aš tai net knygą apie PS turiu, bet pačios programos ne
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 13:29)
Olo - aciu uz nuomone- su tuo namu dar biski pabandysiu pazaist... ten isvis labai mistiska vieta... reiks nuvaziuot dar ten, kai nebus taip salta...
Papildyta:
tai tep i padariau - ale kai kas uzsikabino, kai kas vis tiek atseke
Olo - papasakok apie zalia lasa
Papildyta:
tai tep i padariau - ale kai kas uzsikabino, kai kas vis tiek atseke
Olo - papasakok apie zalia lasa
Lasas buvo gaudomas is varvancio krano. Fotikas an statyvo, rankoje pultelis.
Uz krano, padejau zalia popieriaus lapa A4, kad nesimatytu plyteliu. Nu ir pirmyn.
Toliau i kompa. Foto apkarpiau, kad nesimatytu krano ir pastumdziau zalia spalva, kad tokia sodresne butu. Ai, dar berods juodos spalvos biski daugiau uzmeciau.
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 18, 13:47)
aš tai net knygą apie PS turiu, bet pačios programos ne
tai programike susiveik jei net knyga turi knyga gerai -tureciau tirkrai mokinciaus rimciau
QUOTE(Armana @ 2009 02 18, 13:24)
Nea, ten toks netyčinis atspindys nuo kriauklės gavosi
labai šaunus darbelis gavosi
QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 13:30)
o kaip nuklonuot kad būtų labai švariai ir gražiai? nes gaunu visada ar tai tamsesnį ar tai šviesesnį atspalvį ir visteik pastebima, jei su kilpute copinu tai vistiek krastai pastebimi, pakomentuokit kas nors mokantis, prašom
aš klonuoju 3 būdais, pagal situaciją. naudoju spot healing brush tool (4-tas kairiam stulpelyje) ir clone stamp tool (5-tas kairiam stulpelyje). jei reikia nemažą plotą nukonuoti, tada su rectangular marquee tool (1-as kairiam) pasižymiu plotą, kuris tiktų uždėti ant nepageidaujamo objekto, ir nukopijuoju. jei reikia to naujojo sluoksnio kraštus patrinu trintuku, sujungiu sluoksnius. kartais gali prireikti pora sluoksnių uždėti dėl persišvietimo.
daba kalbant apie PS naudojimą nenaudojimą aišku, gerai foto reikalinga gera kokybė (jei nėra kokybės, tai jokia programa jos nepridės). bet kokybišką fotografiją labai labai puošia PS, ypač publikuojant internete. šį savaitgalį MB buvo išlėkęs su diedais po purvus pasivažinėti, visi prisifotkino, susidėjo tas fotkes į savo tinklalapį ir labai pasimatė kieno žmona užia galvą vyrui apie fotografiją ir truputį nusimano PS MB pagaudė gerų kadrų, kadangi buvo daug kadrų, tai aš juos tik perleidau per auto režimus ir uždėjau šarpo. ir visiškai kitaip tos foto žiūrisi
QUOTE(olo @ 2009 02 18, 13:49)
Lasas buvo gaudomas is varvancio krano. Fotikas an statyvo, rankoje pultelis.
Uz krano, padejau zalia popieriaus lapa A4, kad nesimatytu plyteliu. Nu ir pirmyn.
Toliau i kompa. Foto apkarpiau, kad nesimatytu krano ir pastumdziau zalia spalva, kad tokia sodresne butu. Ai, dar berods juodos spalvos biski daugiau uzmeciau.
rezultatas labai labai
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 13:50)
tai programike susiveik jei net knyga turi knyga gerai -tureciau tirkrai mokinciaus rimciau
o kaip susiveikt? torentuose nėra, programeris darbe mykia, kad neturi, nežino, skypu siunčiantis lūzta kompas
QUOTE(Peledike @ 2009 02 18, 13:52)
labai pasimatė kieno žmona užia galvą vyrui apie fotografiją ir truputį nusimano PS MB pagaudė gerų kadrų, kadangi buvo daug kadrų, tai aš juos tik perleidau per auto režimus ir uždėjau šarpo. ir visiškai kitaip tos foto žiūrisi
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 18, 13:53)
o kaip susiveikt? torentuose nėra, programeris darbe mykia, kad neturi, nežino, skypu siunčiantis lūzta kompas
o tu kokias internetines programas naudoji? gal turi Apex DC++? skypu galiu paisust jei nori, kad ir dabar
Ruste, man tavo angeliukai irgi patiko.
Noriu jūsų pakkausti kam reikalingas gaubtas ant objektyvo ir kokiais atvejais jis naudojamas?ką jis duoda? (tikiuosi supratot apie ką aš čia ).
