Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(etikete_ @ 2006 08 02, 16:17)
na jei neklystu sveiko zmogau cukraus kiekis nepavalgius iki 6,pavalgius iki 8,bet tiksliai nezinau.manau reiketu jums pasikonsultuoti su gydytoju endokrinologu bei padaryti tyrimus.

aš irgi tą žinau, bet mažiukų gal vėl kitaip. šiaip niekuo nesiskundžia, sveikutis. tik labai jau plonutis , nors valgo už du, bet čia genai tokie unsure.gif
Atsakyti
Kitas variantas, per daug leidziamasi.

Labiau tikėtinas variantas. Čia galimas "užburtas ratas"- kuo daugiau leidžiasi, tuo daugiau reikia. reiktų rimtos gydytojų konsultacijos, o gal net pakeisti insulino rūšį
ar čia man jau sunerimti

šiaip niekuo nesiskundžia,

Tokio amžiaus vaikutis ir nepasiskųs schmoll.gif Geriau nelaukit, išsitirkit visapusiškai, juolab, kad turite sergančių giminaičių- vadinasi, giminėje šis genas vaikšto. 8,3 mmol. jau yra nemažas cukraus k.kr. net ir pavalgius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 02 rugpjūčio 2006 - 17:25
siandien mano suneliui nustate cukrini diabeta verysad.gif Dabar jis guli reanimacijoje su lasaline, o mane isvare namo. Tai sedziu ir verkiu. Neisivaizduoju, kaip gyvensime. Prisiskaiciau visokiu baisybiu internete... O dar mes ir be tecio verysad.gif Verkiu verkiu verkiu...
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2006 08 10, 01:52)
siandien mano suneliui nustate cukrini diabeta verysad.gif  Dabar jis guli reanimacijoje su lasaline, o mane isvare namo. Tai sedziu ir verkiu. Neisivaizduoju, kaip gyvensime. Prisiskaiciau visokiu baisybiu internete... O dar mes ir be tecio verysad.gif  Verkiu verkiu verkiu...

Rimule laikykis! Tavo sūnelis pateko į reanimaciją dėl per didelio cukraus ir kokios komos? Ar pateko dėl kitokių priežaščių ir paskui buvo diagnozuotas dar ir cukrinis diabetas?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2006 08 10, 01:52)
siandien mano suneliui nustate cukrini diabeta verysad.gif  Dabar jis guli reanimacijoje su lasaline, o mane isvare namo. Tai sedziu ir verkiu. Neisivaizduoju, kaip gyvensime. Prisiskaiciau visokiu baisybiu internete... O dar mes ir be tecio verysad.gif  Verkiu verkiu verkiu...

Viskas bus gerai, gyvensite kaip ir tūkstančiai mamyčių su savo cukrinukais. Ir labai sėkmingai gyvensite, jei kontroliuosite ligą (tada ir baisybės aplenks). Reanimacija- ne baubas, ne pasaulio pabaiga. Ten tik daug daug kartų geresnė priežiūra ir dėmesys tavo vaikiukui. Neverk, ašaromis nieko nepakeisi ir juolab nepadėsi savo vaikui. Dabar tu turi būti stipri ir kantri. Su liga supažindins ir kaip gyventi, leistis vaistus, maitintis, stebėti save išmokys endokrinologiniame skyriuje (jame tikrai teks pagulėti abiems, kol sureguliuos vaistų dozes, cukrus ir kt.), patikėk, ten dirba tikrai nuoširdūs ir dėmesingi žmonės.
Kiek metų tavo žiogeliui? Jei teisingai supratau, jam diabetinė koma? Jei turi daugiau klausimų, parašyk AŽ, galiu daug papasakoti apie šią ligą. Taip pat galiu duoti kontaktus labai šaunios mamytės, auginančios cukrinuką. Manau, ji mielai sutiks tau patarti. Beje, iš kokio tu miesto ir kur guli mažiukas?
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 08 10, 13:55)
Reanimacija- ne baubas, ne pasaulio pabaiga. Ten tik daug daug kartų geresnė priežiūra ir dėmesys tavo vaikiukui.
...
patikėk, ten dirba tikrai nuoširdūs ir dėmesingi žmonės.

nu čia aš patylėsiu... Labai man įdomu kodėl aš tada dokumentus teismui ruošiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenu: 10 rugpjūčio 2006 - 15:29
QUOTE(xenu @ 2006 08 10, 16:27)
nu čia aš patylėsiu... Labai man įdomu kodėl aš tada dokumentus teismui ruošiu biggrin.gif

