QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 09:28)
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore
o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.
žoooodžiu, lašų neturiu
man atrodo, vienintelis budas - kviestis i pagalba, juk vaikeliui idomu ka darai
beje sveikinu su Meiles diena ! linkiu daug daug meiles, linkiu myleti ir buti mylimoms
o Ninin turbut Valentina? anyway, sveikinu su vardo diena
Papildyta:
marginos, pasikartosiu su klausimu
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 13, 19:17)
as irgi katik isikeliau i kompa auto fotkes. nu &*%^% nesuprantu. fotkinau ant RAW, rankiniai nustatymai buvo, bet fotkes tokios persviestos buvo kad jau turbut neimanoma ka nors padaryt.o kai permeciau ant normalaus rezimo, visas sviesumas normalus
Papildyta:
bliamba dar daugiau susinervinau. del to RAW. jau spejau pagalvot kad kameros eksponometras susirgo del tu persviestu nuotrauku. dabar sugalvojau toj pacioj vietoj ka nors kita pafotkint. ir ka jus galvojat. ogi pacios graziausios ir ryskiausios nuotraukos
nesuprantu, gal kazkokia specifika yra fotkinant RAW formatu?