Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(marijanazo @ 2009 04 07, 12:56)
Mergaites, o ar yra kokiu vitaminu CD zmonems? ar kas vartoja kokius?

Yra specialus vitaminų ir mineralinių medžiagų derinys diabetikams- Doppelherz aktiv. Tai speciali vitaminų kombinacija su mineraliniu magniu bei cinko, chromo ir seleno mikroelementais. Kaina apie 25Lt.
Atsakyti
Sveiki zinau vitaminus DIABETIKER VITAMINE, mano drauge turi sia liga matau kad vartoja tokius jei kam reikia galiu pasiklausi apie juos daugiau tada parasyciau kokie jie smile.gif
Atsakyti
svarbu, kad i diabetu sergancio zmogaus organizma kasdien patekta pakankamai vitaminu, kurie dalyvautu cukraus apykaitoje,
ypac cukrui virstant energija, kad isliktu sveiki nervai ir sveikos kraujagysles

tai manau kad skirtumas yra kokius vitaminus naudoja sergantysis CD. mano tetis maciau vartoja diabetiker vitamin
Atsakyti
QUOTE(marijanazo @ 2009 04 15, 11:16)
svarbu, kad i diabetu sergancio zmogaus organizma kasdien patekta pakankamai vitaminu, kurie dalyvautu cukraus apykaitoje,
ypac cukrui virstant energija,  kad isliktu sveiki nervai ir sveikos kraujagysles

tai manau kad skirtumas yra kokius vitaminus naudoja sergantysis CD. mano tetis maciau vartoja diabetiker vitamin

mano tetis irgi serga, kiek paklausiu ar naudoja kokius vitaminus, tai jauciuosi kad kalbu su siena. nesirupina visai savimi. reikes man nupirkti tuos vitaminus. as tikiuosi jie be recepto...?
Atsakyti
QUOTE((pauliukes) @ 2009 04 15, 14:43)
mano tetis irgi serga, kiek paklausiu ar naudoja kokius vitaminus, tai jauciuosi kad kalbu su siena. nesirupina visai savimi. reikes man nupirkti tuos vitaminus. as tikiuosi jie be recepto...?

be recepto.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((pauliukes) @ 2009 04 15, 13:43)

jo tikrai be recepto! zinau ka reiskia susikalbeti su vyresniais zmonemis. mano mamukas kai uzsispirs del ko nors, tai daryk ka nori. is tiesu, geriau nupirk tuos vitaminus pati, ir teciui bus geriau ir tau bus ramiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa.uoga @ 2009 04 15, 17:57)
jo tikrai be recepto! zinau ka reiskia susikalbeti su vyresniais zmonemis. mano mamukas kai uzsispirs del ko nors, tai daryk ka nori. is tiesu, geriau nupirk tuos vitaminus pati, ir teciui bus geriau ir tau bus ramiau  rolleyes.gif

tai jau tikrai, geriau paciai nupirkti, nei ziureti kaip zmogus nesirupina savimi doh.gif
Atsakyti
tai tikrai geri vitaminai sergantiems cd ir kaina prieinama
Atsakyti
As vitaminus zinau pavadinimu DIABETIKER VITAMINE kad yra skirti diabetikams neblogi, nors turbut ju visokiu yra:)
Atsakyti
Va pasiklausinejau apie diabetiker vitaminus tai sake, kad juose yra padidintas B grupes vitaminu kiekis, chromo ieina 200 mg, o chromas labai svarbu mazina potrauki saldumynams, ir sake kad dar 11 vitaminu yra, geri vitaminai ir nebrangus palyginus su kitais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kokiu meniu diabetikams, kur konkreciai butu sudarytas su patiekalais kokioms dviems savaitems, na reikia mamai padeti isivaziuoti, nes jai irgi beprasidedantis CD.
Atsakyti
Meniu tai nezinau, tik zinau kad cukraus reiketu vengti, ir manau kad butina dienos raciona papildyti specialiais vitaminais diabetikams, va kad ir minetais Diabetiker vitamine rolleyes.gif
Atsakyti