Trumpo veikimo insulinas leidžiamas prieš kiekvieną valgį (jei kombinacija trumpas + prailgintas/ ilgas). O jūs tą mixą dar leidžiatės? Ir kokį trumpo veikimo insuliną išrašė? Galėčiau duoti švirkštą Protofano, pabandytumėt paderinti su trumpo veikimo insulinu kaip bazę.
O juostelių pažiūrinėkit "Express kontakte" arba internete Aš gaunu pigiau, bet mano ne tokios.
QUOTE(oksy @ 2010 10 03, 18:59)
Ar imanoma pigiau gaut juostelių Super Glucocard II aparatėliui, gal kuris cukrinukas taip pat tokį turi?
Manau neprisiriškit būtent prie šio vieno aparatėlio, dažnas cukrinukas turi jų po kelis Firmos su mielu noru duoda aparatėlius, kad tik pirktumėte jų juosteles arba būna įvairios akcijos vaistinėse, kur perkant kelias dėžutes juostelių tuo pačiu nemokamai duoda ir aparatėlį..
O kiek būtent šios jūsų juostelės kainuoja? Tiesiog įdomu
Glucocard Test Strip II kainuoja apie 100lt.
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 04, 07:55)
50vnt.? Daugokai
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 04, 08:55)
Ant juostelių dėžutės kainą mačiau 76 lt. su centais.
Na skaudu būtų patiems jas pirktis
Mixsą mes leidžiamės, tik savavališkai ryte sumažinom dozę ne 18v, o 16 (baisiai numuša CK iki 2,7), o vakare 14v. Dar to trumpo veikimo Humolog kwikpen - skaidrus nesileido, nes gyditoja neaiškiai išrašė receptą, vaistinėj pabyjojo duot. O kadangi ne visose insulinu prekiauja, tai šiandien užsisakėm. Dėl leidimo dėl jų dar neskubėsim, pasikonsultuosiu su šeimos gyd.
QUOTE(oksy @ 2010 10 04, 10:22)
Mixsą mes leidžiamės, tik savavališkai ryte sumažinom dozę ne 18v, o 16 (baisiai numuša CK iki 2,7), o vakare 14v. Dar to trumpo veikimo Humolog kwikpen - skaidrus nesileido, nes gyditoja neaiškiai išrašė receptą, vaistinėj pabyjojo duot. O kadangi ne visose insulinu prekiauja, tai šiandien užsisakėm. Dėl leidimo dėl jų dar neskubėsim, pasikonsultuosiu su šeimos gyd.
Man atrodo, jums tiesiog netinka tas mixas ir tiek, matyt, ne tokių ilgo/ trumpo insulino proporcijų reikia. Šiaip mixus duoda cukrinukams su stažu, kurie pažįsta savo organizmą, žino, ko gali tikėtis, kaip tvarkytis ir pan., o ne pradedantiems. Be to, nesuprantu, kas "padengia" pietinį valgymą, kol neturit trumpo veikimo vaistų? Įdomiai labai, čia žmogų greičiau iki smertės nuvaryt nori ar kaip?
Čia gal kam įdomu bus dėl juostelių
Kaip tik šiandien buvau Gintarinėje vaistinėje, pasiimt išrašytų juostelių, tai pas juos iki šiol akcija Bayer contourTS juostelėms (čia nuo pavasario ji tęsiasi) 3+1, t.y. tris dėžutes imi, plius ketvirtą duoda nemokamai
Kaip tik šiandien buvau Gintarinėje vaistinėje, pasiimt išrašytų juostelių, tai pas juos iki šiol akcija Bayer contourTS juostelėms (čia nuo pavasario ji tęsiasi) 3+1, t.y. tris dėžutes imi, plius ketvirtą duoda nemokamai
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 04, 14:13)
Man atrodo, jums tiesiog netinka tas mixas ir tiek, matyt, ne tokių ilgo/ trumpo insulino proporcijų reikia. Šiaip mixus duoda cukrinukams su stažu, kurie pažįsta savo organizmą, žino, ko gali tikėtis, kaip tvarkytis ir pan., o ne pradedantiems. Be to, nesuprantu, kas "padengia" pietinį valgymą, kol neturit trumpo veikimo vaistų? Įdomiai labai, čia žmogų greičiau iki smertės nuvaryt nori ar kaip?
Manau kad tikrai netinka, arba mes nemokam juo naudotis dar... vakar vakare po vakarienės, praėjus 2 val. vyras sako reik pasimatuot, nes keistai jaučiuos na ir 2,8. Užkabino uogienės su pienu ir tuomet ėjo miegot.
Manau, kad dar nemokat naudotis. Dažniau reikia cukrų matuotis ir pagal jo rodiklius nustatinėti insulino dozę