Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 19, 16:37)
blink.gif tikrai islaikytas  biggrin.gif

Bet tortuose visiskai to riebumo nesijaucia, bent jau man blush2.gif

Man irgi nesijaucia riebumo. Ale as to surio pirkt neradau mad.gif kaip tycia. Bet tai ne beda, su kremu is pokeliu darysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 19, 12:14)
nekantriai laukiu, šaunuolė kokia blink.gif aš kiek spėju su savo pypliais, tai pati pasieiškinėju, bet kai du vaikai ant galvos lipa, o mažius dar ir sirguliuoja, tai labai patogu viską gaut ant auksinio padėkliuko aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

žadėjau įdėt nuorodą apie tortą-knygą, ją rasite čia www.kulinarijosmenas.visiems.lt ten paspauskite ant forumo ir bus skyrelis receptai pagal Linda Smith, ten paspaudus bus nuoroda Pasakų knyga. Ta knyga padaryta vaikų šventei, bet Linda Smith rekomenduoja neblogas biskvitų apdengimo mases mirksiukas.gif Dabar verčiu jos knygą, nes internete nėra jos kepinių pavyzdžių, o knygoj yra ir kaip raganą padaryt, varlę karalienę, piratą, vienu žodžiu visi pasakų personažai biggrin.gif Stengiuosi visus išversti ir receptus pateikti su nuotraukomis 4u.gif
Atsakyti
ačiū, reikės studijuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 19, 20:35)
žadėjau įdėt nuorodą apie tortą-knygą, ją rasite čia www.kulinarijosmenas.visiems.lt ten paspauskite ant forumo ir bus skyrelis receptai pagal Linda Smith, ten paspaudus bus nuoroda Pasakų knyga. Ta knyga padaryta vaikų šventei, bet Linda Smith rekomenduoja neblogas biskvitų apdengimo mases  mirksiukas.gif  Dabar verčiu jos knygą, nes internete nėra jos kepinių pavyzdžių, o knygoj yra ir kaip raganą padaryt, varlę karalienę, piratą, vienu žodžiu visi pasakų personažai  biggrin.gif  Stengiuosi visus išversti ir receptus pateikti su nuotraukomis  4u.gif

Kokia tu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 19, 20:35)
žadėjau įdėt nuorodą apie tortą-knygą, ją rasite čia www.kulinarijosmenas.visiems.lt ten paspauskite ant forumo ir bus skyrelis receptai pagal Linda Smith
Stengiuosi visus išversti ir receptus pateikti su nuotraukomis  4u.gif

Labai gražus puslapiukas wub.gif Šaunuolė, didelį darbą darai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Būsiu dažnu svečiu pas tave blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, maximoj šiai masei yra akcija, kaina 3.99 bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
butinai paziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 20, 00:06)
Mergaitės, maximoj šiai masei yra akcija, kaina 3.99  bigsmile.gif

user posted image
user posted image

as jos nusipirkau, bet kaip galiojimas pas tave? Pas mane tik iki ryt galioja tai galvoju kad teks mest y siuksliu deze nes man iki rytojaus jos tikrai niekur nepavyks sunaudoti doh.gif turbut ir nukainuota del trumpo galiojimo... blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Uzmaciau, kad diskutavote kiek apie Mascarpones suri, tai nusprendziau ikist ir savo trigrasi... Esu nemazai su siuo suriu eksperimentavusi. Jis eina kaip pagrindas Tiramisu tortams, o pastarojo esu net ir nuosava recepta "atkalusi", kuris turi istikimu gerbeju rata ax.gif ... Ir kitiems gaminiams si suri labai megstu naudot, pvz., va sios gulbeles yra su Mascarpones pagrindo idaru. ax.gif

user posted image
user posted image

Paskaiciau jusu diskusija trupuciuka, ir noriu si bei ta apie si suri pasakyt... Pirmas dalykas, jo negalima perplakti schmoll.gif Patys jo gamintojai siausiasi nuo tokios minties. I si suri yra ideta daug darbo, kad jis butu reikiamos konsistencijos, o intensyviai plakant si konsistensija keiciasi, taigi yra sugadinamas taip ilgai siektas balansas (nuosirdziai pasistengus si suri plakant, galima pasiekt tokiu puikiu rezultatu, kad skonis taps kaip kokio sviesto ir grietineles misinio). Idealiu atveju Mascarpone reiketu maisyti saukstu, o jei butinai reikia mikserio, naudoti reiketu tik zemiausia mikserio greiti ir plakti kiek galima trumpiau.

Kitas dalykas, jei tame paciame gaminyje planuojate naudojati ir Mascarpone, ir alkoholi, labai rekomenduociau roma. Geros kokybes tamsu roma rolleyes.gif as labai megstu naudoti jamaikietiska "Captain Morgan". Romo skonis tiesiog idealiai dera su sio surio skoniu ir tuo ant liezuvio jauciamu svelnumu... essen.gif Bet cia, aisku, as jokiu budu nebandau pasakyti, kad kitokio alkoholio variantai kuo nors negeri -- tai juk visada pirmiausia yra skonio reikalas.

Ir galiausiai... Jei jums nepatinka sio surio skonis, tai, manau, geriau nenaudokite jo, o ne ieskokite, kuo ji "uzmusti" g.gif Mano galva, tai puikus produktas, bet jei jis jums nepatinka, tai maisto gaminimas su juo tampa mazdaug tas pats, kaip lasisos kepimas "vegetos patale" ("kad uzmust zuvies skoni"). mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2009 02 20, 00:06)
Mergaitės, maximoj šiai masei yra akcija, kaina 3.99  bigsmile.gif

user posted image
user posted image

Vaje, pamaciau tas nuotraukas, ir galvoju -- o, virtuve visai tokia, kaip mano! Ir tik po to "dasuto", kad gi pati sitas nuotraukas ir dariau doh.gif lotuliukas.gif O jau norejau sveikinti puikiai issirinkus stalvirsi hihihi.gif
Atsakyti
As maciau, kad siai masei akcija, bet tik etikete jau buvo likusi biggrin.gif o jei galiojimas baigiasi, tai man atrodo nereiskia, kad ja iskart mest reikia lauk...mano nuomone, kaip mat ta pacia diena produktas nesugenda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 10:01)
As maciau, kad siai masei akcija, bet tik etikete jau buvo likusi biggrin.gif o jei galiojimas baigiasi, tai man atrodo nereiskia, kad ja iskart mest reikia lauk...mano nuomone, kaip mat ta pacia diena produktas nesugenda  schmoll.gif

O kiek Jus manot galima ta mase laikyti? 4u.gif nenoriu jos ismesti, taciau artimiausiu laiku man jos neprireiks, tai galvoju gal poto vistiek su ja eitu lipdyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 20, 09:07)
O kiek Jus manot galima ta mase laikyti? 4u.gif  nenoriu jos ismesti, taciau artimiausiu laiku man jos neprireiks, tai galvoju gal poto vistiek su ja eitu lipdyti? blush2.gif

Cia mano asmenine nuomone, bet manau tiems baibokams lipdyti (na figurelems visokioms) tai ji gera bus ilga laika.. juk ju vistiek niekas nevalgo... o sako, kad ir neskani ta mase g.gif Nebent ta mase pasidaro nekokios konsistencijos, ir neimanoma lipdyti. As pati turiu pakuote is seniai, ir jauciu galiojimas jau pasibaiges, reiks net paizuret, jei ka nulipdysiu ka nors smile.gif
Atsakyti