Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 21:58)
o gal intensyviai laseliauja lotuliukas.gif

as jau nebe turiu laiko laseliaut schmoll.gif turejau dar pora ideju, bet nebuvo tam salygu unsure.gif
o savaitgali slidinet isvarom, na gal pafotkint pavyks ka nors unsure.gif bet laseliu jau nebe unsure.gif

nepriplepekit daug cool.gif

laimingos meiles dienos jums ir siltu jausmu, geru kadru 4u.gif
Atsakyti
Valetta,Kaip pavydziu wub.gif
Atsakyti

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 21:58)
tai negi tu be fokusu fotkijai? 4u.gif  biggrin.gif
as dar lasinu is Saulytes leliu buteliuko apelsinu sultis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pasidejau, nuejau i wc -ateinu, mergina  baigia gert lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na, lyg yr tas fokusas tongue.gif kitokiu klausimu bus bigsmile.gif rolleyes.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 22:36)
na, lyg yr tas fokusas  tongue.gif kitokiu klausimu bus bigsmile.gif  rolleyes.gif

man nesimiega- tai ziurineju va fotkes- favorites renkuos wub.gif ir galvoju savo viena isimt-palikt, isimt-palikt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 21:51)
suprantu tavo pykti...  doh.gif

aš irgi...
man vis picos užsinori kai pamatau "Peperoni" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 22:38)
man nesimiega- tai ziurineju va fotkes- favorites renkuos wub.gif ir galvoju savo viena isimt-palikt, isimt-palikt doh.gif  lotuliukas.gif

Neimk,neimk lai buna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 13, 22:50)
aš irgi...
man vis picos užsinori kai pamatau "Peperoni"  lotuliukas.gif

nu dabar ir as noreciau blush2.gif ale prisiekiau sau, kad esu jau protingas ir stiprus susitvarkyt su savo tokiais blogais norais biggrin.gif

Fize - geras atvirukas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 vasario 2009 - 22:54
Pagaliau ir aš jumis prisivijau clap.gif Visą praeitą temą prabėgom prisėsdavau, bet taip ir nedaskaitydavau iki galo.
O su lašiukais tai visiškas š.. gaunasi verysad.gif tos kelios foto, kurios iš pradžių dar atrodė visai nieko, palyginus su jūsų (albume) atrodo visai ne kaip, žodžiu, visiškai neturiu ką dėt schmoll.gif nebent įvyktų stebuklas ir per savaitgalį ką nors netikėtai gerai nufotkinčiau.. (optimistė smile.gif)
Vat galiu agurkelį degtinėje įmesti, apie kurį Sadi anksčiau rašė biggrin.gif
agurkėlis su degtine smile.gif
Atsakyti
Su Valentino diena visas ir visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 14, 00:04)

Vat galiu agurkelį degtinėje įmesti, apie kurį Sadi anksčiau rašė  biggrin.gif
agurkėlis su degtine smile.gif

nu visai nieko tas agurkelis biggrin.gif tik reikejo vertikalu kadra daryt - kad tilptu virsus, o nereikalingu sonu nebutu... ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 14, 07:57)
Su Valentino diena visas ir visus 4u.gif

Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif

InesaS kokia ankstyva snd blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu jūs man pasakykit kaip fotkinat? tik pasiimu kokį bliūdą ir jau girdžiu maaaaaaaaaaaaaaaaaan biūūūūūūūūūūūūūdą. atsisuku vandenį, atlekia iš paskos su kėde - pausiu indus. imu ką nors lašint - aaaaaaassss aaaassssssss. čia mano vienos vaikai tokie neišauklėti????? jau nekalbu apie kokios nors kompozicijos kūrimą nes viskas sprogsta ore doh.gif o miegot eina 11 vakaro, aš kol apsitvarkau tai ir pati lavonas.

žoooodžiu, lašų neturiu biggrin.gif
Atsakyti