1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
Cipciukas
Daividija
RiMami
Cipciukas
Srove
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 13, 16:29)
grietinė ar grietinėlė tai ne pagal riebumą atpažįstamos grietinė - rauginta, o grietinėlė - ne. o riebumas abiejų visoks gali būt.
bet šiaip tai aš irgi sunkiai randu 36 grietinėlę...
bet šiaip tai aš irgi sunkiai randu 36 grietinėlę...
dabar jau aišku
siųsiu MB į parduotuvė ieškot GRIETINĖLĖS tik kur anos ieškot? prie grietinių? ir kieno gamybos geriau ?
Cipciuk, dėkavoju už paprotinimą dėl beze radau jos darymo litaniją ir paaiškejo kodėl ji netiks " Margučiui"
na auksarankes patarkit, kur nusipirkti toki svirksta ar maiseli tortams puosti
Jetau, merginos, nebespeju su Jumis... nespejua sukurt temos, o jau vel kiek priraset praeitoj temoj, kol rasiau komentara, tai baiges tema tai va, cia rasau, kur dureles suluzo, aistukkei Nemoku pacituot is anos temos...
Nepyk, bet kaip juokingai nuskambejo bet zinau, tau dabar ne juokai galvoje.. bet kaip jos suluzo? visai nesilaiko?
As tokiu atveju, jei neissikepciau blynu jokiu orakaitej, daryciau torta Marguti pagal Cipciuka. Ten biskvito reikia, bet galima sausainius deti, arba galu gale nusipirkti biskvita.. Na cia butu mano patarimas, nes tas tortas labai skanus
O kas del grietineles, tai 36 % galima rasti IKI parduotuvese, ir firminese zemaitijos pieno parduotuvelese. Maximoje jau nebuna... Ir cia standiklio nebutina deti, as kiek puosiau torta dzibukais, tai visada laikosi, ir laiko forma. Aisku gerai isplakta turi buti
Nepyk, bet kaip juokingai nuskambejo bet zinau, tau dabar ne juokai galvoje.. bet kaip jos suluzo? visai nesilaiko?
As tokiu atveju, jei neissikepciau blynu jokiu orakaitej, daryciau torta Marguti pagal Cipciuka. Ten biskvito reikia, bet galima sausainius deti, arba galu gale nusipirkti biskvita.. Na cia butu mano patarimas, nes tas tortas labai skanus
O kas del grietineles, tai 36 % galima rasti IKI parduotuvese, ir firminese zemaitijos pieno parduotuvelese. Maximoje jau nebuna... Ir cia standiklio nebutina deti, as kiek puosiau torta dzibukais, tai visada laikosi, ir laiko forma. Aisku gerai isplakta turi buti
Kaip as cia taip papuoliau ir iskart ant tokio grozio
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 17:02)
žinosiu...IKI..
oj......susimakalavau dab visai, bais daug info per visas temas prisigaudžiau, tai
tiems dz... grietinėlėl turi būt plakama šalta? o dėl skonio pudra, rūgštelė dedama, taip?
dzibukai
QUOTE(fishke @ 2009 02 13, 16:10)
žinosiu...IKI..
oj......susimakalavau dab visai, bais daug info per visas temas prisigaudžiau, tai
tiems dz... grietinėlėl turi būt plakama šalta? o dėl skonio pudra, rūgštelė dedama, taip?
dzibukai
dzibukai
Aha, ji salta turi buti. Ir as puosimui kai darau grietinele, tai vistiek dedu ir cukraus ir rugsteles
dzibukai dzibukai dzibukai
cipciuk labai grazus torciukas,o gelytes kaip tikros!!
Nu kuo toliau, tuo labiau nesutalpinu visu tortu pirmoj zinutej!!! Merginos, tobulejat tobulejat tobulejat!!!!
Cipciuk, koks grazus tortas!!!!!!!!!!!
Cipciuk, koks grazus tortas!!!!!!!!!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 15:55)
Tai ką busiu pirmoji šitoj temelėj su savo klecku ....
Vidui morenginis tortas , ant viršaus mano ištikimoji , niekada nepavedančioji jos didenybė beze .....
Ačiu rugiagėle už naują temą
Vidui morenginis tortas , ant viršaus mano ištikimoji , niekada nepavedančioji jos didenybė beze .....
Ačiu rugiagėle už naują temą
Nuostabus tortas.
Kaip man susidraugaut su bezė, kad ir ji manęs nepavestų? Nusipirkau naują mikserį, tai teks vėl bandyt draugystę megzti . Ji juk tokia įnoringa, per prastas buvo mikseris manau( 150w), todėl ji nenorėjo su manim draugaut.
QUOTE(spin2liux @ 2009 02 13, 16:00)
na auksarankes patarkit, kur nusipirkti toki svirksta ar maiseli tortams puosti
Arevitoje , tik nepirk tu tų imantrių , nusipirk 5 maišelius celofaninius , jie po 1 litą kainuoja , ir norimų antgaliukų . Tiesa , ji Kaune randasi
Daividuk AČIUKS
RUGIAGĖLE , BAIK TU JUOS TEN KRAUTI .....IR POROS UŽTEKS
Papildyta:
Na Pirasa , truputi tai didenybei ir prastokas .....galios trubuti trūksta pilnai išplakti .