Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Rustė @ 2009 02 18, 12:46)
o aš tai va ką pasakysiu smile.gif

mano nuotraukos palyginti su jūsų galima sakyti ir yra originalai, nes aš dar nemoku naudotis PS tiek, kad galėčiau beveik iš esmės pakeisti nuotrauką, pašalindama nereikalingus objektus, suteikdama "skaidrumo" ir t.t.

va  cool.gif

drinks_cheers.gif aš kadangi nemoku ir PS neturiu tai konkurse net nedalyvauju, nes gėėėėda biggrin.gif reik išmokt apdirbt nuotraukas, tada galėsiu kelt.
Atsakyti
Peperoni kokia atspalvįų įvairovė tavo surfing'e blink.gif man ta žalia gama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 18, 12:57)
drinks_cheers.gif aš kadangi nemoku ir PS neturiu tai konkurse net nedalyvauju, nes gėėėėda  biggrin.gif reik išmokt apdirbt nuotraukas, tada galėsiu kelt.

o aš dalyvavau, buvo įdomu komentarai, bet jie tokie, kokie ir turėjo būti, apdorojus PS būtų visai kitas reikalas, aš tik apkarpiau, kiek pakoregavau ryškumą, ir šešėlius, o toliau viskas natur produkt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 18, 13:57)
drinks_cheers.gif aš kadangi nemoku ir PS neturiu tai konkurse net nedalyvauju, nes gėėėėda  biggrin.gif reik išmokt apdirbt nuotraukas, tada galėsiu kelt.

aš irgi nemoku naudotis PS, t.y. moku mažiau nei minimaliai , tai stengiuos nufotkint kuo kokybiškiau, na kaip man atrodo rolleyes.gif ir šiaip manau kad apdirbimas tai antrinis dalykas, o pagrindinis - geras kokybiškas kadras , žinoma pagal kiekvieno sugebėjimus ir fotiko galimybes. PS tik padeda patobulinti. Gal būt ,kai labiau pažinsiu PS tai nuomonė mano pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 18 vasario 2009 - 13:12
QUOTE(Rustė @ 2009 02 18, 12:58)
o aš dalyvavau, buvo įdomu komentarai, bet jie tokie, kokie ir turėjo būti, apdorojus PS būtų visai kitas reikalas, aš tik apkarpiau, kiek pakoregavau ryškumą, ir šešėlius, o toliau viskas natur produkt tongue.gif

Man tavo angeliuku foto labai net simpatiskos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 12:54)
is savo fotiko instrukcijos:

[i]Each time you press (Metering Mode) button, the metering mode changes in the order of
(Multi) t (Center) t (Spot).

Ačiū, merginos, už mano idėjų pagyrimus ax.gif

Beje, labai įdomu, kokį Metering Mode jūs paprastai naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 13:00)
... manau kad apdirbimas tai antrinis dalykas, o pagrindinis - geras kokybiškas kadras , žinoma pagal kiekvieno sugebėjimus ir fotiko galimybes. PS tik padeda patobulinti. Gal būt ,kai labiau pažinsiu PS tai nuomuonė mano pasikeis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
bet jei yra jau nufotografuota su truksmais ir isplaukimais tai jau joks PS nepades. wink.gif
Atsakyti
Sveikos fotografes (-ai) 4u.gif

ir vel as nesudalyvavau konkurse blush2.gif nezinau, na neturiu tiek fantazijos, kad sumastyt kazka tokio, nemoku sugalvot KAIP tai igyvendint, ir PS nemoku naudotis, tai tiesiog idedu keleta kadru kas man neva pavyko smile.gif

Kaip ir Ruste minejo ir mano foto aplamai neliestos, tik apkirptos, ir tai nezinau ar teisingai doh.gif

Tiesiog as supratau, kad norint isgaut nors kazkiek verta rezultata, reikalinga skirti DAUG DAUG laiko, daug daug kadru, o man taip neiseina sad.gif

Tai stai keleta kadru unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Viska matau kas ne taip, zinau kas negerai, bet . . .. . tiesiog tokie tobulejimo jusu tempai mane zudo cool.gif ir be abejo be koregavimo PS programa nieko nebus . .. . .
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 12:45)
Tikiuosi Peperoni nesupyks  blush2.gif
Siek tiek pazaidziau su nuotrauka kaip as ja matau.

as kai zinau, kad ten kabejo veliava, dabar man ta foto pasidare "nuoga" lotuliukas.gif ir dangaus dabar per daug kazkaip g.gif
nzn zodziu kaip cia geriau su ja pasielgt... g.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 18, 12:46)
o aš tai va ką pasakysiu smile.gif

mano nuotraukos palyginti su jūsų galima sakyti ir yra originalai, nes aš dar nemoku naudotis PS tiek, kad galėčiau beveik iš esmės pakeisti nuotrauką, pašalindama nereikalingus objektus, suteikdama "skaidrumo" ir t.t.

Suonuole thumbup.gif 4u.gif taip ir toliau - as nepaliauju zavetis tavo sugebejimais "isprievartauti" (cia graziaja prasme biggrin.gif ) ta savo muilinuke thumbup.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 12:58)
Peperoni kokia atspalvįų įvairovė tavo surfing'e  blink.gif  man ta  žalia gama  thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 18, 12:48)
O ką tu su apšvietimais darai, kad vienur jis žalsvas, kitur melsvas, o dar kitur pilkas
----------
Bet čia ne kaitrinė lempa? Halogeninė gal?

Zinokit su spalvom nedaryta nieko - ten tos foto, kur idetos - tik sumazintos netui ir viskas... is kur tas spalvu efektas gavos - as ilgai galvojau... g.gif itariu, kad kai lasai tyksdavo, citrina krisdavo ir tuo metu fotikas matuodavo apsvietima - tai va tokios sviesos paklaidos gaudavos.. g.gif dar variantas, kad nuo tykstanciu lasu ant lempos... g.gif zdz tiksliai pasakyt negaliu - bet tai velgi irodo, kaip kintanti sviesa keicia nuotrauka wub.gif

o del lempos - tai as net nzn kaip ji tiksliai vadinas - man rodos ji dienos sviesos skaitos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 13:13
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 12:18)

o kaip jums sitas variantas?
user posted image

va šita man labai ispudinga 4u.gif

QUOTE(olo @ 2009 02 18, 12:23)
. Tokia paslaptinga foto.

tikrai taip 4u.gif

QUOTE(Belly @ 2009 02 18, 12:27)
Nu man pirma tai pasaka  wub.gif  tik apacia  truputi pakirpciau. Tas zmogus einantis nuotraukai tiek sarmo duoda  wub.gif
Armanos bandymai  blink.gif  dar vienas konkursas iseitu is tavo foto  thumbup.gif  wub.gif
O butina kraut originalus jei balsu negavau  g.gif  ? nemanau, kad kam idomu  unsure.gif Tik bereikalo uztruksiu  biggrin.gif

aš manau,kad reiktu.man tai labai idomu visus originalus paziuret 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 12:28)
aha 46  biggrin.gif , praeita karta irgi pasiziurejau, kad dar tik, o uz pusvlandzio jau ir naujos 4 psl prikalbeta buvo ir pajieska pakelbta  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 12:45)
Tikiuosi Peperoni nesupyks  blush2.gif
Siek tiek pazaidziau su nuotrauka kaip as ja matau.

user posted image

va wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 18, 11:40)
kelkrastis

visai gražiai žiūrisi, patinka man ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 11:42)
kol nepasake kazkas, kad srove, tol jos ir nepamaciau -man ten buvo taures kotas ir viskas doh.gif  lotuliukas.gif ka reiskia, kai zinai, kas yra kas

aš maniau, kad ten srovė doh.gif ir sukau galvą kaip tau ją tokią pavyko nufotografuoti doh.gif kas čia sakė, kad be fantazijos g.gif biggrin.gif dar ir kokia fantazija thumbup.gif InesaS irgi skundžias, kad jai kažkas nepavyksta, bet kad darbeliai visai priešingai rodo bigsmile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 18, 11:49)
1. Ir laimės lašiukai supratau, kad Pelėdikės nuotraukytė, nes priminė jos stilių

2. Jeigu kam įdomu sukėliau čiakeletą labiau vykusių kadrų.

1. rimtai bigsmile.gif kaip aš norėčiau pati žinoti, koks tas mano stilius. kažkodėl labai sunku vertinti ir matyti iš šalies savo darbus, gal dėl to dar nesijaučiu turinti kažkokį stilių blush2.gif bet jei iš šalies jis jau jaučiamas, tai gal ir aš pati greit surikiuosi mintis galvoj bigsmile.gif

2. tai tavo tas miki mouse buvo bigsmile.gif patiko man jis ir vis kirbėjo mintis kaip ten tas veidas pieštas - PS pagalba ar kažkaip prieš fotografuojant nudažytas paviršius.

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 12:18)

man senamiesčio gatvės foto gražiausia taip, kaip apkirpo Liamuna blush2.gif

QUOTE(Belly @ 2009 02 18, 12:27)
O butina kraut originalus jei balsu negavau  g.gif  ? nemanau, kad kam idomu  unsure.gif Tik bereikalo uztruksiu  biggrin.gif

tai kad negavai balų, dar nieko nereiškia mirksiukas.gif man tai įdomu pamatyti visus originalus ax.gif
Atsakyti
Armana, o sitos foto, kur albume - tai originalai, ane? g.gif nes tarkim tas mikis man cia labai grazus wub.gif thumbup.gif ir toks labai isimenantis... thumbup.gif

as kazkaip intuityviai jauciu ta didesni PSpanaudojima, matyt lotuliukas.gif
Atsakyti