Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 12:03)
As vel su kadrais kritikai...  ax.gif
sutarsykit biggrin.gif

Nu man antra patinka. Gal biski apacios nukirpciau. Tokia paslaptinga foto.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 12:21)

juk dar tik 46psl biggrin.gif
Peperoni man antra nuotraukas kažkodėl daug fainesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 11:03)
As vel su kadrais kritikai...  ax.gif

Nu man pirma tai pasaka wub.gif tik apacia truputi pakirpciau. Tas zmogus einantis nuotraukai tiek sarmo duoda wub.gif

Armanos bandymai blink.gif dar vienas konkursas iseitu is tavo foto thumbup.gif wub.gif

O butina kraut originalus jei balsu negavau g.gif ? nemanau, kad kam idomu unsure.gif Tik bereikalo uztruksiu biggrin.gif

ka dar norejau parasyt, ai, laboratorijos saunios thumbup.gif Ne be reikalo taip ivertintos thumbup.gif

Peperoni, jei nori gerai uzsimaskuot, parasyk ir apie savo nuotrauko koki neutralu komentara biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 18, 12:26)

aha 46 biggrin.gif , praeita karta irgi pasiziurejau, kad dar tik, o uz pusvlandzio jau ir naujos 4 psl prikalbeta buvo ir pajieska pakelbta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 18, 12:26)
Peperoni man antra nuotraukas kažkodėl daug fainesnė ax.gif

antra, tai kuri? susipainiojau jau... doh.gif biggrin.gif

Olo - aciu uz nuomone- su tuo namu dar biski pabandysiu pazaist... ax.gif ten isvis labai mistiska vieta... reiks nuvaziuot dar ten, kai nebus taip salta... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2009 02 18, 12:27)
Peperoni, jei nori gerai uzsimaskuot, parasyk ir apie savo nuotrauko koki neutralu komentara  biggrin.gif

tai tep i padariau - ale kai kas uzsikabino, kai kas vis tiek atseke biggrin.gif

Olo
- papasakok apie zalia lasa wink.gif

ir dar prie metaliniu lasiuku ir dar keletos foto nieks nepasirase... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 12:37
Sveikinu visas nugaletojas ir dalyvavusias, tikrai visos vertos esat, sitiek tasketes.
as semiuosi potretu ideju ir mokausi veido retusavimo, nu bet nesiseka, uzkliunu vienoj vietoj, gal kas nori kartu pasimokinti, turiu nemazai pamokeliu, anglu kalba blush2.gif
gaila neberandu puslapio kur buvo labai linksmi autoportretai - fotografavimas is rankos, kai rasiu, butinai idesiu.
gal kas man galite paaiskinti apie Metering mode, mano fotike yra Evaluative, Center Weighted Avg. ir Spot, nikaip nesuprantu ju paskirties, zinau, kad tai sviesos matavimas, bet kada kuri naudoti nesuprantu g.gif doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi Peperoni nesupyks blush2.gif
Siek tiek pazaidziau su nuotrauka kaip as ja matau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 18, 12:33)
Sveikos  biggrin.gif

sveikinu nugaletojas  4u.gif  4u.gif

man labai labai  patiko peledikes "Kai lyja laime" ir Jurinos roze  wub.gif tikiuosi nepyksi , isidejau one kaip skina  wub.gif

Nežnau kas tas one ir skinas blush2.gif bet vistiek malonu biggrin.gif žinoma nepyksiu
Atsakyti
o aš tai va ką pasakysiu smile.gif

mano nuotraukos palyginti su jūsų galima sakyti ir yra originalai, nes aš dar nemoku naudotis PS tiek, kad galėčiau beveik iš esmės pakeisti nuotrauką, pašalindama nereikalingus objektus, suteikdama "skaidrumo" ir t.t.

va cool.gif
Atsakyti
Peperoni, man labiau patinka antra nuotraukytė (be vaiduoklio biggrin.gif )
O ką tu su apšvietimais darai, kad vienur jis žalsvas, kitur melsvas, o dar kitur pilkas bigsmile.gif (kalbu apie nuotraukytes su taure blush2.gif )

Nuėjau dar kartą tavo laboratorijos pažiūrėti.
user posted image
Bet čia ne kaitrinė lempa? Halogeninė gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 18 vasario 2009 - 12:56
QUOTE(Armana @ 2009 02 18, 12:49)
Labas 4u.gif
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif  4u.gif  4u.gif Stiklinės nuotraukas iš karto atspėjau, labai man jos patiko, o su kokosu nuotraukytę įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio wub.gif
Ir laimės lašiukai supratau, kad Pelėdikės nuotraukytė, nes priminė jos stilių blush2.gif
O vat Peperoni nuotraukų atsekt nepavyko, ir tikrai nesitikėjau, kad Surfing bus Peperoni bigsmile.gif , nes prie šios nuotraukytės mačiau jos komentarą, o ji, pasirodo taip pėdas mėtė tongue.gif  lotuliukas.gif
Peperoni, tavo laboratorija įspūdinga bigsmile.gif Aš irgi bandžiau įkurti mini laboratoriją virtuvėje. Tai po mano bandymų virtuvė buvo beveik apsemta blink.gif , šaldytuvas nutaškytas raudonai, juodai, mėlynai tongue.gif Kiekvienai idėjai įgyvendint išfotkindavau po 200 kadrų, o idėjų buvo daug, tik deja, ne visas išėjo įgyvendint smile.gif O kurias išėjo, irgi ne visai taip, kaip tikukėjausi cool.gif
Jeigu kam įdomu sukėliau čiakeletą labiau vykusių kadrų.

Armana labai patiko lašelis ant gėlės lapo galiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 18, 12:41)

gal kas man galite paaiskinti apie Metering mode, mano fotike yra Evaluative, Center Weighted Avg. ir Spot, nikaip nesuprantu ju paskirties, zinau, kad tai sviesos matavimas, bet kada kuri naudoti nesuprantu g.gif  doh.gif

is savo fotiko instrukcijos:

Each time you press (Metering Mode) button, the metering mode changes in the order of
(Multi) t (Center) t (Spot).

(Multi) Divides into multiple regions and measures each region. The
camera determines a well-balanced exposure (Multi-pattern
metering).
(Center) Measures the center of the image, and determines the
exposure based on the brightness of the subject there (Centerweighted
metering).
(Spot)
(Only for still image)
Measures only a part of the subject (Spot metering).
• This function is useful when the subject is backlit or when there
is strong contrast between the subject and the background.

Atsakyti