neberandu, kazkuri gyresi, kad deda maziau cukraus i beze? lygtais 200 g bet cia 2 ar trims baltymams? man tas su 120g 1 baltymui laaabai saldus gaunasi...
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 21, 10:33)
neberandu, kazkuri gyresi, kad deda maziau cukraus i beze? lygtais 200 g bet cia 2 ar trims baltymams? man tas su 120g 1 baltymui laaabai saldus gaunasi...
Aga, cia as sakiau , einu paieskot to savo laisko, idesiu nuoroda
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 21, 10:33)
beze su 200 gr cukraus Neramuoles postas
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 11:42)
as dariau pagal tavo recepta, tik netirpinau cukraus, o dejau ant vyrykles iskart, ant silpnos ugnies, tai jis savaime istirpo, toliau viska dariau kaip cypciukas rase, pavyko tiesa tik is 10 karto
QUOTE(neramuole @ 2009 02 21, 11:28)
as dariau pagal tavo recepta, tik netirpinau cukraus, o dejau ant vyrykles iskart, ant silpnos ugnies, tai jis savaime istirpo, toliau viska dariau kaip cypciukas rase, pavyko tiesa tik is 10 karto
tau su beze, kaip man su eklerais
Bet, svarbiausiai, kad iveikem
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 12:32)
aha, tau gerai ir beze ir eklerai iveikti, galiu pasakyt super pavyke , o man beze iveikta o va ekleru dar net nebandzius kept ale turiu grietineles mazu reik pabandyt siandien lendu receptuko pasiieskot
aciu, uz patarimus del BEZE.
uzsispyrusios... as paprastai duodu tik viena sansa pasitaisyti... paprastai trecio karto nebuna
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 11:32)
uzsispyrusios... as paprastai duodu tik viena sansa pasitaisyti... paprastai trecio karto nebuna
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 10:42)
Būk žmogus padėk man išsiaiškinti ką aš ne taip darau.Sirupą viriau kol pradėjo sunkiai burbuliuoti ,pabandžiau su šaukšto galiuku ištaukus iš sirupo ir imerkus į šaltą vandenį susiformavo burbuliukas.Baltymai išsiplakė iki super standžių putų.Kai pradėjau pilti sirupą man pradėjo taškytis viskas į šonus,sirupu apsitaškė mikserio bliūdo šonai ,baltymai praskydo ir nebelaikė formos nei po 15 min.Buvo rašyta ,kad reikia pilti tiesiai į tą vietą kur plakasi šluotelės plona srovele.Gal aš per greitai supyliau.Dariau du kart ir abu suvalgė klozetas.
QUOTE(GITANA.B @ 2009 02 21, 19:53)
Būk žmogus padėk man išsiaiškinti ką aš ne taip darau.Sirupą viriau kol pradėjo sunkiai burbuliuoti ,pabandžiau su šaukšto galiuku ištaukus iš sirupo ir imerkus į šaltą vandenį susiformavo burbuliukas.Baltymai išsiplakė iki super standžių putų.Kai pradėjau pilti sirupą man pradėjo taškytis viskas į šonus,sirupu apsitaškė mikserio bliūdo šonai ,baltymai praskydo ir nebelaikė formos nei po 15 min.Buvo rašyta ,kad reikia pilti tiesiai į tą vietą kur plakasi šluotelės plona srovele.Gal aš per greitai supyliau.Dariau du kart ir abu suvalgė klozetas.
Bandau tau padet. Sirupas pas tave geras.
1. Perplakei baltymus. Ju pirmam kartui, iki sirupo ipilymo, nereikia plakti iki super standziu putu. Reikia isplakti iki kol susidaro baltos putos, mazdaug uztenka 3 min, priklauso nuo mikserio galingumo (mano 500W), kad tik nebutu apacioje paciu baltymu skystu. Kartais isplaku greiciau nei isverdu sirupa, tai palieku, o pries jau pilant sirupa dar paplaku, jei matau, kad apacioje skysta.
2. Pilk sirupa salia sluoteliu plona srovele ir su tarpais, t.y. ne visa per viena karta. Kai as pilu sirupa i baltymus tai darau taip: pilu po truputi salia sluoteliu, paskui su mikseriu greitai plaku ta vieta. Paplaku, vel pilu ir taip kol baigsis visas sirupas. Negalima, kad sirupas patektu ant paciu sluoteliu, del to ir taskosi.
QUOTE(lialytia @ 2009 02 21, 22:44)
Mano pirmas mėginimas su MARSHMALLOW mase daryti papuošimus Nelabai pavyko, bet gal kitą kartą jau geriau gausis
O kas butent blogai? Man tai atrodo, kad viskas gerai