Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 16:21)
Arevitoje , tik nepirk tu tų imantrių , nusipirk 5 maišelius celofaninius , jie po 1 litą kainuoja , ir norimų antgaliukų . Tiesa , ji Kaune randasi  ax.gif

Daividuk AČIUKS
aciuks.gif  aciuks.gif

RUGIAGĖLE , BAIK TU JUOS TEN KRAUTI  lotuliukas.gif .....IR POROS UŽTEKS  smile.gif
Papildyta:
Na Pirasa , truputi tai didenybei ir prastokas tongue.gif .....galios trubuti trūksta pilnai išplakti .

Kad man visi labai grazus... ir noriu juos matyt visada biggrin.gif
Atsakyti
O tu juos nusikopink ir galėsi sau žiūrėti į valias hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 16:25)
O tu juos nusikopink ir galėsi sau žiūrėti į valias hihihi.gif  hihihi.gif

O Jus manot as taip nedarau? lotuliukas.gif as net atskira folderiuka turiu tortams, karts nuo karto pasigroziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 02 13, 15:29)
Merginos reikia patarimo help.gif  help.gif
ruosiausi daryti meduti rydienai,bet suluzo orkaites dureles,ir dabar niekaip negaliu issikepti torto lakstu doh.gif 
gal kas gali imesti koki torciuko skanaus receptele,kur nereiktu kepti orkaitei lakstu?

aš tarkim darau šiandien tortą pagal Sonatiną Marsą, arba va žiūrėk Keptuvėje keptas Napaleonas
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2009 02 13, 16:00)
na auksarankes patarkit, kur nusipirkti toki svirksta ar maiseli tortams puosti 4u.gif

šiaip pradedančiosioms yra Iki parduotuvėje pirkti maišelis su plasmasiniais antgaliais, antgaliai da nieko, bet maišelis blogas, bent man nesispaudė per jį normaliai, bet pradžiai tinka ir tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 13 vasario 2009 - 16:51
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 03:21)
Arevitoje , tik nepirk tu tų imantrių , nusipirk 5 maišelius celofaninius , jie po 1 litą kainuoja , ir norimų antgaliukų . Tiesa , ji Kaune randasi  ax.gif

Cipciuk, aš irgi ieškau kond. maišelio ir antgalių, ir jau norėjau arevitoje pirkti. O kuriuos jūs turite minty, įmantrius, ir kodėl jų nepirkti?

o tie visokie antgaliai kur atskirai parduodami arevitoje, tai ir yra įmantrūs- visokie raštai..

O kurie ten tie maišeliai įmantrūs? Aš tai įsivaizduoju, kad celofaniniai labai nepatogūs spausti- ar ne geriau būtų koks plastikinis, kietas maišelis, ne lygiau spausis raštai iš plastikinio?

Dar norėjau paklausti, ar arevitoje yra antgalių tiems bokšteliams statyti, kur jūsų visi tortai su bezė būna papuošti- tokiais bokšteliais? ten kiek žiūriu, nesuprantu kas ten turi gautis su tais jų antgaliais, neaišku kokia ten forma turi gautis iš masės -kai kurių antgalių parodyta koks bus rezultatas, o kai kurių ne- ir neaišku, ar ten yra tiems bokšteliams statyti tinkami antgaliai..
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 13, 16:50)
aš tarkim darau šiandien tortą pagal Sonatiną Marsą, arba va žiūrėk Keptuvėje keptas Napaleonas
Papildyta:

šiaip pradedančiosioms yra Iki parduotuvėje pirkti maišelis su plasmasiniais antgaliais, antgaliai da nieko, bet maišelis blogas, bent man nesispaudė per jį normaliai, bet pradžiai tinka ir tokie  mirksiukas.gif

Pas mus IKI nėra jokių maišelų unsure.gif ....eisiu į kitą , gal ten rasiu , norisi pažiūrėti , kas ten per daiktas tongue.gif
Atsakyti
Tiesa, dar Inockos Otelui nereikalinga orkaite! Turetu but skanus tortas! RECEPTAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 vasario 2009 - 17:02
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 13, 16:54)
Cipciuk, aš irgi ieškau kond. maišelio ir antgalių, ir jau norėjau arevitoje pirkti. O kuriuos jūs turite minty, įmantrius, ir kodėl jų nepirkti?

o tie visokie antgaliai kur atskirai parduodami arevitoje, tai ir yra įmantrūs- visokie raštai..

O kurie ten tie maišeliai įmantrūs? Aš tai įsivaizduoju, kad celofaniniai labai nepatogūs spausti- ar ne geriau būtų koks plastikinis, kietas maišelis, ne lygiau spausis raštai iš plastikinio?

Dar norėjau paklausti, ar arevitoje yra antgalių tiems bokšteliams statyti, kur jūsų visi tortai su bezė būna papuošti- tokiais bokšteliais? ten kiek žiūriu, nesuprantu kas ten turi gautis su tais jų antgaliais, neaišku kokia ten forma turi gautis iš masės -kai kurių antgalių parodyta koks bus rezultatas, o kai kurių ne- ir neaišku, ar ten yra tiems bokšteliams statyti tinkami antgaliai..

Ežerėli , katinėli ....paprasti celofaniniai maišeliai , po 1 litą , rašo , kad jie vienkartiniai , bet tai netiesa schmoll.gif ...aš juos visus metus naudoju , o jei ir suplyšo vienas per mėnesi , tai tikrai nėra didelio nuostolio schmoll.gif ....o imantrūs tie su visais užsukimais , jie labai geri , bet gan brangūs , kam tokių reikia , paskui antgalius sunku pritaikyti , aišku pasikeisti norimą antgalį dauk lengviau jį nusukant ir užsukant kitą , bet man tai ne problema , tiesiog nededu ten daug kremo ir fsio , o maišelių galima ir kokius 5 nusipirkti , juk jie negenda , lai sau guli .
Antgaliai tie metaliniai tikrai nėra imantrūs , tie iškarpymai , kiekvienas daro savi funkcijas , vienas lapelius , kitas bortelį , dar kitas žolę , todėl jų tiek dauk ir yra , reikia rinktis kas labiausiai reikalinga , su kuriais daugiausia dirbsi . biggrin.gif
Atsakyti
svytejimas ezero dugne, klausei manes, kur as pirkaus, o as bijau sumeluot, nes senokai tai buvo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 16:54)
Pas mus IKI nėra jokių maišelų  unsure.gif ....eisiu į kitą , gal ten rasiu , norisi pažiūrėti , kas ten per daiktas  tongue.gif

Atvirai pasakysiu, kad vakar dar pas mus Trakų IKI buvo tas maišelis su antgaliais, bet tai maišelį aš greitai pašalinau biggrin.gif nu žinokit visas kremas ar grietinėlė išeidavo per siūles doh.gif tai kremuota labiau buvau aš nei tortas biggrin.gif
Atsakyti
Senukuose paieškokit
Atsakyti
Ale jinai " Viengungio svajonė "......be komentarų ..... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti