Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 02 16, 22:26)
Įmetu jubiliejinę torto puošimo idėją, gal kam pravers 4u.gif :

user posted image

uoj kokia mazyte foto, neprizilibinu... assa.gif ale grazus torciuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 02 16, 20:29)
uoj kokia mazyte foto, neprizilibinu...  assa.gif ale grazus torciuks smile.gif

paspausk ant foto mirksiukas.gif nes jei įdedu originalų dydį, ištampys puslapį, o kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 16, 21:26)

user posted image

vau koks grožis blink.gif man dar iki tokio puošimo toli... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limita @ 2009 02 16, 20:43)
vau koks grožis  blink.gif  man dar iki tokio puošimo toli...  biggrin.gif

tai aš čia profesionalėms ir įdėjau, kažkada buvau žadėjusi, nes mums tokioms tai dar daug košės suvalgyti teks, kol bent kažką panašaus sukursime, šis tortas buvo pagamintas mano brolio jubiliejui, atrodė tikrai įspūdingai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 16, 20:50)
tai aš čia profesionalėms ir įdėjau, kažkada buvau žadėjusi, nes mums tokioms tai dar daug košės suvalgyti teks, kol bent kažką panašaus sukursime, šis tortas buvo pagamintas mano brolio jubiliejui, atrodė  tikrai įspūdingai bigsmile.gif

Ispudingas tortukas, o kas viduj buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 16, 21:16)
Ispudingas tortukas, o kas viduj buvo? blush2.gif

o čia sunkus atvejis pasakyti, tas buvo seniai ir tada aš dar taip giliai neknaisiojau blush2.gif kiek matosi iš pjūvio tai buvo balti biskvitai ir kaip per miglą dabar pamenu, kad ten lyg ir su aviečių uogiene vienas sluoksnelis buvo ir balti pertepimai, tai greičiausiai grietinėlė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 16, 21:26)

user posted image

olesta sirdingai dekoju, kita men mano mamytei 50 tai gaudaus idejas 4u.gif
Atsakyti
Oi, Olesta , saunuolyte, kad idejai. thumbup.gif
As kita menesi vel einu i gimtadieni, kitai draugei 35 metai, tai siandien pagalvojau, kad gal kaz ka sumeistavot is dvieju skaiciu, tik niekur nemaciau, kaip tie du skaicia atrodyt gali, o cia ilendu ir ziuriu, kaip tik ko norejau. Aisku skaicia man bus kiti.
Bet, ale, man neiseis taip graziai padaryt doh.gif
Atsakyti
Visks tau išeis , pamatysi , o jeigu dar iš medučio darysi , tai lygut lygutėlis išeina thumbup.gif ....drasiau drambly lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 17:59)
taip rodo kol susirenki visas prekes,po to kai baigsi prekintis,paspausk chekouta ir paspaudusi sali pamatysi kiek kainuos mirksiukas.gif Paziurek del viso pikto,kai prekinies daugiau kaip 50£ atsiuntimas nemokamas,tik nezinau ar i visas salis.

Kai prekinies daugiau nei už 50 svarų, siuntimas nekainuoja tik UK smile.gif Ten kur yra Shipping and handling reik paspaust "click for delivery cost" ir pamatysi, kiek kainuoja siuntimas į kokią šalį smile.gif Į Lietuvą rašo, kad 27 svarai už 2-5 kg... O jei siuntinukas mažutis (iki 2kg), tai kainuoja tik 5,95 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bliuskė: 17 vasario 2009 - 01:36
QUOTE(bliuskė @ 2009 02 17, 01:34)
Kai prekinies daugiau nei už 50 svarų, siuntimas nekainuoja tik UK smile.gif Ten kur yra Shipping and handling reik paspaust "click for delivery cost" ir pamatysi, kiek kainuoja siuntimas į kokią šalį smile.gif  Į Lietuvą rašo, kad 27 svarai už 2-5 kg... O jei siuntinukas mažutis (iki 2kg), tai kainuoja tik 5,95 smile.gif

tada labiau apsimoka per tarpininkes. jos ima ~10 proc ir siuntimas i lt man atrodo 5 lt/kg
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 18:54)
Tikrai,kad skaudziai doh.gif
va sitas puslapis labai geras,paziurejau,jums tikrai labiau apsimoka pirkti tiesiogiai,ir siuntimas nedaug tekainuoja.As jau palikau sumele pinigu,uzmus mane MB kai suzinos doh.gif

mergaites, jau kažkada minėjau, kad užsisakiau dažus iš kažkokios parduotuvės, kuri JAV randasi, tuos pačius amrikolor, tai man vienas buteliukas gavosi vos daugiau nei 5 lt. thumbup.gif 0,75 oz talpos, išųsiuntė jie 01,28d, o 02,10 jau pasiėmiau siuntinuką smile.gif
o formeles siunčiausi iš kažkokios mažos parduotuvytės UK ji randasi, tai atėjo siuntinys lygiai per savaitę, o už siuntimą sumokėjau 2 svarus tongue.gif pirkau du rinkinius lapukam, rinkinį mazom ramunem (4 formeles), ir roziu rinkinį, tai manau atsiuntė nebrangiai... thumbup.gif o ir pačios kainos mažesnės nei ebay, ir plius ebay už siuntimą lupa 10 kart daugiau, gaila vyras ištrynė iš pašto laiškus su jų duomenim, neprisimenu tiksliai pavadinimo, reiks ieškot vėl doh.gif
Atsakyti