Tevas kaip ir visi vyrai bijo gydytoju, tai per velai kreipesi, nors jo darbas buvo kenksmingas sveikatai, tai kasmet tikrindavo sveikata, tai buvo privaloma, tevas drebedavo kaip mokinukas prie kabineto atrodo, kad egzamina tuoj laikys, gydytoja pamacius tyrimus pasakydavo, kad blogi, o kame reikalas nesakydavo tik gusciojo peciais, o tevas irgi tylejo, kol jau galutinai liga neprispaude, dabar sedi ant adatos
Papildyta:
Vis tas durnas isitikinimas, kad vyrai neserga ir neturi sirgt, nes turi islaikyt seima
QUOTE(EVO @ 2008 03 04, 23:23)
Vis tas durnas isitikinimas, kad vyrai neserga ir neturi sirgt, nes turi islaikyt seima
va va, as irgi MB ta pati kartoju, ypac kai daugiau isgeria, nieko nevalgo, paskui uz sirdies laikosi...
kreipiuosi į jus visas su klausimu ir dideliu nerimu
Laukiuosi jau 7 savaitę ir kankina didelis troškulys, naktį taip pat. Po kelis kartus keliuosi į tualetą ir atsigerti. Anskčiau tokių dalykų man niekada nebuvo, o dabar jau 3-4 savaitės tokia savijauta kartais troškulys pradingsta, atsiranda po kelių dienų
Daugiau jokių diabeto požymių nėra, prisiskaičiau ir labai išsigandau
Kuo greičiau dabar keliausiu cukraus tyrimo darytis
Laukiuosi jau 7 savaitę ir kankina didelis troškulys, naktį taip pat. Po kelis kartus keliuosi į tualetą ir atsigerti. Anskčiau tokių dalykų man niekada nebuvo, o dabar jau 3-4 savaitės tokia savijauta kartais troškulys pradingsta, atsiranda po kelių dienų
Daugiau jokių diabeto požymių nėra, prisiskaičiau ir labai išsigandau
Kuo greičiau dabar keliausiu cukraus tyrimo darytis
neissigask tik tai vienas is dazniausiu diabeto pozymiu,bet juk nebutinai zinoma,butina kuo skubiau pasitikrinti
QUOTE(marlen @ 2008 03 14, 16:22)
neissigask tik tai vienas is dazniausiu diabeto pozymiu,bet juk nebutinai zinoma,butina kuo skubiau pasitikrinti
na tikiuosi viskas bus gerai paskaičiau nėštukių forume, kad daugelį trošklys kankina tik žinoma, reikia tyrimus darytis kuo greičiau
Papildyta:
Turiu dar klausimėlį
Jei diabetas yra nustatomas nėštumo metu, tada tai būna tas specifinis "nėščiųjų diabetas", kuriam paprastai tik dietos užtenka ir insulino nereikia? Ar gali būti ir tas rimtas?
QUOTE(kiršė @ 2008 03 14, 20:32)
Jei diabetas yra nustatomas nėštumo metu, tada tai būna tas specifinis "nėščiųjų diabetas", kuriam paprastai tik dietos užtenka ir insulino nereikia? Ar gali būti ir tas rimtas?
Niekas nuo nieko nėra apsaugotas. Jei susitvarkymui su savijauta užteks dietos, tai tikriausiai bus nėštukinis (nors kitoms ir vaistukų minimaliomis dozėmis prireikia), tačiau visą tiesą, ko gero, sužinosi pagimdžiusi
labas visoms
mano vyras taip pat serga sia liga ,bet ka padarysi.gyvenam kartu jau 18m,auginam du nuostabius vaikucius jiems viskas gerai.o MB susirgo budamas 17 ar 18. sunku buna tik kai buna hipoglikemija,o siaip valgo viska tik zinoma su saiku,ir aisku CURUI NE.
STIPRYBES VISOMS
O del vairavimo tai mano uosvis visa gyvenima vairavo nors ir sirgo sia liga
mano vyras taip pat serga sia liga ,bet ka padarysi.gyvenam kartu jau 18m,auginam du nuostabius vaikucius jiems viskas gerai.o MB susirgo budamas 17 ar 18. sunku buna tik kai buna hipoglikemija,o siaip valgo viska tik zinoma su saiku,ir aisku CURUI NE.
STIPRYBES VISOMS
QUOTE(ausryteg @ 2008 03 19, 16:50)
labas visoms
STIPRYBES VISOMS
STIPRYBES VISOMS
Labas,
o neturit problemu su spaudimu?
Kazkaip pas mus labai aukstas buna rytais ir vakarais... Labai baisu man
QUOTE(Fregata @ 2008 03 20, 09:48)
Labas,
Yra tokia problema, gelbejames vaistais
mano vyras taip pat geria vaistus nuo spaudimo,ale nevisada. kaip ir visi vyrai
biski neitema,nusipirkaom kelione i italija,o jis baisiai bijo,gal kas keliavo,gal galite pasidalinti patirtimi ka pasiimti valgyti?
biski neitema,nusipirkaom kelione i italija,o jis baisiai bijo,gal kas keliavo,gal galite pasidalinti patirtimi ka pasiimti valgyti?
va va, ir man aktualu! su sunum geguzes 1 d. pirma karta skrisim i kelione, i uzsieni, gal kas gali duoti praktisku patarimu is patirties? Ciocia_Polia, gal tu ka patarsi, esi daug zinanti ACIU
as kai laukiausi pas mane cukraus kiekis kraujyje buvo padidejas buvau netgi paguldyta i ligonine duodavo man tam tikro skyrto maisto ir stebejo kaip sokinedavo tas cukraus kiekis kraujyje ,na cia nieko baisaus sake ,reikia stebeti save aisku prisilaikyti nuo kaip kuriu produktu .atsimenu kai gulejau ligonineje kaskokia sesele atejusi mane pradejo gazdinti sako jei nesusitvarkys kraujyje cukrus turesi pastoviai leistis vaistus as issigandau bet namiskiai mane paguode sako neklausyk ka jos cia kalba viskas susitvarkys po niestumo ,ir tikrai susitvarke reikia tik nebijoti ir viskas turetu buti gerai