Sveiki, norėčiau pasiteirauti jūsų nuomonės...Mano vyras buvo gydomas ilgą laiką antibiotikais ir baigiant vartoti paskutinį kursą jam pradėjo deginti padus, troškinti, padėjo naktį vaikščiot šlapintis. Paskaičius išsigandau, kad labai jau atitinka simptomai diabetą, tačiau spalio mėnesį daryti tyrimai rodė idealų cukraus kiekį. Ar gali taip greitai situacija gali pasikeisti? Ir jei taip tai reiškia kad tai I tipas?... Jis 29 metų...Labai ačiū už atsakymus
QUOTE(lorena24 @ 2009 02 28, 19:35)
mano vyras serga 2 tipo diabetu.noreciau paklaust tu,kurios serga,ar ju vyrai serga:ka darote seimai pietu?ko vengiate?pasidalinam patirtim
Aisku vengiam angliavandeniu.... - bulviu, visu kruopu....
Kadangi maniskis zuvies nevalgo, yra visiskas mesedis, tai ir gaminu standartiskai - mesyte (ivairiu formatu ) + darzoves
QUOTE(Fregata @ 2009 03 01, 12:34)
Aisku vengiam angliavandeniu.... - bulviu, visu kruopu....
Kadangi maniskis zuvies nevalgo, yra visiskas mesedis, tai ir gaminu standartiskai - mesyte (ivairiu formatu ) + darzoves
na as ir taip pat-virta mesa,kruopos,dazniausiai avizines,rugelio duona ir ivairiu darzoviu salotos...jau nebeturiu fantazijos...
kai serga vaikas -tai negali nereaguoti, bet, kai gerai jauties, na svoris padidėjo,bet šiaip lyg ir nejauti tos ligos, tai iš tiesų yra sunku tai pripažinti ir keistis. O gal žinot kokių homeopatinių vaistų ar arbatėlių, kurios galėtų koreaguot tą pradinį procesą, kaii taip vadinama "ant ribos"
QUOTE(godule @ 2009 03 11, 23:29)
kai serga vaikas -tai negali nereaguoti, bet, kai gerai jauties, na svoris padidėjo,bet šiaip lyg ir nejauti tos ligos, tai iš tiesų yra sunku tai pripažinti ir keistis. O gal žinot kokių homeopatinių vaistų ar arbatėlių, kurios galėtų koreaguot tą pradinį procesą, kaii taip vadinama "ant ribos"
pasiteirauk vaistinese,zinau,kad yra arbatu nuo diabeto
QUOTE(godule @ 2009 03 11, 22:29)
O gal žinot kokių homeopatinių vaistų ar arbatėlių, kurios galėtų koreaguot tą pradinį procesą, kaii taip vadinama "ant ribos"
Mėlynių arbata.
Godule, AŽ gavau, bet parašyk daugiau ir knkrečiau nelabai supratau, kas tau yra
Sveikos
Siek tiek perzvelgiau tema, ziuriu cia visos rasote, kurios jau vienaip, ar kitaip esate susidurusios su cukriniu diabetu. Man to nustatyta nera, bet as esu labai didele bevale megstanti saldumynus. Zinodama, kad tai yra blogai, samoningai kemsu saldumynus i save . Labai bijau sios ligos, vis pasiskaitineju apie ja. Dabar neseniai pirma karta gyvenime iskilo saltasis miezisant voko. Ir galvoju, ko gi jis man cia iskilo, jei niekada nebuvo. Ogi pasiskaitau internete - jis siejamas su cukriniu diabetu. Zinau, kad mane nuraminti galetu tik medikai, bet si tyrima dariausi pries metus, nenoriu dabar vel prasytis - dar palukesiu. Kiekviena karta vis sakau skelbsiu kara saldumynams. Teoriskai apie si susirgima, rodos, zinau, bet gal galetumet is savo patirties pasakyti, kuo jums tai pasireiske, pirmieji pozymiai kokie buvo? Labai buciau dekinga, jei atsakytumete kas netingite.
Siek tiek perzvelgiau tema, ziuriu cia visos rasote, kurios jau vienaip, ar kitaip esate susidurusios su cukriniu diabetu. Man to nustatyta nera, bet as esu labai didele bevale megstanti saldumynus. Zinodama, kad tai yra blogai, samoningai kemsu saldumynus i save . Labai bijau sios ligos, vis pasiskaitineju apie ja. Dabar neseniai pirma karta gyvenime iskilo saltasis miezisant voko. Ir galvoju, ko gi jis man cia iskilo, jei niekada nebuvo. Ogi pasiskaitau internete - jis siejamas su cukriniu diabetu. Zinau, kad mane nuraminti galetu tik medikai, bet si tyrima dariausi pries metus, nenoriu dabar vel prasytis - dar palukesiu. Kiekviena karta vis sakau skelbsiu kara saldumynams. Teoriskai apie si susirgima, rodos, zinau, bet gal galetumet is savo patirties pasakyti, kuo jums tai pasireiske, pirmieji pozymiai kokie buvo? Labai buciau dekinga, jei atsakytumete kas netingite.
ar 5,32 glukozes kiekis krauyje jau yra blogai , rizika ?
QUOTE(Mind @ 2009 03 24, 16:13)
pirmieji pozymiai kokie ?
Padidėjęs troškulys, padažnėjęs šlapinimasis, acetono kvapas iš burnos ir kt.
Susirask užsiėmimą- turėsi ką veikt, mažiau nesąmonių prisigalvosi
QUOTE(lucero @ 2009 03 24, 16:21)
ar 5,32 glukozes kiekis krauyje jau yra blogai , rizika ?
Ne.
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 03 24, 18:20)
Susirask užsiėmimą- turėsi ką veikt, mažiau nesąmonių prisigalvosi
Nu teisybe sakai... Dekui