Patylėk, jei taip tau geriau. Reanimacijoj praleidau daugiau kaip du mėnesius ir esu be galo dėkinga tiems žmonėms, kad dar esu šioj žemėj ( ir vaikštau, dirbu, mąstau - ko, pagal visas prognozes jau neturėjau daryt tuo atveju, jei atsigausiu). Taip kad- nemaukim visko ant vieno kurpaliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 08 10, 17:11)
Patylėk, jei taip tau geriau. Reanimacijoj praleidau daugiau kaip du mėnesius ir esu be galo dėkinga tiems žmonėms, kad dar esu šioj žemėj ( ir vaikštau, dirbu, mąstau - ko, pagal visas prognozes jau neturėjau daryt tuo atveju, jei atsigausiu). Taip kad- nemaukim visko ant vieno kurpaliaus  mirksiukas.gif

Xenu irgi mąsto, bet reanimacijoj iš dalies buvo elgiamasi kaip su mėsos gabalu. Atsidalijo tinklainė, kam skubėti, kam operuoti, juk vistiek neiašku ar išgyvens, žodžiu, ne mūsų problemos. Sakė man, neaišku, ar jis vaikščios, ar suvoks laiką, erdvę, ar rys maistą bla bla bla, bla bla bla...nu ką ir mąsto, ir vaikščiot išmoko (viskas per didelį norą) , bet reanimacijos tikrai negiriam..ir akies jau nebeišgelbėsi, reikėjo gelbėti tuo pat metu, kai atsidalijo...
Atsakyti
Aciu visoms palaikiusioms, siandien jau siek tiek mastau sveiku protu. Musu kelione i reanimacija prasidejo nuo vaiko (jam keturi metukai) viduriu uzkietejimu, tapo vangus, issekes visiskai,maneme, apsinuodijimas. Isveze greitoji, ir stai - bac, diagnoze. Nors toks itarimas man jau kirbejo koki menesiuka, mat labai daug gere vandens. Bet atkakliai vijau ta minti nuo saves, maniau, nueisim, pasidarysim tyrimus, viskas bus ok. Bet nuo likimo nepabegsi. Dar ir siandien reanimacijoj vis dar su lasaline, vel nakciai isvare namo. Jau zadejo rytoj gal i palata isleisti. Isibaimines visas vargsiukas. juk jis net is pirsto kraujo duot baisiai bijojo. O dabar - keturios injekcijos per diena istisai:verysad: Nezinau kaip cia bus. Bijau, kad nesugebesiu susidoroti, o beto, nezinau, ka daryti su darbu - juk ir pinigai reikalingi, o kas ji be manes dar priziures... verysad.gif Kaip jus mamytes susidorojate su sia problema? Ir jau dabar pradedu melstis, kad ateityje jo nelauktu baisingos komplikacijos...
Atsakyti
Mes esame vilnieciai, o siuo metu gulime santariskese. Tikrai labai noreciau su jumis bendrauti ir sulaukti patarimu, nes oi oi kaip baisu... O jus gyvai arba telefonais nepabendraujate?
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 08 10, 17:11)
Patylėk, jei taip tau geriau. Reanimacijoj praleidau daugiau kaip du mėnesius ir esu be galo dėkinga tiems žmonėms, kad dar esu šioj žemėj ( ir vaikštau, dirbu, mąstau - ko, pagal visas prognozes jau neturėjau daryt tuo atveju, jei atsigausiu). Taip kad- nemaukim visko ant vieno kurpaliaus  mirksiukas.gif

Ne nu juokinga tavo logika, taigi pats tau ir pasiūliau nematuoti visko ant vieno kurpaliaus, o dabar man pati tai siūlai. Ką tu čia šauki kokie jie nuostabūs, jei yra ir kitokios patirties? Jei nesusidūrei su gydytojų žvėriškumu, tai ne tau ir kalbėti, kad ten visi esantys žmonės yra žmonės. Kai kurie jų yra gyvuliai ir džiaukis, kad ant jų nepapuolei.
Atsakyti
Bijau, kad nesugebesiu susidoroti

Sugebėsi. Visos sugeba, sugebėsi ir tu mirksiukas.gif
taigi pats tau ir pasiūliau nematuoti visko ant vieno kurpaliaus, o dabar man pati tai siūlai.

Visų pirma, nieko tu nepasiūlei. Tiesiog išliejai savo emocijas be jokių argumentuotų paaiškinimų
Ką tu čia šauki kokie jie nuostabūs, jei yra ir kitokios patirties?

Aš šaukiu? Šiuo atveju šauki tu. Nežinau tavo situacijos, bet jei taip arogantiškai elgeisi ir su gydytojais, nesistebiu, kad neskubėjo padėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 11 rugpjūčio 2006 - 16:59