Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(aistukke @ 2009 02 18, 17:34)
va galima rasti ideju i valias ax.gif
My Webpage

aukso kasykla bigsmile.gif ačiū 4u.gif kažkaip nedagalvojau taip paieškot blush2.gif
Atsakyti
Va man sita labai patiko, tik čia gal pyragas daugiau, bet vistiek įmesiu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 17:59)
aukso kasykla bigsmile.gif ačiū 4u.gif kažkaip nedagalvojau taip paieškot blush2.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites... Turiu naujienu siokiu tokiu ax.gif Atejo siandien tas antrasis, ilgai lauktas siuntinys clap.gif

Kaip Aistuke ir numane, nors sis siuntinys ir buvo siustas kaip "gift", mokesciu su juo vis tiek nepavyko isvengti. Bet uzdejo ne muitus, o 19% PVM doh.gif Aciu dievui, kad pardaveja kazkiek mazesnes kainas surase prekiu, nei buvo is tikruju...

Betgi kiek nervu su situo siuntiniu turejau, tai zodziu truksta doh.gif Nueinu pasiimti i pasta, apmoku visas islaidas ten, ir duoda man tokia DEZE... blink.gif Ciut neisgriuvau blink.gif Ir svoris jos, ir dydis -- be zodziu. Vos namo partempiau doh.gif

Ir cia linksmiausia dalis buvo: pareinu, pastatau ta deze ant grindu, bandau atgauti kvapa -- ir tik ziuriu, vienas dezes sonas kiauras... swoon.gif Gyvenime tokiu "bajeriu" nesu macius. Net nufotkinau ta nelemta deze... Va, pasiziurekit... Grazu, ka doh.gif

user posted image

Pamaciau sita biesa, tai net rankos drebet pradejo. Galvoju, 100% dabar kazkas is dezes bus pavogta; uz prekes jau uzmoketa, ir kadangi paste nepamaciau sito "bajerio" (bet irgi gera -- iki siol nesuvokiu, kodel neuzteko protelio ta deze pavartyt g.gif ), tai kazin, ar draudimas sutiks moket... zodziu, galvoju, jau nusiteikt laikas, kad nuostolius teks padengt paciai doh.gif (nors nieko sau nepirkau lotuliukas.gif )

Zodziu, taip susinervinau, kad net negalejau tos dezes atidaryt -- baisu buvo pamatyt, ko (ir uz kokia suma lotuliukas.gif ) truksta. Nuejau grindu plaut, vakariene padariau, per ta laika viska apmasciau, kokie didziausi galimi nuostoliai, ir pasiryzau... Ikaliau 100 gramu... (gal kokius tris kartus, bet cia ne protokolui blush2.gif )... Ir ATIDARIAU...

Ir ka jus manot? ispakuoju, isdelioju visas prekes, sutikrinu su sarasu... Ir matau, kad ne tik kad nieko netruksta, bet ne viena prekyte nepazeista ne kiek!!!! karsta.gif Negalejau tuo patiket, kokius tris kartus viska tikrinau.

Nezinau iki siol, kokiam dievui dekot uz sitoki stebukla, bet faktas tas, kad viskas baigesi netgi labai laimingai... Ir, aisku, sveikinu jus sekmingai sulaukus siuntinio ax.gif

Del galutiniu kainu parasysiu jums i AZ (tai greiciausiai ivyks rytoj, nes reikia viska atidziai perskaiciuoti, o as siuo metu siaip ar taip po simto gramu "ant drasos", tai geriau su finansais neprasidet kol kas lotuliukas.gif ). Tada galesim pradet atsiskaitinet ir pagaliau sulauksit savo prekyciu 4u.gif
Atsakyti
Meian, nu isivaziduoju, kiek nervu tau kainavo visas sitas reikalas... jauciu daugiau nenoresi nei uzsiimt biggrin.gif
Atsakyti
Meian, svarbu viskas gerai baigės, man iš tikro yra buvę, kad plyšus dežė ateitų, bet nepasimetė niekas dar... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 18, 16:49)
Receptas čia.
Dar vat ir MAMICY dviaukštį tortą kepė pagal tą patį receptą. Iš tiesų labai skanus tortas wub.gif

man jaučiu skaniausias iki šiol mano darytas tortas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 19:59)
man jaučiu skaniausias iki šiol mano darytas tortas... wub.gif

As kaip tik siandien ta recepta skaitinejau persirasyta i uzrasus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Meian,2009 02 18, 20:41]
meian, aciu tau uz varga del musu, man irgi atrodo kad cia bus paskutinis kartas kai uzsakinejai unsure.gif dabar laukiam nesulaukiam skaiciuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 02 18, 19:41)
Mergaites... Turiu naujienu siokiu tokiu  ax.gif Atejo siandien tas antrasis, ilgai lauktas siuntinys  clap.gif

Kaip gerai, kad viskas gerai baigėsi clap.gif įsivaizduoju kiek prisinervinai doh.gif doh.gif doh.gif AČIŪ tau, kad stengiesi dėl mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksiu a. ž.
Atsakyti
MB pakišo mintį dar dėl torto-knygos puošimo, bet čia jau būtų virš visko, sako, pasiklausk kepėjėlių, ar nebūtų įmanoma viename iš puslapių uždėti valgomą mamos nuotrauką, bet ir vėl gi, idėja gal ir nebloga, bet vienas dalykas, niekas turbūt negamins atskirai naminiam tortui tos nuotraukos, nes nebus kaip uždeda, o kitas dalykas, kaip „supjaustyti mamą“ blink.gif
Atsakyti
Man atrodo kažkur Ebay mačiau, galima nusipirkt bet kokį viršų padaro, tik nežinau, kaip su siuntimu g.gif o mamą teks sjaustyt kaip ir leliuką, kaip ir katiniuką biggrin.gif siaip tai aš nieko blogo tame nematau ax.gif

va pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 19 vasario 2009 - 00:18