Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 12:18)
*Valetta man tas kelkrastis patinka  wub.gif
**Sudejau savo Surfingo klonus cia smile.gif

***o kaip jums sitas variantas?

* dekui 4u.gif
** nu bet spalvu kokia gama thumbup.gif
*** geriausias is visu matytu

QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 12:21)

thumbup.gif

Armanos kiek foto thumbup.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 18, 13:11)
visai gražiai žiūrisi, patinka man  ax.gif

malonu, tai tada pasiliksiu nemesiu i siuksline ax.gif

dekit dekit visus originalus bigsmile.gif
Atsakyti
Peperoni,man visos tavo naktines foto wub.gif ech... kaip noreciau taip sugebet rolleyes.gif
Atsakyti
tai tavo tas miki mouse buvo  bigsmile.gif  patiko man jis ir vis kirbėjo mintis kaip ten tas veidas pieštas - PS pagalba ar kažkaip prieš fotografuojant nudažytas paviršius.

Nea, ten toks netyčinis atspindys nuo kriauklės gavosi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 13:09)

bet jei yra jau nufotografuota su truksmais ir isplaukimais tai jau joks PS nepades. wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va cia tai tirkai tiesa mirksiukas.gif thumbup.gif
as su PS ar kita kokia program praktiskai ir tik pradziamoksle -apkarpau, pasarpinu, levelsus pastumdau -ir visas mano darbas..na dar koki s nereikalinga galiu nuklonuot ax.gif toli dar iki kai kuriu cia esanciu mirksiukas.gif

aš maniau, kad ten srovė  doh.gif  ir sukau galvą kaip tau ją tokią pavyko nufotografuoti  doh.gif  kas čia sakė, kad be fantazijos  g.gif  biggrin.gif  dar ir kokia fantazija  thumbup.gif 

gavos, kad isduriau blush2.gif tongue.gif
aciu ax.gif
Atsakyti
o kaip nuklonuot kad būtų labai švariai ir gražiai? nes gaunu visada ar tai tamsesnį ar tai šviesesnį atspalvį ir visteik pastebima, jei su kilpute copinu tai vistiek krastai pastebimi, pakomentuokit kas nors mokantis, prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 13:30)
o kaip nuklonuot kad būtų labai švariai ir gražiai? nes gaunu visada ar tai tamsesnį ar tai šviesesnį atspalvį ir visteik pastebima, jei su kilpute copinu tai vistiek krastai pastebimi, pakomentuokit kas nors mokantis, prašom  4u.gif

jei labai graziai - tai reik issididint foto ir imt artimiausia spalva/sviesa... paklonuot -vel imt ir t.t. pasirinkt tinkama to tulso-dazymo skaidruma/ploti ir t.t. kaitaliot tenka irgi... zodziu, daug zaidimo mirksiukas.gif bet imanoma mirksiukas.gif as moku tik paprastai -nu su tuo toolsu -stampu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 vasario 2009 - 13:32
Bej Stikline, sorry kad sugadinau tau "batuotą" kadrą , nes tu visą savaitę mąstei apie jį, o aš atsitiktinai ėjau į koridorių ir atėjo tą mintis netikėtai ir fotkinau gal kokius ~20 ne daugiau kadrų .

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 14:31)
jei labai graziai - tai reik issididint foto ir imt artimiausia spalva/sviesa... paklonuot -vel imt ir t.t. pasirinkt tinkama to tulso-dazymo skaidruma/ploti  ir t.t. kaitaliot tenka irgi... zodziu, daug zaidimo mirksiukas.gif  bet imanoma mirksiukas.gif  as moku tik paprastai -nu su tuo toolsu -stampu biggrin.gif

tai žaidžiau,matyt nepakankamai, kur juoda ar marga tai lengva, o va kur vienspalvė spalva tai vis nepataikau
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 18, 13:23)
Peperoni,man visos tavo naktines foto  wub.gif ech... kaip noreciau taip sugebet  rolleyes.gif

aciu 4u.gif
sugebesi sugebesi irnesakyk.gif biggrin.gif tik pabandyt reik wink.gif

mane labai labai nustebino tavo SM konkursine foto wub.gif super - ir kokybe, ir jausmas thumbup.gif

------------

klonuojant dar svarbu koks teptukas pasirinktas wink.gif dydis forma ir t.t. is esmes labai nekenciu sito proceso - nes labai jau daug darbo ir retai kada tas pasiteisina... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 13:40
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 13:10)
Suonuole  thumbup.gif  4u.gif  taip ir toliau - as nepaliauju zavetis tavo sugebejimais "isprievartauti" (cia graziaja prasme biggrin.gif ) ta savo muilinuke  thumbup.gif

na bandysiu dar ką nors padaryti, reikia sugalvoti, tik su laiku dabar man striuka truputį.bet...
jausmų temai sumąstysim ką nors įdomaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 13:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif va cia tai tirkai tiesa mirksiukas.gif  thumbup.gif
as su PS ar kita kokia program praktiskai ir tik pradziamoksle -apkarpau, pasarpinu, levelsus pastumdau -ir visas mano darbas..na dar koki s nereikalinga galiu nuklonuot  ax.gif toli dar iki kai kuriu cia esanciu mirksiukas.gif
gavos, kad isduriau blush2.gif  tongue.gif
aciu ax.gif

tai jau tiek padarai, o aš nieko biggrin.gif
Atsakyti
Ruste, tavo angeliukas ypac tas pirmas man labai aptiko..artima -gal kad kazka pan ir as surezgiau biggrin.gif -na irgi lasai krentantys..ir daug ju wub.gif wub.gif zodizu i tema -labai i tema thumbup.gif dar tas stiklas -is esmes -tirkai gerai -tik dar jei PS is vis itariu butu superines mirksiukas.gif

zmogiuk, tai kad as nelabai isivaziduoju, kaip visai be PS blush2.gif lotuliukas.gif ar kitos program gyvent... siaip pati ismokau -per pazengusius -per pirmasias ju temas mirksiukas.gif dabar noreciau su tais sluoksniais ismokt- kol kas dar nieko beveik nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 14:38)

mane labai labai nustebino tavo SM konkursine foto  wub.gif super - ir kokybe, ir jausmas  thumbup.gif

Aciu blush2.gif
ech... malonu zinoti,kad nesu visiska nevykele biggrin.gif
Atsakyti