Zmogiuk, as dazniausiai fotkinu kai suminga, bet tik del to, kad man paciai taip geriau susikaupt... suminga jos 21 val. nes taip nuo gimimo ismustruotos tai iki 24 val, visos 3 valandos darbui
bet esu fotkinus ir diena (pvz neriniuotus kiausus ) - tai prazioj pasiziuri is sono, paskui jau eina savais reikalais, nes gi ju milijona turi visada... siaip jau dyckes jos pas mane - vienai bus 10, kitai 4 tai galima susitart
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 09:28)
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.
žoooodžiu, lašų neturiu
žoooodžiu, lašų neturiu
galiu paguosti, ne vienos tik ne neišauklėti, o dėmesio prašantys Tik pas mane kitokios situacijos. Situacija nr. 1 : mama išsitraukia savo kompozicjos elementus, fotiką... ir "MAAAAMIIIIIIIIIIIIIIIII, čia" Situacija Nr. 2 išsitraukiu fotiką pafotkinti vaiką... ir "NEEEEEEEEEEE", ir kaip paparacę veja lauk
Vardo įpareigota, visiems po Kad vyrai ir vaikai mylėtų net ir tokias (fotomanijakes)
Oj, Ninin, sveikinimi vardo dienos proga
Na ką gi, sveikinu visas ir visus su Meilės diena
Tegu ši diena jums suteikia idėjų ir įkvėpimo jausmų temai
Ninin, sveikinu su vardo diena
Tegu ši diena jums suteikia idėjų ir įkvėpimo jausmų temai
Ninin, sveikinu su vardo diena
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.
aš irgi arba naktim, arba duodavau kokį šaukštą, mažą bliuduką ir sakydavau - davai kartu tada turi šalia ant kedės ir lašina
QUOTE(Ninin @ 2009 02 14, 09:36)
Vardo įpareigota, visiems po Kad vyrai ir vaikai mylėtų net ir tokias (fotomanijakes)
ir tau balionas Labai aktualus palinkėjimas dėl vyrų meilės nepaisant fotomanjakizmo
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 22:38)
man nesimiega- tai ziurineju va fotkes- favorites renkuos ir galvoju savo viena isimt-palikt, isimt-palikt
neimk, neimk, palik
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 14, 00:04)
visai neblogas tas agurkelis graziai krenta
žoooodžiu, lašų neturiu
žoooodžiu, lašų neturiu
buvo ir pas mus tokiu dalyku, neduok dieve pasiskolnsi koki jos staliuka ar dar koki tinkama fonui daikta, skandalas is karto MANOOOO!!!!
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 14, 08:28)
žoooodžiu, lašų neturiu
žoooodžiu, lašų neturiu
panasu... tik dar mazai kalba, tai ateina ir pasiima ko reikia, arba mami, ima uz rankos ir tempia, arba fotika nusprendzia apziureti jis dar pietu miega, tai turiu pora val, o vakare tai ne kas
Sveikinam su meiles diena bei Ninin su vardadieniu (kaip ir MB)
Su Valentino diena! Daug Meiles visur ir visada!!
su fotografavimu... tai as irgi fotografuoju tik per pietu miega,antraip mano isdykele butu arba kadre,arba fotikas zemej su visu trikoju be sansu! taip kad turiu l.mazai laiko praktikai kol kas
siaubas kazkoks... as irgi uzsikabliavau jau nenormaliai... jau trecia naktis sapnuoju,kaip fotkinu portretus uzmiegu su mintimis apie foto ir atsikeliu su tom paciom baisu!
Papildyta:
ui, Ruste, esi laaabai gera,atsidavusi,uzsispyrusi mokine! Taip ir toliau !
su fotografavimu... tai as irgi fotografuoju tik per pietu miega,antraip mano isdykele butu arba kadre,arba fotikas zemej su visu trikoju be sansu! taip kad turiu l.mazai laiko praktikai kol kas
siaubas kazkoks... as irgi uzsikabliavau jau nenormaliai... jau trecia naktis sapnuoju,kaip fotkinu portretus uzmiegu su mintimis apie foto ir atsikeliu su tom paciom baisu!
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 11:42)
QUOTE(ediper @ 2009 02 14, 10:50)
stengiuosi nenuvilti, kartu mokytis lengviau
čia ne į temą, bet ar žinote, kad šv.Valentinas yra ir epilepsija sergančiųjų globėjas, tad jis saugoja ir mano dukrą, kuri su šita liga gyvena beveik nuo gimimo
mene šitas šventasis dažnai vaizduojama šalia žmonių, patiriančių priepuolį
na čia šiaip, bendram išprusimui
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 11:56)
stengiuosi nenuvilti, kartu mokytis lengviau
čia ne į temą, bet ar žinote, kad šv.Valentinas yra ir epilepsija sergančiųjų globėjas, tad jis saugoja ir mano dukrą, kuri su šita liga gyvena beveik nuo gimimo
tikra tiesa! kartu mokytis lengviau
Taip zinom,mano dukra irgi sirgo