As irgi noriu, bet stabdau save, kad kazin kiek ci as tuos tortus darau, tai gal ir su naturaliom spalvom apsieisiu
Pirmąkart dariau tortą ne naminiam vartojimui. (Viduj Mišelės medutis) Rožės gavosi pakenčiamos, bet vis tiek nepavyko išgaut Inočkos rožių lengvumo ir natūralumo.
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 21:15)
matai atvezimo kaina jie skaiciuoja jau visai pabaigoj,kai adresas ir kiti duomenys duoti,bet ten yra delivery cost,paspausk ir suzinosi kiek kur kainuoja.
Tai as ir suvedziau nesamoninga adresa ir priejau net iki mokejimo korteles duomenu suvedimo, bet man kaip 0.00 taip 0.00 Vienu zodziu mistika kazkokia...
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 22:01)
Pirmąkart dariau tortą ne naminiam vartojimui. (Viduj Mišelės medutis) Rožės gavosi pakenčiamos, bet vis tiek nepavyko išgaut Inočkos rožių lengvumo ir natūralumo.
Eik tu sau koks torciukas! Labai grazios ir rozes ir visas tortas 10 balu +
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 22:01)
ain sau o kaip virsus cia padarytas?
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 19:01)
labai grazus torciukas ir rozes superines!!! Tik nesikuklink
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 19:02)
Tai as ir suvedziau nesamoninga adresa ir priejau net iki mokejimo korteles duomenu suvedimo, bet man kaip 0.00 taip 0.00 Vienu zodziu mistika kazkokia...
As paskaiciau visa info apie delivery mokesti.Ten parasyta jis yra apskaiciuojams pries pat siuntima ir tada atsiunciama visa kaina,nes reikia jiems zinoti svori,sali ir t.t.Uztai tau ir neraso kainos.
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 22:09)
As paskaiciau visa info apie delivery mokesti.Ten parasyta jis yra apskaiciuojams pries pat siuntima ir tada atsiunciama visa kaina,nes reikia jiems zinoti svori,sali ir t.t.Uztai tau ir neraso kainos.
Matkaip... Dabar supratau, aciu uz pagalba
Ačiū, bendramintės, už įvertinimą, man jis svarbus, nes mano namiškiai, tiesą sakant, nelabai toleruoja mano hobi
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 20:01)
pritrukau zodziu.... o kaip ta sokolada ant torto taip graziai padarei
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 15, 23:23)
pritrukau zodziu.... o kaip ta sokolada ant torto taip graziai padarei
man ir tas pats klausimas parupo labai graziai tas sokoladas atrodo
WILD tortukas nuostabus taip ir toliau
As manau, kad tas sokoladas buvo su saukstu stumdomas nuo torto centro ir krastus