QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 13, 16:54)
Cipciuk, aš irgi ieškau kond. maišelio ir antgalių, ir jau norėjau arevitoje pirkti. O kuriuos jūs turite minty, įmantrius, ir kodėl jų nepirkti?
o tie visokie antgaliai kur atskirai parduodami arevitoje, tai ir yra įmantrūs- visokie raštai..
O kurie ten tie maišeliai įmantrūs? Aš tai įsivaizduoju, kad celofaniniai labai nepatogūs spausti- ar ne geriau būtų koks plastikinis, kietas maišelis, ne lygiau spausis raštai iš plastikinio?
Dar norėjau paklausti, ar arevitoje yra antgalių tiems bokšteliams statyti, kur jūsų visi tortai su bezė būna papuošti- tokiais bokšteliais? ten kiek žiūriu, nesuprantu kas ten turi gautis su tais jų antgaliais, neaišku kokia ten forma turi gautis iš masės -kai kurių antgalių parodyta koks bus rezultatas, o kai kurių ne- ir neaišku, ar ten yra tiems bokšteliams statyti tinkami antgaliai..
Ežerėli , katinėli ....paprasti celofaniniai maišeliai , po 1 litą , rašo , kad jie vienkartiniai , bet tai netiesa
...aš juos visus metus naudoju , o jei ir suplyšo vienas per mėnesi , tai tikrai nėra didelio nuostolio
....o imantrūs tie su visais užsukimais , jie labai geri , bet gan brangūs , kam tokių reikia , paskui antgalius sunku pritaikyti , aišku pasikeisti norimą antgalį dauk lengviau jį nusukant ir užsukant kitą , bet man tai ne problema , tiesiog nededu ten daug kremo ir fsio , o maišelių galima ir kokius 5 nusipirkti , juk jie negenda , lai sau guli .
Antgaliai tie metaliniai tikrai nėra imantrūs , tie iškarpymai , kiekvienas daro savi funkcijas , vienas lapelius , kitas bortelį , dar kitas žolę , todėl jų tiek dauk ir yra , reikia rinktis kas labiausiai reikalinga , su kuriais daugiausia dirbsi .