Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

Ir tikriausiai tų dėmių panaikinti nepavyksta... verysad.gif bet tuo pačiu pikta ir ant daktarų, kurie vietoj to, kad ieškotų priežasties ir skirtų gydymą, viską suverčia diabetui.
Atsakyti
Jie visą laiką viską diabetui suverčia. Juk taip lengviausia
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 08 31, 14:17)
Daktarai linkę tai suversti diabetui.

Odos niežėjimas ir pūslelės - ne stebuklas, sergant CD. Tai vienos iš diabeto komplikacijų, diabetinės neuropatijos pasekmė. Sekit cukrus ir acetoną šlapime, garantuotai nuolat laikosi per aukšti.
Atsakyti
O tokios diagnozės nesu girdėjusi. Hmmm... įtarimas buvo, kad tai gali būti komplikacija, gaila, kad daugumą atliktų tyrimų rezultatų maniškis nuo manęs slepia verysad.gif o aš kaip labai mažai susidūrusi su tokiais dalykais, ai žodžiu, gydymas visokiais tepalais ir vonelėm tikrai nepadės cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 09 03, 14:24)
O tokios diagnozės nesu girdėjusi.

Šitą gretutinę diagnozę turi visi, turintys bent porą metų ligos stažo.
Atsakyti
Argi neuropatija nėra susijusi su nervais? Mano vyras 16 metų serga ir neturi šios diagnozės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 09 03, 21:55)
Argi neuropatija nėra susijusi su nervais? Mano vyras 16 metų serga ir neturi šios diagnozės  g.gif

O kas yra neuropatija? mirksiukas.gif Juk tai bet kurių neuronų pažeidimas, o kaip nervų pažeidimai veikia bendrą kūno sistemą, manau, pasakoti nereikia?
Galiu guldyt galvą, kad jūsų vyras turi šitą diagnozę. Netikiu, kad su 16 metų ligos stažu jam nėra sumažėję jutimai (pvz.,karščiui, šalčiui, vibracijai, lietimui ir t.t.), kad jam kartais "nedega" galūnės, nedilgčioja, nešąla, netirpsta, dilgčiojimu, gėlimu, šalimu, tirpimu, kad nėra inkstų veiklos ar regos aštrumo pakitimų. Ilgainiui atsiras ir erekcijos, prostatos sutrikimų (anksčiau nei būdinga). DN apima ir padidėjusį spaudimą, kraujagyslių, širdies, virškinimo sistemos ir daugybę kitų sutrikimų.
O ar ši gretutinė diagnozė "ofocialiai" nustatyta, ar ne - čia jau kitas klausimas ir gydytojų kompetencijos reikalas.
Beje, smarkiausiai nervų funkcija pažeidžiama pirmaisiais CD metais, vėliau, kai žmogus išmoksta kontroliuoti ligą, susitvarkyti su ja, neuropatijos vystymasis sulėtėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 04 rugsėjo 2010 - 07:53
Turiu jumi nuvilti. Pas jį prastai tik su rega
Atsakyti
Jūs medikė, visapusiškai ištyrusi savo vyrą?
Atsakyti
Aš ta, kuri su jo gyvena ir žino, kada ir kas jam buvo tirta. O jus gal ekstrasense, kad teigiate jog " galiu guldyt galvą, kad jūsų vyras turi šitą diagnozę. Netikiu, kad su 16 metų ligos stažu jam nėra sumažėję jutimai (pvz.,karščiui, šalčiui, vibracijai, lietimui ir t.t.), kad jam kartais "nedega" galūnės, nedilgčioja, nešąla, netirpsta, dilgčiojimu, gėlimu, šalimu, tirpimu, kad nėra inkstų veiklos ar regos aštrumo pakitimų. Ilgainiui atsiras ir erekcijos, prostatos sutrikimų (anksčiau nei būdinga). DN apima ir padidėjusį spaudimą, kraujagyslių, širdies, virškinimo sistemos ir daugybę kitų sutrikimų. " Nebūkite kategoriška dėl to, ko tiksliai nežinote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 04 rugsėjo 2010 - 21:24
Aš ne ekstrasensė, tačiau apie ligą žinau keliskart ne Jūs. Diskusija iš mano pusės su Jumis baigta, nes ji beprasmė.
Atsakyti
Puiku, žinokite, bet nestatykite žmonių į rėmus nes kiekvienas atvejis individualus ir pas kiekvieną diabetiką sava ligos eigos eiga, savų komplikacijų nebūvimas ir buvimas . Beje jeigu jus taip gerai žinote apie šią ligą, turėtumėt ir žinoti, kad žmonės, kurie gerai kontroliuoja šią ligą, komplikacijų gali ir neturėti . Ačiū už diskusiją 4u.gif
Atsakyti