Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na reikės ir man tą tortą daryt.aš pvz niekad maskarpones turbūt nesu ragavusi blush2.gif o ji nebus riebi?
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 19, 14:37)
Oi rugiagele, gal jau ir pavėlavau - taip ten VISKĄ MILILITRAIS reikia matuoti, su kokiu matuokliu pasimatuok  biggrin.gif  (šis receptas ar iš danų k. išverstas, o ten dl matavimai, tai kai paverti tai mililitrais gaunasi). O biskvitas šitas tai liuks thumbup.gif lygus lygus iškepdavo tik mikseriu kiaušus būtinai ilgai plak apie 8-10 min.
O alkoholio kokio nors būtinai panaudok - laaaabai pagerina skonį. Bananus apsidraudimui visada apšlakstau citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Dar rusų puslapyje skaičiau (bet pati nebandžiau), kad vietoj bananų vyšnias deda irgi labai skanu wub.gif Viena panelė adriu manęs per a.ž klausinėjo apie šį tortą - tai ji vyšnias alkoholyje pamirkė, o biskvitą sugalvojo atskirais lakštais kept - ir sakė puikiausiai pavyko ir labai skaniai gavosi.

Aš kaip ten recepte parašyta viršui padengti tai niekad nedariau to padengimo - vis būdavo kokiu šokoladu apliedavau viršų, aną kart masę šokoladinę išbandžiau, tai uždengiau. Na čia jau pati ką nors sugalvok, nes susitaupo truputį ant sūrio mirksiukas.gif
Pati vis 26 cm formoj darydavau - tai reikia 1,5 normos produktų. Jei iš vienos porcijos tai net nežinau gal 22-24 cm formą paimt g.gif
Su mascarpone tai skanumėlis  wub.gif bet aną kart rašiau prie recepto kaip "prišinkavojau" tai irgi skaniai gavosi wub.gif  Sėkmės. Jei ką tai klausk mirksiukas.gif


Aciu uz konsultacija biggrin.gif dar nevelu buvo, nes kaip minejau dar neturiu is ko daryt torta biggrin.gif as turiu matuokli, tai nebus sunku atmatuot. As pagalvojau, gal galima apdengt torta tieisog grietinele, juk nesipjaus ten nieks. Na bus matyt smile.gif o as man atrodo kaip tik bananu likerio dar turiu nuo vestuviu (kurios vyko pries 2,5 metu lotuliukas.gif ) islaikytas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 14:43)
Na reikės ir man tą tortą daryt.aš pvz niekad maskarpones turbūt nesu ragavusi blush2.gif o ji nebus riebi?

aš ragavau, į eklerus purškiau suplakusi su grietinėle, cukrumi ir šiek tiek citrinos rūgštelės, skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 14:43)
Na reikės ir man tą tortą daryt.aš pvz niekad maskarpones turbūt nesu ragavusi blush2.gif o ji nebus riebi?

jei neklystu, tai maskarpone yra 60 proc "liesumo" suris unsure.gif ir grynos jos skonis tai man veu... bet va kai susimaiso su visokiom grietinelem, tai liuks gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 15:10)
jei neklystu, tai maskarpone yra 60 proc "liesumo" suris  unsure.gif  ir grynos jos skonis tai man veu... bet va kai susimaiso su visokiom grietinelem, tai liuks gaunasi.

oho,kad liesokas,niu bet reikės pabandyt,kad sužinočiau.
Atsakyti
100 g energetinė vertė 412 kcal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 14:10)
jei neklystu, tai maskarpone yra 60 proc "liesumo" suris  unsure.gif  ir grynos jos skonis tai man veu... bet va kai susimaiso su visokiom grietinelem, tai liuks gaunasi.

Na, tokio "liesumo" nesu maciusi blink.gif Visi mano naudoti buvo 79 - 82 "liesumo" lotuliukas.gif Tai yra labai labai riebi grietinele is tiesu tas maskarpone rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Ideja bigsmile.gif
Atsakyti
labadeina visoms smile.gif noriu paprasyti pagalbos ,kazkur skaiciau kad gelytes padarytos is tu saldainiu negalima deti ant grietineles kremo nes jos tada tyzta,taiva noriu paklaustio jei pvz puosiu torta beze ar tiks deti tas gelytes is saldainiu marchal ar kaip jos ten vadinasi blush2.gif ar nepasileis man jos
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 19, 15:56)
labadeina visoms smile.gif noriu paprasyti pagalbos ,kazkur skaiciau kad gelytes padarytos is tu saldainiu negalima deti ant grietineles kremo nes jos tada tyzta,taiva noriu paklaustio jei pvz puosiu torta beze ar tiks deti tas gelytes is saldainiu marchal ar kaip jos ten vadinasi blush2.gif ar nepasileis man jos

aš tai gėles iš šių saldainių masės dėjau ant grietinėlės kremo, na man nieko neatsitiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 19, 17:19)
aš tai gėles iš šių saldainių masės dėjau ant grietinėlės kremo, na man nieko neatsitiko  g.gif

tai gerai ir as tada meginsiu aisku jeigu dar gausis nes niekad nebandzius lipdyti gelyciu
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 14:44)
o as man atrodo kaip tik bananu likerio dar turiu nuo vestuviu (kurios vyko pries 2,5 metu  lotuliukas.gif ) islaikytas  lotuliukas.gif

blink.gif tikrai islaikytas biggrin.gif
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 15:10)
jei neklystu, tai maskarpone yra 60 proc "liesumo" suris  unsure.gif

Bet tortuose visiskai to riebumo nesijaucia, bent jau man blush2.gif
Atsakyti