CD sergu 14 metu. Jokiu komplikaciju neturiu planuoju vaikeli ir labai tuo dziaugiuosi. ir tikiu kad viskas bus gerai ir man ir jam ir visai musu seimai. vat. o del aparateliu jei kam reikia sakykit turiu man regis dar keleta... kaskart ismetu, nes vis nauju gaunu.
sveiki as diabetu sergu nuo 7 metu nemazas pas mane jau stazas;)
prisijungiu prie jusu:)
prisijungiu prie jusu:)
na ir kaip sekasi gyventi su sia (nekenciama) liga? Ar labai prisiziuri? kokie cukriukai? ar turi vaikuciu? gal planuoji?
Sveikos, gal trupui i tema, bet noriu paklausti gal kuri zinot, kur galima Lietuvoj/ Vilniuje nusipirkti dzemo su saldikliais arba pektinu. Bet ne su fruktoze ir ne su gliukoze, o butent su saldikliu. Anksciau IKI prekiavo, o dabar niekur nerandu
QUOTE(austra @ 2010 05 13, 11:45)
Laba,
norejau paklausti, gal kuri zinot , kur aparata galima butu isigyti accu-check active, nes musu sugedo, o butent sitas juosteles pigiau is Lenkijos vezames.
norejau paklausti, gal kuri zinot , kur aparata galima butu isigyti accu-check active, nes musu sugedo, o butent sitas juosteles pigiau is Lenkijos vezames.
Laba, mano dukra turi toki aparata, bet seniai nebenaudoja, galiu padovanot, jei dar reikia???
Merginos, gal galite patarti? Mano sesuo tiriasi del diabeto, reikalas tas, kad naktimis labai troškina, skysciu isgeria iki 3 l (karstomis dienomis), atlikus gliukozes toleravimo testa, tai nevalgius 4,36, o po 2 val. 6,53. ATtlikus HbA1c, nustate 5,2. Gydytojas (Petrenko kmuk) sako, kad "siandien nesergate", bet jos tas neguodzia, nes skaitant ivairius mokslinius straipsnius, tie rodmenys vis tik turi paklaidą...
Rodmenys normalūs, nematau priežasčių jaudintis o kai karšta diena jei gerai pamenu žmogui net patartina daug gerti , 2 - 3 litrus tai tikrai
mano tėvukas jau apie 8 metai serga diabetu. jam 62. Šiandien Klaipėdoj teko amputuot koją. einu iš proto. nežinau kaip seksis gyti. kaip pats susitaikys su tuo kad kojos nebėr. ar po to reabilitaciniam būna psichologas?
QUOTE(cvietocek @ 2010 07 14, 16:53)
mano tėvukas jau apie 8 metai serga diabetu. jam 62. Šiandien Klaipėdoj teko amputuot koją. einu iš proto. nežinau kaip seksis gyti. kaip pats susitaikys su tuo kad kojos nebėr. ar po to reabilitaciniam būna psichologas?
manau reabilitacija su psichologu butina, jei medikai neskirs butinai pasirupinkite tuo patys... siaip jau senokai bendraujus su Kauno diabetiku bendrija ir zinau kad zmones sergantys diabetu puikiai laikosi vartodami daug maisto papildu gerinanciu ju bukle, nezinau ar tavo tevelis priklauso kokiai diabetiku bendrijai bet siulau pasieskoti savo mieste jie tikrai padetu moraliskai galbut ir patarimais. Yra keletas diabetiku kurie isbande dabar pasualyje naujiena StemEnhance- tai maisto papildas is dumbliu kurie auga vieninteliame pasaulyje vulkanines kilmes Kalamath ezere Oregono valstijoje, su siuo papildu labai puikus rezultatai diabetikams. Jei domins apie si produkta galesiu atsiusti aprasyma. o siaip galima cia pasiziureti filmuka apie si produkta-
http://www.youtube.c...feature=related
Kokio tipo diabetui šis papildas tinka ir gal galite daugiau informacijos įkelti? YuoTube nuorodos man neatidarė
QUOTE(Rodnega @ 2010 07 14, 18:04)
Kokio tipo diabetui šis papildas tinka ir gal galite daugiau informacijos įkelti? YuoTube nuorodos man neatidarė
Sis papildas nera skirtas vien diabetui bet diabetikam labai padeda, galiu atsiusti nuoroda ir aprasyma i el. pasta jei cia neatsidaro parasyk man i az savo el pasta atsiusiu visa informacija kokia turiu galesi pati pasiskaityti
Yra pirmo ir antro tipo diabetas. Kuriam tipui jis tinkamas?