Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 17, 11:30)
mergaites, jau kažkada minėjau, kad užsisakiau dažus iš  kažkokios parduotuvės, kuri JAV randasi, tuos pačius amrikolor, tai man vienas buteliukas gavosi vos daugiau nei 5 lt.  thumbup.gif 0,75 oz talpos, išųsiuntė jie 01,28d, o 02,10 jau pasiėmiau siuntinuką  smile.gif
o  formeles siunčiausi iš kažkokios mažos parduotuvytės UK ji randasi, tai atėjo siuntinys lygiai per savaitę, o už siuntimą sumokėjau 2 svarus tongue.gif pirkau du rinkinius lapukam, rinkinį mazom ramunem  (4 formeles), ir roziu  rinkinį, tai manau atsiuntė nebrangiai...  thumbup.gif  o ir pačios kainos mažesnės nei ebay, ir plius ebay už siuntimą lupa 10 kart daugiau, gaila vyras ištrynė  iš pašto laiškus su jų duomenim, neprisimenu tiksliai pavadinimo, reiks ieškot vėl  doh.gif

gal gali imesti foto savo formeliu, kur atsisiuntei???
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 16, 21:26)
Įmetu jubiliejinę torto puošimo idėją, gal kam pravers 4u.gif :

user posted image

kokia ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano mamytes siemet 50metis, reiks torta kept, butinai pasinaudosiu ideja puosimui thumbup.gif tik dar nzn ar rysiuos pati kept torta doh.gif niekad nesu bandzius
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na, tortai tai nuostabus wub.gif As iki tokiu graziu darymo ir padarymo dar niekaip neprieinu blush2.gif Na, kadanors ir man iseis rolleyes.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 17:42)
Labai grazu, ak kaip noriu tu dazu verysad.gif Bet ziurejau toje parduotuveje tai ganetinai brangu... g.gif

Na, kad tikrai ne, ypac kai dabar svaro kursas toks mazas mirksiukas.gif Yra zinoma ir brangesniu dalykeliu, bet jie labai geros kokybes. Ir galima rinktis pigesnius, kurie irgi geros kokybes, gal kiek maziau patogus ar dar kas skiriasi, bet tikrai geri.
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 17, 12:30)
mergaites, jau kažkada minėjau, kad užsisakiau dažus iš  kažkokios parduotuvės, kuri JAV randasi, tuos pačius amrikolor, tai man vienas buteliukas gavosi vos daugiau nei 5 lt.  thumbup.gif 0,75 oz talpos, išųsiuntė jie 01,28d, o 02,10 jau pasiėmiau siuntinuką  smile.gif
o  formeles siunčiausi iš kažkokios mažos parduotuvytės UK ji randasi, tai atėjo siuntinys lygiai per savaitę, o už siuntimą sumokėjau 2 svarus tongue.gif pirkau du rinkinius lapukam, rinkinį mazom ramunem  (4 formeles), ir roziu  rinkinį, tai manau atsiuntė nebrangiai...  thumbup.gif  o ir pačios kainos mažesnės nei ebay, ir plius ebay už siuntimą lupa 10 kart daugiau, gaila vyras ištrynė  iš pašto laiškus su jų duomenim, neprisimenu tiksliai pavadinimo, reiks ieškot vėl  doh.gif

Butu nusotabu, jeigu parasytum tu dvieju parduotuviu svetaines... rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai patiko ši idėja (iš interneto). Gal ką įkvėps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 16, 15:30)
Cipciuk, klausimas, na ar kuri kita gal man pades. Reikia padaryti 25-ojo gimtadienio proga torta. Sako issirink pati koki daryt  na tai man prie sirdies juoda miska padaryt. Ir norisi sventiskai papuosti. Bet beze itariu netiks...  o ganasas be proto brangiai gaunasi.. gal daryt kaip as iprastai juos puosiu - virsu sokoladu, sonus trupiniais, ir plaktos grietineles dzibais? Ar koki cia kitoki torta daryti 

Rugiagele, bandysiu tau padet del juodo misko, aisku jei noresi taip daryt. Man juodasis miskas ir beze visiskai nesuderinamieji skoniai. Labiau ten tiktu papuosimas grietinele, nes kremas tai is grietineles, tai taip skoniai nesipjaus. Idedu tau viena torciuka, man jis begalo graziai atrodo, cia puosta plakta grietinele. Skaiciukus galima padaryti tarkim is balto sokolado, bei ta sokolada padazyti su dazais.
user posted image
Cia ne mano tortas
Atsakyti
atrodo labai puosnus.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 17, 22:34)
Rugiagele, bandysiu tau padet del juodo misko, aisku jei noresi taip daryt. Man juodasis miskas ir beze visiskai nesuderinamieji skoniai. Labiau ten tiktu papuosimas grietinele, nes kremas tai is grietineles, tai taip skoniai nesipjaus. Idedu tau viena torciuka, man jis begalo graziai atrodo, cia puosta plakta grietinele. Skaiciukus galima padaryti tarkim is balto sokolado, bei ta sokolada padazyti su dazais.
user posted image
Cia ne mano tortas

Tikrai labai grazus bigsmile.gif bet bijau, kad man sonu taip graziai nepavyks papuosti... unsure.gif pagalvosiu...
Atsakyti
Na va, pabaigiau pirmą blyną, ką galiu pasakyti, iki rožių man kaip iki Taškento pėškom doh.gif paguoda bent ta, kad masę pavyko padaryti blush2.gif nežinau tik ar matysis kas nors, nes keliu naujai nuotraukas per kitą puslapį, dar nelabai išsiryškinau kas čia kaip darosi blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mielos gelytes.
Atsakyti
user posted image
valentino dienai dariau.cia juodas miskas.
Atsakyti
JOLKA999, koks fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti