Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Zmogiuk, as dazniausiai fotkinu kai suminga, bet tik del to, kad man paciai taip geriau susikaupt... suminga jos 21 val. nes taip nuo gimimo ismustruotos hihihi.gif tai iki 24 val, visos 3 valandos darbui thumbup.gif

bet esu fotkinus ir diena (pvz neriniuotus kiausus biggrin.gif ) - tai prazioj pasiziuri is sono, paskui jau eina savais reikalais, nes gi ju milijona turi visada... doh.gif biggrin.gif siaip jau dyckes jos pas mane - vienai bus 10, kitai 4 ax.gif tai galima susitart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 09:28)
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore  doh.gif o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.

žoooodžiu, lašų neturiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiu paguosti, ne vienos smile.gif tik ne neišauklėti, o dėmesio prašantys biggrin.gif Tik pas mane kitokios situacijos. Situacija nr. 1 : mama išsitraukia savo kompozicjos elementus, fotiką... ir "MAAAAMIIIIIIIIIIIIIIIII, čia" Situacija Nr. 2 išsitraukiu fotiką pafotkinti vaiką... ir "NEEEEEEEEEEE", ir kaip paparacę veja lauk doh.gif

Vardo įpareigota, visiems po heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif Kad vyrai ir vaikai mylėtų net ir tokias (fotomanijakes) oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 14 vasario 2009 - 09:37
Oj, Ninin, sveikinimi vardo dienos proga wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na ką gi, sveikinu visas ir visus su Meilės diena wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Tegu ši diena jums suteikia idėjų ir įkvėpimo jausmų temai tongue.gif

Ninin, sveikinu su vardo diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 14 vasario 2009 - 09:54
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore  doh.gif o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.

aš irgi arba naktim, arba duodavau kokį šaukštą, mažą bliuduką ir sakydavau - davai kartu smile.gif tada turi šalia ant kedės ir lašina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 02 14, 09:36)
Vardo įpareigota, visiems po  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif Kad vyrai ir vaikai mylėtų net ir tokias (fotomanijakes)  oro_buckis.gif

ir tau balionas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai aktualus palinkėjimas dėl vyrų meilės nepaisant fotomanjakizmo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 22:38)
man nesimiega- tai ziurineju va fotkes- favorites renkuos wub.gif ir galvoju savo viena isimt-palikt, isimt-palikt doh.gif  lotuliukas.gif

neimk, neimk, palik mirksiukas.gif

QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 14, 00:04)
Vat galiu agurkelį degtinėje įmesti, apie kurį Sadi anksčiau rašė  biggrin.gif
agurkėlis su degtine smile.gif

visai neblogas tas agurkelis biggrin.gif graziai krenta smile.gif

buvo ir pas mus tokiu dalyku, neduok dieve pasiskolnsi koki jos staliuka ar dar koki tinkama fonui daikta, skandalas is karto doh.gif MANOOOO!!!! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as dar palinkesiu neisblestancios meiles fotografavimui photo.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 08:28)

panasu... unsure.gif tik dar mazai kalba, tai ateina ir pasiima ko reikia, arba mami, ima uz rankos ir tempia, arba fotika nusprendzia apziureti ax.gif jis dar pietu miega, tai turiu pora val, o vakare tai ne kas schmoll.gif

Sveikinam su meiles diena bei Ninin su vardadieniu (kaip ir MB)
Atsakyti
su Valentino diena Jus visas!

Dėkui, kad priėmėte, dėkui, kad padedate ir patariate, ir mokote!

user posted image
Atsakyti
Su Valentino diena! Daug Meiles visur ir visada!! smile.gif

su fotografavimu... tai as irgi fotografuoju tik per pietu miega,antraip mano isdykele butu arba kadre,arba fotikas zemej su visu trikoju doh.gif be sansu! taip kad turiu l.mazai laiko praktikai kol kas verysad.gif

siaubas kazkoks... as irgi uzsikabliavau jau nenormaliai... jau trecia naktis sapnuoju,kaip fotkinu portretus blush2.gif biggrin.gif uzmiegu su mintimis apie foto ir atsikeliu su tom paciom doh.gif baisu! blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 11:42)
su Valentino diena Jus visas!

Dėkui, kad priėmėte, dėkui, kad padedate ir patariate, ir mokote!

user posted image

ui, Ruste, esi laaabai gera,atsidavusi,uzsispyrusi mokine! Taip ir toliau ! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 14, 10:50)
ui, Ruste, esi laaabai gera,atsidavusi,uzsispyrusi mokine! Taip ir toliau !  mirksiukas.gif  4u.gif

stengiuosi nenuvilti, kartu mokytis lengviau smile.gif

čia ne į temą, bet ar žinote, kad šv.Valentinas yra ir epilepsija sergančiųjų globėjas, tad jis saugoja ir mano dukrą, kuri su šita liga gyvena beveik nuo gimimo sad.gif

mene šitas šventasis dažnai vaizduojama šalia žmonių, patiriančių priepuolį
user posted image

na čia šiaip, bendram išprusimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 11:56)
stengiuosi nenuvilti, kartu mokytis lengviau smile.gif

čia ne į temą, bet ar žinote, kad šv.Valentinas yra ir epilepsija sergančiųjų globėjas, tad jis saugoja ir mano dukrą, kuri su šita liga gyvena beveik nuo gimimo sad.gif

mene šitas šventasis dažnai vaizduojama šalia žmonių, patiriančių priepuolį
user posted image

na čia šiaip, bendram išprusimui ax.gif

tikra tiesa! kartu mokytis lengviau smile.gif
Taip zinom,mano dukra irgi sirgo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 14 vasario 2009 - 11:07