Kad jau turim valdžios atstovų , gal būtų kokia galimybė padaryti, kad būtų galima tiesiogiai foto kelti iš kompo? nu aš čia tik šiaip garsiai pamasčiau .
Bonda berods klausė, tas mano apvalus lašas lašėjo iš čiaupo vonioj. Dabar pagalvojau, kad ir nuo čiaupo priklauso kaip vanduo lašės ir nuo vandens kokybės- minkštas vanduo ar kietas . Ar čia nesamonę pagalvojau .
Turiu ir aš PS, tik neturiu jokio supratimo nuo ko pradėti mokytis . Daug girdėjau apie levelius, curves (labai negražus žodis ) kažkokios ir pan.
Noriu jūsų pakkausti kam reikalingas gaubtas ant objektyvo ir kokiais atvejais jis naudojamas?ką jis duoda? (tikiuosi supratot apie ką aš čia ).
Kad jau turim valdžios atstovų , gal būtų kokia galimybė padaryti, kad būtų galima tiesiogiai foto kelti iš kompo? nu aš čia tik šiaip garsiai pamasčiau .
Bonda berods klausė, tas mano apvalus lašas lašėjo iš čiaupo vonioj. Dabar pagalvojau, kad ir nuo čiaupo priklauso kaip vanduo lašės ir nuo vandens kokybės- minkštas vanduo ar kietas . Ar čia nesamonę pagalvojau .
Turiu ir aš PS, tik neturiu jokio supratimo nuo ko pradėti mokytis . Daug girdėjau apie levelius, curves (labai negražus žodis ) kažkokios ir pan.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 13:54)
bet rimtai, žinokit, MB irgi toj srity labai pasitempė vis taiko, kad į kadrą kokių nereikalingų objektų nepatektų, kad ne centre būtų ir pan. nes žino, kad badysiu pirštu
armana, tavo miskis mauzas
aš klonuoju 3 būdais, pagal situaciją. naudoju spot healing brush tool (4-tas kairiam stulpelyje) ir clone stamp tool (5-tas kairiam stulpelyje). jei reikia nemažą plotą nukonuoti, tada su rectangular marquee tool (1-as kairiam) pasižymiu plotą, kuris tiktų uždėti ant nepageidaujamo objekto, ir nukopijuoju. jei reikia to naujojo sluoksnio kraštus patrinu trintuku, sujungiu sluoksnius. kartais gali prireikti pora sluoksnių uždėti dėl persišvietimo.
daba kalbant apie PS naudojimą nenaudojimą aišku, gerai foto reikalinga gera kokybė (jei nėra kokybės, tai jokia programa jos nepridės). bet kokybišką fotografiją labai labai puošia PS, ypač publikuojant internete. šį savaitgalį MB buvo išlėkęs su diedais po purvus pasivažinėti, visi prisifotkino, susidėjo tas fotkes į savo tinklalapį ir labai pasimatė kieno žmona užia galvą vyrui apie fotografiją ir truputį nusimano PS MB pagaudė gerų kadrų, kadangi buvo daug kadrų, tai aš juos tik perleidau per auto režimus ir uždėjau šarpo. ir visiškai kitaip tos foto žiūrisi
uzsiseivinsiu apie ta klonavima
bet kaip su tais sluoksniais ten darai? kaip juos isskiria, kaip sudedi -vat as cia nelabai suprantu as viska darau ant to pacio ir viskas...itariu negerai
o del -kad reik foto apdorot
pas mane namie viena versija, darbe kita man tai irase kompiuteristas musu
QUOTE(Peledike @ 2009 02 18, 13:52)
uzsiseivinsiu apie ta klonavima
bet kaip su tais sluoksniais ten darai? kaip juos isskiria, kaip sudedi -vat as cia nelabai suprantu as viska darau ant to pacio ir viskas...itariu negerai
o del -kad reik foto apdorot
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 18, 13:53)
pas mane namie viena versija, darbe kita man tai irase kompiuteristas musu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 13:45)
Ruste, tavo angeliukas ypac tas pirmas man labai aptiko..artima -gal kad kazka pan ir as surezgiau -na irgi lasai krentantys..ir daug ju zodizu i tema -labai i tema dar tas stiklas -is esmes -tirkai gerai -tik dar jei PS is vis itariu butu superines
reikia mokytis PS naudotis...šį tą atradau, filtrus, šešėlius, spalvas.
va kitas funkcijas reikėtų išbandyti
čia iš Brigitos kolekcijos tas angelas
ji turi 16 angelų iš skirtingų medžiagų ir iš skirtingų pasaulio vietų