QUOTE(aramelle @ 2010 03 25, 15:34)
Na bet tas cukrus pakiles tai vienodai "eda"kraujagysles,ar ne?o vieniems labai greit sueda,kitiems ne.
Ir kraujagyslių atsparumas pas visus skirtingas.Tiesiog kiekvienas žmogus unikalus.
QUOTE(:-)as @ 2010 03 24, 18:55)
labai noreciau prikelti tema,nes man tai aktualu,bet tai rodo kad ne daug kas ir turi sia problema(dziaugiuosi)
sergu sia liga tik metai..susitaikiau su ja,tik truksta informacijos ir palaikymo.
jei tik yra zmoniu noritciu kalbeti ir pasakoti apie sia liga susitikime cia,sioje,temoje butu malonu.
sergu sia liga tik metai..susitaikiau su ja,tik truksta informacijos ir palaikymo.
jei tik yra zmoniu noritciu kalbeti ir pasakoti apie sia liga susitikime cia,sioje,temoje butu malonu.
As sergu jau keli metai, bet tik dabar galiu pasakyti, kad priemiau sia liga Ir ryzausi planuoti vaikeli...
QUOTE(madmuazele @ 2010 03 25, 23:48)
As sergu jau keli metai, bet tik dabar galiu pasakyti, kad priemiau sia liga Ir ryzausi planuoti vaikeli...
Saunuole esi!verta pagyrimo.Moterys su CD sekmingai isnesioja ir pagimdo vaikeli,tik reik geros ginekologes prieziuros.
labas visoms
jungiuosi i jusu buri,nes ir mano seimoje yra si liga.per pacias kaledas diagnozavo dukrai 1tipo CD,o jai dar tik 12m...ziauru,nes jmes jau turim puokste nepagydomu ligu-astigmatizma,astma ir pati baisiausia atopini dermatita,ir stai dar viena ,dar baisesne.gulejom ligoninej dabar namie ,tvarkomes ,bet dukrai ziauriai slenka plaukai,gal zinot kokius vitaminus duot jai,be to ji pradejo smarkiai augt ,kas men po cm ir daugiau ,kazin koki kalci naudot,gal patarsit ?buciau dekinga
jungiuosi i jusu buri,nes ir mano seimoje yra si liga.per pacias kaledas diagnozavo dukrai 1tipo CD,o jai dar tik 12m...ziauru,nes jmes jau turim puokste nepagydomu ligu-astigmatizma,astma ir pati baisiausia atopini dermatita,ir stai dar viena ,dar baisesne.gulejom ligoninej dabar namie ,tvarkomes ,bet dukrai ziauriai slenka plaukai,gal zinot kokius vitaminus duot jai,be to ji pradejo smarkiai augt ,kas men po cm ir daugiau ,kazin koki kalci naudot,gal patarsit ?buciau dekinga
QUOTE(daiveee @ 2010 03 26, 22:59)
labas visoms
Patarciau koralini kalci (Coral Calcium), labai nuostabus dalykas, apsaugo kalcio issiskyrima is organizmo, taip kad vartojant ji jis tikrai papuls kur reikia ir ten pasiliks. Galima pabandyt dar Calcium Magnesium Chelate. Del visu kitu bedeliu taip pat yra puikiu maisto papildu. Del CD Labai puikus maisto papildas mazina cukraus kieki ir cholesteroli Alfa Alfa (Medicago sativa)- is Nature's Sunshine. Mėlynžiedė liucerna žolinis augalas, nuo seno naudojamas medicinoje. Senovės kinų medicinoje liucerna plačiai naudojama homeopatijoje gydant mažakraujystę, diabetą, reguliuojant cholesterolio kiekį, hormoninius sutrikimus, joje yra amino rūgščių, kalcio, kalio, geležies, cinko, fosforo, magnio, vitaminų A, D, E, K, C, B1 (tiamino), B6 (piridoksino), niacino, biotino, folio rūgšties, flavonų, izoflavonų, sterolių, kumarino derivatų. Liucernos lapuose yra saponinų, nustatyta, kad būtent saponinai mažina cholesterolio pasisavinimą ir lėtina aterosklerotinių plokštelių susidarymą. Todėl maisto papildų su liucerna rekomenduojama vartoti turint padidėjusį cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje. Mano seimoje taip pat yra serganciu diabetu, teta gyvena amerikoje jau 30 metu ji su sia liga, parase net knyga "Cukraus kalnas", vartoja papildus ir puikiai tvarkosi aktyviai gyvena, yra poete vazineja po visa pasuli... Jei tave domina smulkiau visada gali kreiptis pakonsultuosiu ar siaip suteiksiu informacija kadangi dirbu su docente kuri jau 15 metu konsultuoja del homeopatiniu gydymo budu.
P.s. dar pamirsau yra labai geras dalykas Black Walnut- graikiškas riešutmiedis, puikiai tinka sergant CD.
sveikutes.na,ka,turbut ir man teks priimti sia liga ir su ja susidraugauti.maniau,kad atsipirksiu gestaciniu diabetu,bet...jauciu,kad ne.nes paskutiniai aparaciuko parodymai nejuokais isgasdino,o jau 5 beveik menesiai po gimdymo.taip kad arba gliukozes toliarancijos sutrikimas arba diabetas.rekia eitis darytis tyrima,ta bjauru su gliukozes milteliais,bijau...bijau savo nuogastavimu patvirtinimo
Laba,
norejau paklausti, gal kuri zinot , kur aparata galima butu isigyti accu-check active, nes musu sugedo, o butent sitas juosteles pigiau is Lenkijos vezames.
norejau paklausti, gal kuri zinot , kur aparata galima butu isigyti accu-check active, nes musu sugedo, o butent sitas juosteles pigiau is Lenkijos vezames.
QUOTE(austra @ 2010 05 13, 12:45)
Laba,
o vaistinese neradot?
QUOTE(liepa27 @ 2010 04 28, 21:48)
sveikutes.na,ka,turbut ir man teks priimti sia liga ir su ja susidraugauti.maniau,kad atsipirksiu gestaciniu diabetu,bet...jauciu,kad ne.nes paskutiniai aparaciuko parodymai nejuokais isgasdino,o jau 5 beveik menesiai po gimdymo.taip kad arba gliukozes toliarancijos sutrikimas arba diabetas.rekia eitis darytis tyrima,ta bjauru su gliukozes milteliais,bijau...bijau savo nuogastavimu patvirtinimo
Kaip rezultatai?
Mano ta pati situacija buvo pries kelis metus.
QUOTE(madmuazele @ 2010 03 25, 22:48)
kazi ar as pati,isdrysciau,su sia liga,gimdyti dar viena vaika,nors ir labai noreciau.
...manau kad pats gyvenimas parodys....