Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 09:09)
Cia mano asmenine nuomone, bet manau tiems baibokams lipdyti (na figurelems visokioms) tai ji gera bus ilga laika.. juk ju vistiek niekas nevalgo... o sako, kad ir neskani ta mase  g.gif Nebent ta mase pasidaro nekokios konsistencijos, ir neimanoma lipdyti. As pati turiu pakuote is seniai, ir jauciu galiojimas jau pasibaiges, reiks net paizuret, jei ka nulipdysiu ka nors smile.gif

drinks_cheers.gif

as siaip jau nei grietiniu, nei grietineliu, nei zele nei pan dalyku nemetau sulig galiojimo datos pasibaigimu... paprastai paragauji ir jei skonis nepasikeites, tai naudoji. kazkada man kuo puikiausiai susiplake 3 dienas pasibaigusio galiojimo grietinele...
ir zele kai krausciausi radau gal metai pasibaigusio galiojimo - stengo kaip niekur nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 12:10)
drinks_cheers.gif

as siaip jau nei grietiniu, nei grietineliu, nei zele nei pan dalyku nemetau sulig galiojimo datos pasibaigimu... paprastai paragauji ir jei skonis nepasikeites, tai naudoji. kazkada man kuo puikiausiai susiplake 3 dienas pasibaigusio galiojimo grietinele...
ir zele kai krausciausi radau gal metai pasibaigusio galiojimo - stengo kaip niekur nieko biggrin.gif

As lygiai taip pat darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 12:20)
As lygiai taip pat darau  drinks_cheers.gif

As neseniai radau zeles kelis pakiukus, kurios galiojimas pasibaige 2005 metais blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas prasau padeti smile.gif jeigu pvz raso 1/2 stiklines tai cia reiskia kad puse stiklines ar kaip,ir kai raso 1/3 stiklines tai cua kiek mililitrais kiek cia butu ar gramais, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 20, 19:32)
labas prasau padeti smile.gif jeigu pvz raso 1/2 stiklines tai cia reiskia kad puse stiklines ar kaip,ir kai raso 1/3 stiklines tai cua kiek mililitrais kiek cia butu ar gramais, blush2.gif

Stiklinė yra 237 ml, tai 1\2 stiklinės yra 118,5 ml, o 1/3 - 79 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Ir vėl eilinį katr ateinu su savo menu blush2.gif user posted image Rugiagele-kažkada klausei iš kur trafaretai.Žinok atsiprintuoju patikusį paveiksliuką ji iškerpu ir va mano trafaretas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 20, 20:52)
Stiklinė yra 237 ml, tai 1\2 stiklinės yra 118,5 ml, o 1/3 - 79 ml  mirksiukas.gif

blink.gif o as visada galvojau kad stikline tai yra 200ml jau cia standartas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 20, 20:12)
blink.gif o as visada galvojau kad stikline tai yra 200ml jau cia standartas unsure.gif

aš orientuojuosi pagal 237 ml mirksiukas.gif viskas lyg gerai būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 02 20, 21:05)
Sveikos.Ir vėl eilinį katr ateinu su savo menu      blush2.gif  user posted image  Rugiagele-kažkada klausei iš kur trafaretai.Žinok atsiprintuoju patikusį paveiksliuką ji iškerpu ir va mano trafaretas      blush2.gif

Koks mielas tortukas... o kaladeliu ideja -- kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 20, 12:52)
Stiklinė yra 237 ml, tai 1\2 stiklinės yra 118,5 ml, o 1/3 - 79 ml  mirksiukas.gif

Yra specialūs puodeliai , ar jie tinka ? Aš tokius naudoju g.gif Įdomu ar jie tikslūs, nes ant jų surašyta 1 puodelis, 1/2 ir tt.

user posted image

Čia matavimo šaukšteliai :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 21, 07:46)
Yra specialūs puodeliai , ar jie tinka ? Aš tokius naudoju  g.gif Įdomu ar jie tikslūs, nes ant jų surašyta 1 puodelis, 1/2 ir tt.

user posted image

Čia matavimo šaukšteliai :

user posted image

Aš iš tikrųjų apytiksliai darau, niekada nebūna ten lygiai 237 ml visada gaunasi +- 20 ml, tai manau visi matuokliai geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 21, 01:20)
Aš iš tikrųjų apytiksliai darau, niekada nebūna ten lygiai 237 ml visada gaunasi +- 20 ml, tai manau visi matuokliai geri  mirksiukas.gif

Ačiū. Aš viską turiu matuoti, nes nemoku iš akies, nesuprantu proporcijų blush2.gif
Atsakyti