Ir dar,paaiskintit man mamos viena dalyka.Taip iseina,kad jeigu tu bilekaip nufotografavai savo vaika,tai ji galima deti apsoliuciai i visus foto konkursus,net nesigilinant i pateikta tema?Gal todel,kad as nesu mama,tai sito nesuprantu?Nesu as pries vaikus nusistacius,kaip tik pavydziu jums,kad turit tokius modeliukus,bet nufotkinti vaiko vezima ir ideti i konkursa,nu gyvenime nesugalvociau.
Nu zinok InesaS - as irgi daug ko nesuprantu bet jau ir nebesistengiu
Laba
su meilės diena
aš stengiuosi fotografuoti per vaiko pietų miegą. jei nemiega, tada jam irgi reikia sudalyvauti, o bendradarbiauti mes dar nemokam paskutiniu metu jau net jo nebegaliu normaliai pafotografuoti, nes pamatęs fotiką mano rankose atlekia pažiūrėti kaip ten iš kitos pusės atrodo
su meilės diena
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 09:28)
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.
žoooodžiu, lašų neturiu
žoooodžiu, lašų neturiu
aš stengiuosi fotografuoti per vaiko pietų miegą. jei nemiega, tada jam irgi reikia sudalyvauti, o bendradarbiauti mes dar nemokam paskutiniu metu jau net jo nebegaliu normaliai pafotografuoti, nes pamatęs fotiką mano rankose atlekia pažiūrėti kaip ten iš kitos pusės atrodo
Labutis visoms,
Noreciau prie jusu prisijungti, bet tiesa pasakius esu visiskai "zalia" ir neturiu instrukcijos. Fotoaparatas Nikon D60, gal galit pagelbet
Noreciau prie jusu prisijungti, bet tiesa pasakius esu visiskai "zalia" ir neturiu instrukcijos. Fotoaparatas Nikon D60, gal galit pagelbet
QUOTE(inesaS @ 2009 02 14, 12:46)
As truputi ne i tema,bet pasakykit man mergaites tos kur dalyvauja SM fotokonsuose,is kur jus turit tiek kantrybes ir nervu? As kai paskaitau postus,tai mane net kratyti pradeda Parasyciau,ka galvoju,bet bijau,kad Ruste mane ne tai,kad uzbanins,bet is vis is SM ismes Kazkoks siaubas
neužbaninsiu, nesu dar nubaudus už fotokonkursų kometavumus, nebent ant 3 raidžių pasiųstum tai tada jau taip.
neimk į galvą, tegiu jos ten riejasi 0 šuo kuris daug loja, mažai kanda
QUOTE(inesaS @ 2009 02 14, 13:30)
Ir dar,paaiskintit man mamos viena dalyka.Taip iseina,kad jeigu tu bilekaip nufotografavai savo vaika,tai ji galima deti apsoliuciai i visus foto konkursus,net nesigilinant i pateikta tema?Gal todel,kad as nesu mama,tai sito nesuprantu?Nesu as pries vaikus nusistacius,kaip tik pavydziu jums,kad turit tokius modeliukus,bet nufotkinti vaiko vezima ir ideti i konkursa,nu gyvenime nesugalvociau.
galima, konkursų esmė, kad dalyvautų kuo daugiau, čia nėra profesionalų konkursai, kur paisoma kompozicijos, atlikimo technikos, baltos spalvos balanso ir kitų mum svarbių dalykų, bet joms net nesuprantamų.
čia tokia taktika forumo - bendravimas, dalyvavimas, o ne demosntavimasis.
yra kaip yra, bet paskutiniu metu eina tokios tendencijos, kad labai tobulėjama, ieškoma gražaus ir kokybiško pateikimo, o ne grynai bile kokios nuotraukos.
tačiau visada turėsim ir prastų nuotraukų, kurios traktuojamos kaip "labai mielos, nes natūralios"...
Sveikutes
SU MEILES DIENA! MYLEKIT, BUKIT MYLIMOS/MYLIMI, NES TIK MYLINTIS ZMOGUS YRA LAIMINGAS
Ruste, stiprybes, kantrybes ir sveikateles tavo mazajai (pamenu Brigita dar is 2005 rudeninuku forumo, tik mano nicas tada buvo kitas )
inesaS, del konkurso aptarimo temos, tu teisi As i visa tai ziuriu kaip i diskusija +/- ir i per didelius debatus nesileidziu Bet vis vien nebloga juoko doze ten gali gauti
SU MEILES DIENA! MYLEKIT, BUKIT MYLIMOS/MYLIMI, NES TIK MYLINTIS ZMOGUS YRA LAIMINGAS
Ruste, stiprybes, kantrybes ir sveikateles tavo mazajai (pamenu Brigita dar is 2005 rudeninuku forumo, tik mano nicas tada buvo kitas )
inesaS, del konkurso aptarimo temos, tu teisi As i visa tai ziuriu kaip i diskusija +/- ir i per didelius debatus nesileidziu Bet vis vien nebloga juoko doze ten gali gauti
Sveiki visi
Sveikinu visus su Valentino diena
Klausikyt, kas gali man pasakyt koks skirtumas tarp siu filtru?
tokio
http://www.fotofabri...-CPL-55-mm.html
ir tokio
http://www.fotofabri...L-MC-55-mm.html?
ar jokio?
sian nuvariau pirkt to filtro ir man pradejo aiskint kad lauke skirtas fotkint, bet skiaciau kad lyg tai nebutinai, kad sviesa sugeria, ir taip tas mano objektyvas pakankamai tamsus, tai suabejojau ir atidejau kol kas pirkima
Sveikinu visus su Valentino diena
Klausikyt, kas gali man pasakyt koks skirtumas tarp siu filtru?
tokio
http://www.fotofabri...-CPL-55-mm.html
ir tokio
http://www.fotofabri...L-MC-55-mm.html?
ar jokio?
sian nuvariau pirkt to filtro ir man pradejo aiskint kad lauke skirtas fotkint, bet skiaciau kad lyg tai nebutinai, kad sviesa sugeria, ir taip tas mano objektyvas pakankamai tamsus, tai suabejojau ir atidejau kol kas pirkima
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 14, 15:59)
anu koks buvo?
QUOTE(inesaS @ 2009 02 14, 13:46)
As truputi ne i tema,bet pasakykit man mergaites tos kur dalyvauja SM fotokonsuose,is kur jus turit tiek kantrybes ir nervu? As kai paskaitau postus,tai mane net kratyti pradeda Parasyciau,ka galvoju,bet bijau,kad Ruste mane ne tai,kad uzbanins,bet is vis is SM ismes Kazkoks siaubas
Aš tai nueinu ten paskaitau ir pažvengiu
QUOTE(lamella @ 2009 02 14, 18:08)
Aš tai nueinu ten paskaitau ir pažvengiu
Na tikrai ten tikras cirkas gaunasi
buvau fotoaparatų pažiūrėti
kainos baika, ale... atrodo nepatvirtins mum pieno mišinių kompensavimo, tai gausis apie 800lt per mėn vaiko maitinimui - dėl spec dietos čia pas mus taip viskas dukrai teks pasitenkinti muiline kurį laiką
kainos baika, ale... atrodo nepatvirtins mum pieno mišinių kompensavimo, tai gausis apie 800lt per mėn vaiko maitinimui - dėl spec dietos čia pas mus taip viskas dukrai teks pasitenkinti muiline kurį laiką
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 18:13)
buvau fotoaparatų pažiūrėti
Tai liūdna