[quote=Olesta,2009 02 18, 12:27]
Na va, pabaigiau pirmą blyną, ką galiu pasakyti, iki rožių man kaip iki Taškento pėškom paguoda bent ta, kad masę pavyko padaryti nežinau tik ar matysis kas nors, nes keliu naujai nuotraukas per kitą puslapį, dar nelabai išsiryškinau kas čia kaip darosi
kaip pirmam kartui visai neblogos gelytes pamatysi tuo toliau tuo geriau gausis, svarbu noras yra( man taip cypciukas sake)
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 18, 11:47)
valentino dienai dariau.cia juodas miskas.
Romantiskas
po ebay landziodama va kokia ideja leliukiskam tortui radau
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:09)
po ebay landziodama va kokia ideja leliukiskam tortui radau
nu gi baisu dabar įsivaizduokim: imam didelį peilį ir smeigiam, pjaunam. suvalgom gabalėlį
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:02)
nu gi baisu dabar įsivaizduokim: imam didelį peilį ir smeigiam, pjaunam. suvalgom gabalėlį
Atvirai pasakius, ir man kilo tokia baisi mintis...
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:02)
papuošimų nebūtina valgyt, va kaip vestuvių statulėles pasilieka, taip ir kūdikėlį galima išsaugot
o kai visokius katinus kertat, tai jokiu minciu nekyla? arba barbes? (man kazkodel va sitas torto variantas britkiausias... )
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:36)
o kai visokius katinus kertat, tai jokiu minciu nekyla? arba barbes? (man kazkodel va sitas torto variantas britkiausias... )
Nes kertam viska, kas po sijonu na man irgi barbes sijonas nera labai skani asociacija, bet grazu
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 15:36)
kažkaip ne ir kačiukai ir meškiukai labai gerai valgosi
barbės šiaip jau nevalgomos būna... o papuošimo - kūdikėlio galima ir nevalgyt, bet kai visas tortas - kūdikėlis, tai ką tada valgyt? torto tai oi oi oi, kaip norisi
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:46)
barbės šiaip jau nevalgomos būna... o papuošimo - kūdikėlio galima ir nevalgyt, bet kai visas tortas - kūdikėlis, tai ką tada valgyt? torto tai oi oi oi, kaip norisi
As cia siek tiek ne i tema... Bet tavo gimtadienis vasario 31 d? o kada vasaris tiek dienu turi? ar as jau cia visai ziopla beje, uzsuk i kepejeliu plepesiu tema CIA
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 18, 14:46)
taigi ten tik "balvonelis" ant torto virsaus kuri nuimi ir i sekcija padedi