Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

As irgi noriu, bet stabdau save, kad kazin kiek ci as tuos tortus darau, tai gal ir su naturaliom spalvom apsieisiu g.gif
Atsakyti
Pirmąkart dariau tortą ne naminiam vartojimui. (Viduj Mišelės medutis) Rožės gavosi pakenčiamos, bet vis tiek nepavyko išgaut Inočkos rožių lengvumo ir natūralumo.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 21:15)
matai atvezimo kaina jie skaiciuoja jau visai pabaigoj,kai adresas ir kiti duomenys duoti,bet ten yra delivery cost,paspausk ir suzinosi kiek kur kainuoja.

Tai as ir suvedziau nesamoninga adresa ir priejau net iki mokejimo korteles duomenu suvedimo, bet man kaip 0.00 taip 0.00 lotuliukas.gif Vienu zodziu mistika kazkokia... doh.gif
Atsakyti
Wild .......aš apakus blink.gif blink.gif blink.gif ....kaip gražu , šaunuolė ir rožės tikrai labai dailios , ir idėja superinė , nu tikrai labai gražus tortas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 22:01)
Pirmąkart dariau tortą ne naminiam vartojimui. (Viduj Mišelės medutis) Rožės gavosi pakenčiamos, bet vis tiek nepavyko išgaut Inočkos rožių lengvumo ir natūralumo.

Eik tu sau koks torciukas! blink.gif Labai grazios ir rozes ir visas tortas 10 balu + drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 22:01)

ain sau blink.gif o kaip virsus cia padarytas?
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 19:01)

labai grazus torciukas ir rozes superines!!! thumbup.gif Tik nesikuklink 4u.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 19:02)
Tai as ir suvedziau nesamoninga adresa ir priejau net iki mokejimo korteles duomenu suvedimo, bet man kaip 0.00 taip 0.00 lotuliukas.gif Vienu zodziu mistika kazkokia...  doh.gif

As paskaiciau visa info apie delivery mokesti.Ten parasyta jis yra apskaiciuojams pries pat siuntima ir tada atsiunciama visa kaina,nes reikia jiems zinoti svori,sali ir t.t.Uztai tau ir neraso kainos.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 22:09)
As paskaiciau visa info apie delivery mokesti.Ten parasyta jis yra apskaiciuojams pries pat siuntima ir tada atsiunciama visa kaina,nes reikia jiems zinoti svori,sali ir t.t.Uztai tau ir neraso kainos.

Matkaip... Dabar supratau, aciu uz pagalba bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, bendramintės, už įvertinimą, man jis svarbus, nes mano namiškiai, tiesą sakant, nelabai toleruoja mano hobi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 20:01)

pritrukau zodziu.... wub.gif wub.gif wub.gif o kaip ta sokolada ant torto taip graziai padarei g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 15, 23:23)
pritrukau zodziu.... wub.gif  wub.gif  wub.gif o kaip ta sokolada ant torto taip graziai padarei g.gif

man ir tas pats klausimas parupo labai graziai tas sokoladas atrodo
WILD tortukas nuostabus taip ir toliau thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
As manau, kad tas sokoladas buvo su saukstu stumdomas nuo torto centro ir krastus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 15 vasario 2009 - 21:47