Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Olesta,2009 02 18, 12:27]
Na va, pabaigiau pirmą blyną, ką galiu pasakyti, iki rožių man kaip iki Taškento pėškom doh.gif paguoda bent ta, kad masę pavyko padaryti blush2.gif nežinau tik ar matysis kas nors, nes keliu naujai nuotraukas per kitą puslapį, dar nelabai išsiryškinau kas čia kaip darosi blush2.gif
kaip pirmam kartui visai neblogos gelytes mirksiukas.gif pamatysi tuo toliau tuo geriau gausis, svarbu noras yra( man taip cypciukas sake) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 18, 11:47)
valentino dienai dariau.cia juodas miskas.

Romantiskas ax.gif
Atsakyti
po ebay landziodama va kokia ideja leliukiskam tortui radau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:09)
po ebay landziodama va kokia ideja leliukiskam tortui radau smile.gif

user posted image

nu gi baisu cool.gif dabar įsivaizduokim: imam didelį peilį ir smeigiam, pjaunam. suvalgom gabalėlį wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:02)
nu gi baisu  cool.gif dabar įsivaizduokim: imam didelį peilį ir smeigiam, pjaunam. suvalgom gabalėlį  wacko.gif

Atvirai pasakius, ir man kilo tokia baisi mintis...
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:02)
nu gi baisu  cool.gif dabar įsivaizduokim: imam didelį peilį ir smeigiam, pjaunam. suvalgom gabalėlį  wacko.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif papuošimų nebūtina valgyt, va kaip vestuvių statulėles pasilieka, taip ir kūdikėlį galima išsaugot 4u.gif
Atsakyti
o kai visokius katinus kertat, tai jokiu minciu nekyla? lotuliukas.gif arba barbes? (man kazkodel va sitas torto variantas britkiausias... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:36)
o kai visokius katinus kertat, tai jokiu minciu nekyla?  lotuliukas.gif arba barbes? (man kazkodel va sitas torto variantas britkiausias...  ax.gif )

Nes kertam viska, kas po sijonu lotuliukas.gif na man irgi barbes sijonas nera labai skani asociacija, bet grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Valentino likučių „papuošimas“ ax.gif
čia
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 15:36)
o kai visokius katinus kertat, tai jokiu minciu nekyla?  lotuliukas.gif arba barbes? (man kazkodel va sitas torto variantas britkiausias...  ax.gif )

kažkaip ne schmoll.gif ir kačiukai ir meškiukai labai gerai valgosi tongue.gif
barbės šiaip jau nevalgomos būna... o papuošimo - kūdikėlio galima ir nevalgyt, bet kai visas tortas - kūdikėlis, tai ką tada valgyt? torto tai oi oi oi, kaip norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:46)
kažkaip ne  schmoll.gif ir kačiukai ir meškiukai labai gerai valgosi tongue.gif
barbės šiaip jau nevalgomos būna... o papuošimo - kūdikėlio galima ir nevalgyt, bet kai visas tortas - kūdikėlis, tai ką tada valgyt? torto tai oi oi oi, kaip norisi  biggrin.gif

As cia siek tiek ne i tema... Bet tavo gimtadienis vasario 31 d? blink.gif o kada vasaris tiek dienu turi? blink.gif ar as jau cia visai ziopla blink.gif beje, uzsuk i kepejeliu plepesiu tema biggrin.gif CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 18 vasario 2009 - 14:52
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:46)
kažkaip ne  schmoll.gif ir kačiukai ir meškiukai labai gerai valgosi tongue.gif
barbės šiaip jau nevalgomos būna... o papuošimo - kūdikėlio galima ir nevalgyt, bet kai visas tortas - kūdikėlis, tai ką tada valgyt? torto tai oi oi oi, kaip norisi  biggrin.gif

taigi ten tik "balvonelis" ant torto virsaus biggrin.gif kuri nuimi ir i sekcija padedi lotuliukas.gif
Atsakyti