Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

Tevas kaip ir visi vyrai bijo gydytoju, tai per velai kreipesi, nors jo darbas buvo kenksmingas sveikatai, tai kasmet tikrindavo sveikata, tai buvo privaloma, tevas drebedavo kaip mokinukas prie kabineto atrodo, kad egzamina tuoj laikys, gydytoja pamacius tyrimus pasakydavo, kad blogi, o kame reikalas nesakydavo tik gusciojo peciais, o tevas irgi tylejo, kol jau galutinai liga neprispaude, dabar sedi ant adatos
Papildyta:
Vis tas durnas isitikinimas, kad vyrai neserga ir neturi sirgt, nes turi islaikyt seima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 03 04, 23:23)
Vis tas durnas isitikinimas, kad vyrai neserga ir neturi sirgt, nes turi islaikyt seima doh.gif

va va, as irgi MB ta pati kartoju, ypac kai daugiau isgeria, nieko nevalgo, paskui uz sirdies laikosi... schmoll.gif
Atsakyti
kreipiuosi į jus visas su klausimu ir dideliu nerimu 4u.gif
Laukiuosi jau 7 savaitę ir kankina didelis troškulys, naktį taip pat. Po kelis kartus keliuosi į tualetą ir atsigerti. Anskčiau tokių dalykų man niekada nebuvo, o dabar jau 3-4 savaitės tokia savijauta g.gif kartais troškulys pradingsta, atsiranda po kelių dienų g.gif
Daugiau jokių diabeto požymių nėra, prisiskaičiau ir labai išsigandau doh.gif
Kuo greičiau dabar keliausiu cukraus tyrimo darytis unsure.gif
Atsakyti
neissigask tik 4u.gif tai vienas is dazniausiu diabeto pozymiu,bet juk nebutinai mirksiukas.gif zinoma,butina kuo skubiau pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 03 14, 16:22)
neissigask tik 4u.gif tai vienas is dazniausiu diabeto pozymiu,bet juk nebutinai mirksiukas.gif zinoma,butina kuo skubiau pasitikrinti smile.gif

na tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif paskaičiau nėštukių forume, kad daugelį trošklys kankina drinks_cheers.gif tik žinoma, reikia tyrimus darytis kuo greičiau mirksiukas.gif

Papildyta:
Turiu dar klausimėlį 4u.gif

Jei diabetas yra nustatomas nėštumo metu, tada tai būna tas specifinis "nėščiųjų diabetas", kuriam paprastai tik dietos užtenka ir insulino nereikia? Ar gali būti ir tas rimtas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2008 03 14, 20:32)
Jei diabetas yra nustatomas nėštumo metu, tada tai būna tas specifinis "nėščiųjų diabetas", kuriam paprastai tik dietos užtenka ir insulino nereikia? Ar gali būti ir tas rimtas?  blush2.gif

Niekas nuo nieko nėra apsaugotas. Jei susitvarkymui su savijauta užteks dietos, tai tikriausiai bus nėštukinis (nors kitoms ir vaistukų minimaliomis dozėmis prireikia), tačiau visą tiesą, ko gero, sužinosi pagimdžiusi unsure.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif
mano vyras taip pat serga sia liga verysad.gif ,bet ka padarysi.gyvenam kartu jau 18m,auginam du nuostabius vaikucius thumbup.gif jiems viskas gerai.o MB susirgo budamas 17 ar 18. sunku buna tik kai buna hipoglikemija,o siaip valgo viska tik zinoma su saiku,ir aisku CURUI NE.
STIPRYBES VISOMS 4u.gif
O del vairavimo tai mano uosvis visa gyvenima vairavo nors ir sirgo sia liga
Atsakyti
QUOTE(ausryteg @ 2008 03 19, 16:50)
labas visoms smile.gif
mano vyras taip pat serga sia liga verysad.gif ,bet ka padarysi.gyvenam kartu jau 18m,auginam du nuostabius vaikucius thumbup.gif jiems viskas gerai.o MB susirgo budamas 17 ar 18. sunku buna tik kai buna hipoglikemija,o siaip valgo viska tik zinoma su saiku,ir aisku CURUI NE.
STIPRYBES VISOMS 4u.gif
O del vairavimo tai mano uosvis visa gyvenima vairavo nors ir sirgo sia liga

Labas,

o neturit problemu su spaudimu?
Kazkaip pas mus labai aukstas buna rytais ir vakarais... verysad.gif Labai baisu man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 20, 09:48)
Labas,

o neturit problemu su spaudimu?
Kazkaip pas mus labai aukstas buna rytais ir vakarais...  verysad.gif Labai baisu man  unsure.gif

Yra tokia problema, gelbejames vaistais
Atsakyti
mano vyras taip pat geria vaistus nuo spaudimo,ale nevisada. kaip ir visi vyrai doh.gif
biski neitema,nusipirkaom kelione i italija,o jis baisiai bijo,gal kas keliavo,gal galite pasidalinti patirtimi ka pasiimti valgyti?
Atsakyti
va va, ir man aktualu! su sunum geguzes 1 d. pirma karta skrisim i kelione, i uzsieni, gal kas gali duoti praktisku patarimu is patirties? blush2.gif Ciocia_Polia, gal tu ka patarsi, esi daug zinanti blush2.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 20 kovo 2008 - 22:05
as kai laukiausi pas mane cukraus kiekis kraujyje buvo padidejas buvau netgi paguldyta i ligonine duodavo man tam tikro skyrto maisto ir stebejo kaip sokinedavo tas cukraus kiekis kraujyje doh.gif ,na cia nieko baisaus sake ,reikia stebeti save aisku prisilaikyti nuo kaip kuriu produktu .atsimenu kai gulejau ligonineje kaskokia sesele atejusi mane pradejo gazdinti sako jei nesusitvarkys kraujyje cukrus turesi pastoviai leistis vaistus doh.gif as issigandau blink.gif bet namiskiai mane paguode sako neklausyk ka jos cia kalba ax.gif viskas susitvarkys po niestumo ,ir tikrai susitvarke reikia tik nebijoti mirksiukas.gif ir viskas turetu buti gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti