Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu sakes, kad prisiziurejau bigsmile.gif tai prikepet tortu, o jau grazumas doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 22:46)
As manau, kad tas sokoladas buvo su saukstu stumdomas nuo torto centro ir krastus ax.gif

...atvirkščiai - nuo kraštų į centrą su torto pjaustymo mente apvalintu galu. Galvojau kitaip daryt, bet taip išėjo atsitiktinai, belyginant paviršių. smile.gif Labai patogus įrankis torto gamybai apskritai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 22:56)
...atvirkščiai - nuo kraštų į centrą su torto pjaustymo mente apvalintu galu. Galvojau kitaip daryt, bet taip išėjo atsitiktinai, belyginant paviršių. smile.gif  Labai patogus įrankis torto gamybai apskritai  smile.gif

Supratau ok.gif Kaip tik ruosiausi torciuka tokiu budu puosti...
Atsakyti
Saunuole 4u.gif Ir grazu ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 21:01)
Pirmąkart dariau tortą ne naminiam vartojimui. (Viduj Mišelės medutis) Rožės gavosi pakenčiamos, bet vis tiek nepavyko išgaut Inočkos rožių lengvumo ir natūralumo.

Labai grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
Štai ir mano pirmas blynas biggrin.gif gavosi gan neblogai 4u.gif tai galiu jau eiti tortą daryti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=limita,2009 02 16, 13:46]
Štai ir mano pirmas blynas biggrin.gif gavosi gan neblogai 4u.gif tai galiu jau eiti tortą daryti lotuliukas.gif

labai geras kaip pirmas thumbup.gif
Atsakyti
reikia patarimo, ar galima puosti beze cypciuko ananasini tortuka? g.gif
Atsakyti
jei laistysi biskvitą sirupu, tai NE, NEGALIMA, nes atsitiks kaip man, išsileis po kiek laiko beze 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O as morenginio biskvitus suliejau Amaretu ir man neissileido rolleyes.gif
Atsakyti
wild
Bet jau kaip grazu blink.gif
Tiesiog super. Labai grazi kompozicija wub.gif Ar galiu ideja pavogt ? blush2.gif
Atsakyti
Įmetu jubiliejinę torto puošimo idėją, gal kam pravers 4u.gif :

user posted image
Atsakyti