Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

Tie diabetiker tinka ir zmonems kurie nori sumazinti potrauki saldumynams, nes juose ziurejau yra didesnis chromo kiekis, o chromas mazina potrauki saldumynams wink.gif
Atsakyti
Visai netiketai pasirod, kad mano cukrus 7,10 nieko nevalgius, negerus. Issigandusi ir liudna laukiu vizito pas endokrinologe... verysad.gif Labai noreciau kuo daugiau apie sia liga suzinot, kadangi jus sioje srityje pasikausciusios, gal galit kokiu patarimu ar info nuorodu pasiulyt 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos

ateinu su tokiu klausimu, gal kuri iš jūsų galėsit padėti. Nerandu niekur pirkti šlapimo tyrimo juostelių acetono kiekiui nustatyti ax.gif , vaistinėje man niekuo irgi nepadėjo, tik pasakė jei bent tikslų pavadinimą pasakyčiau ir firmą, bandytų surast jas ir užsakyt unsure.gif Internete visa su tuo susijusi informacija labai skurdi doh.gif , radau tik tiek, kad šias juosteles naudoja sergantys diabetu žmonės. Turiu vilties, kad gal kuri žinot apie jas daugiau 4u.gif
Būčiau labai dėkinga už pagalbą blush2.gif
Atsakyti
Tikrai labai keista, kad vaistineje nieko nezino apie tokias juosteles blink.gif Yra ju keliu rusiu. Mes naudojame Ketostix (gamintojas Bayer) . Dezute kainuoja apie 30 Lt. Pasiklausinekite Eurovaistinese, tikrai turetu tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2009 08 16, 15:36)
Tikrai labai keista, kad vaistineje nieko nezino apie tokias juosteles blink.gif  Yra ju keliu rusiu. Mes naudojame Ketostix (gamintojas Bayer) . Dezute kainuoja apie 30 Lt. Pasiklausinekite Eurovaistinese, tikrai turetu tureti mirksiukas.gif

4u.gif ačiū, dabar kai žinau pavadinimą - turėtų pavykt jų gauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 16 rugpjūčio 2009 - 15:44
QUOTE(vilmike @ 2009 08 11, 22:42)
Visai  netiketai  pasirod, kad  mano  cukrus  7,10  nieko  nevalgius, negerus.

Pasidaryk dar kelis kartus tyrimą, vienas kartas nieko nereiškia.
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2009 08 16, 15:13)
ateinu su tokiu klausimu

Dar yra Optium B-Ketone N10, Ketone N6. Bet šitos jau brangesnės.
Atsakyti
Sveiki,mano gliukoze nevalgius 5,36 , o po valgio 3,9 , ar cia blogai?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 27, 19:39)
Sveiki,mano gliukoze nevalgius 5,36 , o po valgio 3,9 , ar cia blogai?

tai gal atvirksciai? g.gif
Atsakyti
Nu ne,bet daryta ne ta pacia diena..nevalgius darytas ryte is venos cia,o pavalgius tai darytas cia is pirsto,man atrodo mazokas kaip po valgio g.gif
Atsakyti
Sveiki
mano maziukui dar nera 3m, o patikrinau ryte jau ne viena karta pas ji 6,5 nevalgius verysad.gif man net baisu pagalvot kaip cia bus jei tikrai nustatys diabeta, kaip leist tokiam mazam ta insulina cray.gif kaip su darzeliu ir kaip su darbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2009 10 09, 12:49)
Sveiki
mano maziukui dar nera 3m, o patikrinau ryte jau ne viena karta pas ji 6,5 nevalgius  verysad.gif man net baisu pagalvot kaip cia bus jei tikrai nustatys diabeta, kaip leist tokiam mazam ta insulina  cray.gif kaip su darzeliu ir kaip su darbu  g.gif

oi kokie pazistami jausmai... mano dukra kai susirgo, buvo 4,5 metuku, tai lygiai tais paciais klausimais panikavau - maniau teks mest darba ir sedet prie maisto dozvimo... verysad.gif bet... aplinkui atsirado daug geru palaikanciu zmoniu ir viskas issisprende...
jums noriu palinket is visos sirdies, kad nebutu diabeto!!! gal tai tik laikinas nukrypimas... kol nepadarys gliukuoto tyrimo, kuris parodo bendra kraujo bukle tris menesius (t.y koks cukraus kiekis buvo per tris menesius bendrai), tol niekas negali pasakyt, kad jums diabetas!!! tik viena aisku - pasitikrinti reiktu kuo greiciau...
o jei ir pripazintu diabeta (tfu tfu tfu), pasistenkite pries vaika nesureiksminti, kad jis isskirtinis, kad jis kitoks nei jo bendraamziai, o juo labiau, kad jis serga!!! o del darzelio nepergyvenkit - kol pats nesileis insulino, tai tam yra med. sesutes, o jei nea, tai aukletojos lygiai taip pat gali suleisti... mums pasitaike labai geros ir supratingos aukletojos, tai bedu neturejom - visada pranesdavo, jei dukrytei bloga pasidarydavo, pamatuodavo cukraus kieki kraujyje ir jei per mazas, duodavo saldaini...
na bet ka as cia taip issipleciau, gal, duok dieve, jums nenustatys sios "gyvenimo palydoves" LABAI LABAI TO LINKIU!!!
Atsakyti
QUOTE(wiiddaa @ 2009 10 09, 15:17)
oi kokie pazistami jausmai... mano dukra kai susirgo, buvo 4,5 metuku, tai lygiai tais paciais klausimais panikavau - maniau teks mest darba ir sedet prie maisto dozvimo... verysad.gif  bet... aplinkui atsirado daug geru palaikanciu zmoniu ir viskas issisprende...
jums noriu palinket is visos sirdies, kad nebutu diabeto!!! gal tai tik laikinas nukrypimas... kol nepadarys gliukuoto tyrimo, kuris parodo bendra kraujo bukle tris menesius (t.y koks cukraus kiekis buvo per tris menesius bendrai), tol niekas negali pasakyt, kad jums diabetas!!! tik viena aisku - pasitikrinti reiktu kuo greiciau...
o jei ir pripazintu diabeta (tfu tfu tfu), pasistenkite pries vaika nesureiksminti, kad jis isskirtinis, kad jis kitoks nei jo bendraamziai, o juo labiau, kad jis serga!!! o del darzelio nepergyvenkit - kol pats nesileis insulino, tai tam yra med. sesutes, o jei nea, tai aukletojos lygiai taip pat gali suleisti... mums pasitaike labai geros ir supratingos aukletojos, tai bedu neturejom - visada pranesdavo, jei dukrytei bloga pasidarydavo, pamatuodavo cukraus kieki kraujyje ir jei per mazas, duodavo saldaini...
na bet ka as cia taip issipleciau, gal, duok dieve, jums nenustatys sios "gyvenimo palydoves" LABAI LABAI TO LINKIU!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu
pas mus seimoj daug diabetininku ir mano tevas ir vyrui pries 2 m nustate, tai kazkaip jau nusistacius blogiausiam, nes gime jis pas mane 4, 600kg jau tada seseles ir gydytojos itarinejo ir sake pastoviai stebekit krauja ir pati save stebekit verysad.gif
Atsakyti