Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(ediper @ 2009 02 14, 10:50)
ui, Ruste, esi laaabai gera,atsidavusi,uzsispyrusi mokine! Taip ir toliau !  mirksiukas.gif  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 10:56)
čia ne į temą, bet ar žinote, kad šv.Valentinas yra ir epilepsija sergančiųjų globėjas, tad jis saugoja ir mano dukrą, kuri su šita liga gyvena beveik nuo gimimo sad.gif

as nezinojau... blush2.gif

ta proga dideli sveikatos linkejimai Brigitelei ir Ediper dukruzei 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 vasario 2009 - 11:06
QUOTE(ediper @ 2009 02 14, 11:01)
tikra tiesa! kartu mokytis lengviau  smile.gif
Taip zinom,mano dukra irgi sirgo  verysad.gif

geriau nežinoti, ane?

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 14, 11:06)
pritariu drinks_cheers.gif
as nezinojau...  blush2.gif

ta proga dideli sveikatos linkejimai Brigitelei ir Ediper dukruzei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

ačiū smile.gif

šiandien jau nefotkinsiu turbūt nieko tongue.gif
nors...jausmų temai gal kas ateis į galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 12:09)
geriau nežinoti, ane?
ačiū smile.gif

Tikra Tiesa!! drinks_cheers.gif
Sveikatytes Jums ir extra apsaugos nuo Sv Valentino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 09:28)
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore  doh.gif o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.

žoooodžiu, lašų neturiu  biggrin.gif

man atrodo, vienintelis budas - kviestis i pagalba, juk vaikeliui idomu ka darai smile.gif
beje sveikinu su Meiles diena ! linkiu daug daug meiles, linkiu myleti ir buti mylimoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image
o Ninin turbut Valentina? anyway, sveikinu su vardo diena smile.gif

Papildyta:
marginos, pasikartosiu su klausimu

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 13, 19:17)
as irgi katik isikeliau i kompa auto fotkes. nu &*%^% nesuprantu. fotkinau ant RAW, rankiniai nustatymai buvo, bet fotkes tokios persviestos buvo kad jau turbut neimanoma ka nors padaryt.o kai permeciau ant normalaus rezimo, visas sviesumas normalus bicycle.gif
Papildyta:
bliamba dar daugiau susinervinau. del to RAW. jau spejau pagalvot kad kameros eksponometras susirgo del tu persviestu nuotrauku. dabar sugalvojau toj pacioj vietoj ka nors kita pafotkint. ir ka jus galvojat. ogi pacios graziausios ir ryskiausios nuotraukos bash.gif  bash.gif  bash.gif  nesuprantu, gal kazkokia specifika yra fotkinant RAW formatu?

Atsakyti
Almante su raw failais neturiu jokios patirties(apart to, kad neseniai buvau uzlauzus pc ir reikejo juos istrint doh.gif biggrin.gif ) , deja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 14, 12:15)
man atrodo, vienintelis budas - kviestis i pagalba, juk vaikeliui idomu ka darai smile.gif
beje  sveikinu su Meiles diena ! linkiu daug daug meiles, linkiu myleti ir buti mylimoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif user posted image
o Ninin turbut Valentina? anyway, sveikinu su vardo diena smile.gif

Papildyta:
marginos, pasikartosiu su klausimu

neisivaizduoju kame beda pas tave unsure.gif as visada fotkinu ru RAW,jei foto bloga,tai ji buna bloga tiek RAW tiek JPG unsure.gif
Atsakyti
vat uztai man pikciausia buvo kad permetus ant JPG fotkes gavosi normalios doh.gif o viska buvau normaliai sureguliavus, WB, ekspozicija, o tu RAW fotkiu net PS negalejo pataisyt teko viska lauk trint sad.gif kita vertus besifotkindama praleidau gal tik 20 min tai dar nieko baisaus, bet gavau daugmaz tai, ko norejau.
Atsakyti
Sveikinimai visoms su meiles diena, Ninin su vardadieniu, mazoms mergytems, kad jas visada saugotu Sv. Valentinas wub.gif
man teko fotografuoti RAW formatu, labai jau dideles nuotraukos gaunasi, o ikelei nuotrauka i PS, ten gali koreguoti daug parametru be pakenkimo kokybei, pabandyk pastumdyti slankinklius. Nors man fotikas dare ir RAW ir JPEG formatus is karto, tai sviesumas abiem formatais buvo vienodas
Atsakyti
Kaktuke, stumdziau levelius, niekas nepadejo sad.gif ir su tuo pereksponavimu aplamai pirma karta susiduriau. Iso 200 buvo, po to pakeiciua i 100 ir vistiek tas pats. fotkinau naturaliam, pakankamai stipriam apsvietime
Atsakyti
As truputi ne i tema,bet pasakykit man mergaites tos kur dalyvauja SM fotokonsuose,is kur jus turit tiek kantrybes ir nervu? blink.gif As kai paskaitau postus,tai mane net kratyti pradeda doh.gif Parasyciau,ka galvoju,bet bijau,kad Ruste mane ne tai,kad uzbanins,bet is vis is SM ismes doh.gif Kazkoks siaubas blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Jau per teik metu SM - ismokau atsiribot.... ax.gif cool.gif
ne tiek daug tu konkursu ir esu dalyvavus, bet tas komentaru temas paskaitau daznai - praktiskai visada tas pats smile.gif doh.gif

vat kam kantrybes reik pavydet - tai Rustei ax.gif nes vietoj jos - as jau buciau puse forumo uzbaninus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau ir linksma pasidarė hihihi.gif
Atsakyti