Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(Mind @ 2009 03 24, 18:46)
Nu teisybe sakai... smile.gif  Dekui  4u.gif

profilaktiskai pasimatuok cukraus kieki kraujyje ir nereikes bijot...nes pozymiai atsiranda,kai jau liga buna pazengusi,jau vyksta pokyciai organizme...jei laiku pagausi liga ir gerai ja kontroliuosi,gali apseit ir be vaistu
Atsakyti
QUOTE(lorena24 @ 2009 03 25, 11:39)
profilaktiskai pasimatuok cukraus kieki kraujyje ir nereikes bijot...nes pozymiai atsiranda,kai jau liga buna pazengusi,jau vyksta pokyciai organizme...jei laiku pagausi liga ir gerai ja kontroliuosi,gali apseit ir be vaistu

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif , juk galima profilaktiškai karts nuo karto tikrintis, kad ramiau būtų
Atsakyti
o man dabar neramu , kad pries metus buvo 4,20 o dabar 5.23 ... ka daryt kad nukristu ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 27, 12:09)
o man dabar neramu , kad pries metus buvo 4,20 o dabar 5.23 ... ka daryt kad nukristu ?

bet tai nėra daug g.gif
Juk, jei neklystu ribos 3,3-5,5
O šiaip tai reikia mytybą koreaguot, sveikiau valgyt rolleyes.gif
Atsakyti
tai as ir valgau sveikai , tai man pasake kad valgau per daug matomai angliavandeniu pvz koses valgau smile.gif o saldumynu as nemegeja ...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 27, 12:24)
tai as ir valgau sveikai , tai man pasake kad valgau per daug matomai angliavandeniu pvz koses valgau smile.gif o saldumynu as nemegeja ...

Na, tiesą sakant, nelabai žinau visų niuansų, valgymo ypatumų, kas liečia 2 tipo diabetą, bijau meluot..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuos ir aš į Jūsų būrį . Turiu tėtį sergantį CD , o pati esu rizikos grupėje (šiuo metu nesergu , bet bet kada galiu susirgti).

Nors liga ir npagydoma , bet kažkaip su ja susigyvenom ir gyvenam jau beveik 10 metų. Tėtis mano tikrai nėra pavyzdingas ligonis piktnaudžiauja ir maistu ir alkoholiu , bet kol kas apseinam be komplikacijų, nors jau yra bėdų su kojom ir kraujospūdžiu.

Pati su liga susidūriau per nestuke.gif . Gulėjau KMUK, tai užtko tik dietos. O dabar būna nevalgius nukrenta iki 3 , arba dvi valandos po valgio pakyla iki 7,8 . Tiesiog stebiu save , stebiu požymius. Ligos nebijau , žinau kad su ja susidraugavus galima gyventi ilgai todėl priimu viską ramiai ir be panikos .
Atsakyti
Mergaites, o ar yra kokiu vitaminu CD zmonems? ar kas vartoja kokius?
Atsakyti
QUOTE(marijanazo @ 2009 04 07, 14:56)

yra daug, vaistinej pasiteirauk. MB vartoja kazkaip vadinasi Diabetic atrodo, melyna pakuote tokia...
Atsakyti
Labutis, mano sesuo serga diabetu sad.gif tai maciau jinai vartoja vitaminus DIABETIKER-VITAMIN, tai jei ka gelesiu jos paklausti kaip jie ar geri aisku jeigu tau idomu marijanazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marijanazo @ 2009 04 07, 13:56)

yra vitaminai diabetiker-vitamin. mano vyras naudoja. jie patenkina organizmo vitaminu reikalavima, todel jis naudingas medziagu apykaitai ir visam organizmui
Atsakyti
QUOTE(marijanazo @ 2009 04 07, 13:56)

vitaminu skirtu diabetikams yra keliu rusiu, esu pati isbandziusi ir diabetiker ir diabetic. vitaminai kaip vitaminai, nemanau kad jie kazkuo ipatingesni uz kitus. bet serganciam CD vitaminu reikia smile.gif
Atsakyti