Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(Rodnega @ 2010 07 14, 22:59)
Yra pirmo ir antro tipo diabetas. Kuriam tipui jis tinkamas?

Juk tai ne vaistas, kas cia per klausimas, tai tik maisto papildas, kad ir koks diabetas yra jis nepakenks tik pades, vienu atveju labiau kitu maziau. Si papilda vartoja diabetikai, bet rasiau tai nera skirta tik diabetui. reiktu paziuret ta filmuka tada viskas bus aisku kaip jis veikia organizma.
Atsakyti
ačiū už patarimus. Žinot kaip mūsų Lietuva rūpinasi savo žmonėmis.
Atsakyti
QUOTE(cvietocek @ 2010 07 15, 11:02)
ačiū už patarimus. Žinot kaip mūsų Lietuva rūpinasi savo žmonėmis.

jei reikes kokios pagalbos rasyk man i az gal as galesiu per kauno diabetikus kazkuo padet
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2010 07 15, 00:40)
Juk tai ne vaistas, kas cia per klausimas, tai tik maisto papildas, kad ir koks diabetas yra jis nepakenks tik pades, vienu atveju labiau kitu maziau. Si papilda vartoja diabetikai, bet rasiau tai nera skirta tik diabetui. reiktu paziuret ta filmuka tada viskas bus aisku kaip jis veikia organizma.

Tai kad nuorodos neatidaro, kaip aš pažiūrėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cvietocek @ 2010 07 14, 16:53)
mano tėvukas jau apie 8 metai serga diabetu. jam 62. Šiandien Klaipėdoj teko amputuot koją. einu iš proto. nežinau kaip seksis gyti. kaip pats susitaikys su tuo kad kojos nebėr.  verysad.gif ar po to reabilitaciniam būna psichologas?

Pažadėkite, kad sugrįšite į savo protą, a? rolleyes.gif O jei rimčiau - tai artimieji keliskart jautriau reaguoja į tokius dalykus. Paprastai sergantieji CD žino, kas gali nutikti ir su tuo lengviau susitaiko. Be abejo, labai daug priklauso ir nuo žmogaus.
Sceikatos jūsų tėčiui 4u.gif
QUOTE(Daina.J. @ 2010 07 14, 19:09)
labai padeda

QUOTE(Daina.J. @ 2010 07 14, 23:40)
kad ir koks diabetas yra jis nepakenks tik pades, vienu atveju labiau kitu maziau.

Padeda kaip ir kam: sergančiajam ar jums, kaip platintojai, greičiau pasipildyti kišenę? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 07 16, 16:06)
Pažadėkite, kad sugrįšite į savo protą, a?  rolleyes.gif O jei rimčiau - tai artimieji keliskart jautriau reaguoja į tokius dalykus. Paprastai sergantieji CD žino, kas gali nutikti ir su tuo lengviau susitaiko. Be abejo, labai daug priklauso ir nuo žmogaus.
Sceikatos jūsų tėčiui  4u.gif
Padeda kaip ir kam: sergančiajam ar jums, kaip platintojai, greičiau pasipildyti kišenę?  cool.gif

as neplatinu deja smile.gif jo lietuvoje niekas neplatina oficialiai ji galima tik atsivezti turint pazistamu uzsienyje, apie ji as suzinojau is diabetiku bendrijos nariu kurie vartoja, tuomet pradejau dometis ir mano drauge amerikoje man papasakojo apie sia naujiena, todel as tik pasidalinau informacija smile.gif) labai gaila kad kaikurie zmones nesugeba priimti informacijos ir iskart puola smerkti ar kaltinti, iki siol as maniau kad forumai skirti dalintis informacija ir patirtimi tam kam reikia pagalbos ar tiesiog is zingeidumo...
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2005 05 26, 22:29)
Aš sergu,nuo 10m.Dabar gyvenu viena tai labai sunku.Turiu visas diabeto komplikacijas kokias galima tureti.Gal yra likimo draugų labai norėčiau pabendrauti,parašykit.

Papildyta:
QUOTE(davakta @ 2010 07 22, 10:53)

mano vyras serga 10 metu diabetu ir turi visas komplikacijas,nuo 7 liepos pradejo dializuot inkstus,pries metus turejo insulta,nes spaudimas visa laika aukstas,jei atvirai,tai labai sunku,bet bandom kazkaip laikytis ir gyvent su visom ligom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davakta @ 2010 07 22, 09:56)
mano vyras serga 10 metu diabetu ir turi visas komplikacijas

O kokio amžiaus susirgo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 11, 09:11)
na ir kaip sekasi gyventi su sia (nekenciama)  biggrin.gif liga? Ar labai prisiziuri? kokie cukriukai? ar turi vaikuciu? gal planuoji?

na pakolkas gyvenam su liga kaip ir sutardamos, padek Dieve ir toliau, bent jau taip gyvent:) stengiuosi prisiziuret, bet visko buna:) esu jautri, daug stresuoju, tas man ir isbalansuoja tuos cukrus labai:) stazas pas mane jau 15 metu, nemzai:) vaiku neturiu, labai noreciau, bet neplanuoju, nes nera antros puses, tai nieko ir nepriplanuosi net ir noredamas:)
Atsakyti
sveikos,jungiuosi prie jusu nes mano mama irgi serga cd,ji jau leidziasi inculina,tai tikrai baisi ir bjauri liga.
Atsakyti
ar girdejot aisku turejot girdet KORALINIS KALCIS ,ar cd gali ji naudot?
Atsakyti
Negirdėjau niekad schmoll.gif
Atsakyti