Sveiki, jungiuosi ir aš į jūsų būrelį
Penktadieni sužynojom, kad mano vyras 1 tipo cukriniu diabetu serga
Mūsų istorija, kažkokia paslaptinga. Vyras turėjo ligonlapį pusantros savaitės šlaunikaulio uždegimas, kadangi jo kortelėje yra tik yrašai : angina, ir sanario problema gydytoja liepė šeip sau pasidaryti kraujo tyrimą. Vyras jokių ligos požymių nepastebėjo, na tik prieš kokį mėn. jam cukrus pasirodė per saldus. Saldumynų nemėgėjas, netroškina, valgo kada gali, nes dirba vairuotoju. Na žodžiu rado kraujije 9,83 mol., pavalgius po 2 val. 14,87mol. taigi nuo šeštadienio darosi insulino injekcijas.
Sunku išgirst būnant 33 m. amžiaus, sveriant 72 kg. kad esi vos ne invalidas... sunkiai mes dar su tuo taikomės. Giminėj nieko neturim su šia liga, taigi ieškomės info patys. Klausimų begalė...
Gyditoja nesame patenkinti, labai mykia o konkretumo jokio...Iškart pasakė vien minusus : sunkvežimio nevairuosi, komplikacijos - koma ir t. t. Invalidumą gali tvarkytis tik po komplikacijų
Gal galite man suteikti informacijos, nesakau kad nepaskaitynėsių šios temukės, bet gal kas nesenai esate taip pat susidūrę su šia liga.
Būčiau dėkinga