Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Egzo @ 2009 02 18, 12:28)
sveikinimai nugaletojoms.  4u.gif  nuotraukos tikrai vertos ivertinimu.

parodau ir as viena nuotrauka, kuri pretendavo i ND.
user posted image

Gražiai vandens ratai nuo gėlės eina
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

sveikinu nugaletojas 4u.gif 4u.gif

man labai labai patiko peledikes "Kai lyja laime" ir Jurinos roze wub.gif tikiuosi nepyksi , isidejau one kaip skina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 18 vasario 2009 - 11:34
Bonda - papasakok apie laimes asareles mirksiukas.gif nes originale taip ir neikirtau kaip ten kas... g.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 09:42)
Bonda - as irgi taip balsuoju - kaip ta minute atrodo - vieninteliu "kaip lyja laime" buvau uztikrinta iki galo, kad duosiu balsu  rolleyes.gif

wub.gif man labai gera tai skaityti blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 11:21)
siaip nzn ar verta situos kadrus isvis laikyt...  g.gif  tik tiek, kad tai nauja patirtis - vaikstinet po vakarini Kauna (cia vadinasi vasario 16-osios vakaras - zmoniu reik paieskot su ziburiu...  blink.gif  doh.gif )... su zmogum, kuris daug daugiau ismano nei as...  blush2.gif

vasario -16-tą visi žmonės buvo Karo muziejaus sodelyje (ar kaip ten jis vadinasi) ir klausėsi koncerto mirksiukas.gif

o naktinės nuotraukos man visai patinka. aš kaip tik pirmą pavadinčiau tokia įprasta naktine miesto su žiburėliais foto. antra gal man net labiau patinka - įdomus pastatas, ta gatvės pavadinimo lentelė.. tik kažkiek blaško dėmesį tamsi kairė pusė, nes labai norisi pamatyti ką ta tamsa slepia. norėtųsi arba daugiau šviesos (turbūt būtų kontrastas tam pastatui) arba mažiau (tas balkonas verčia tyrinėti kas matosi o kas ne).
Atsakyti
tik tiek, kad tai nauja patirtis
drinks_cheers.gif sutinku ka pasake merginos, o ir pati matai viska biggrin.gif as tai pasilikciau, netrinciau tokiu kadru, bus prisiminimas vasario16d. 4u.gif
g.gif su kuo cia teko garbes pasivaiksciot blush2.gif

cia atsistiktinis kadras biggrin.gif
pro masinos langa vaziuojant fotkinta doh.gif
kelkrastis
user posted image
o gal trint g.gif blush2.gif

ai dar mano gele vandenyje buvo
user posted image
bet istryniau, galvojau idesiu kokia geresne i jos vieta, bet taip ir neidejau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 18 vasario 2009 - 11:52
Peperoni, man tai pirma visai patinka, tas šaligatvis gerai žiūrisi. smile.gif O antra tai nelabai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 11:35)
Bonda - papasakok apie laimes asareles  mirksiukas.gif  nes originale taip ir neikirtau kaip ten kas...  g.gif

tai akd ner ka pasakot blush2.gif veiksmo vieta virtuves kriaukle ax.gif apsvietimas -tik lempos nuo virtuvinio komplekto -halogenai -bet jie aukstai -ne ant spinteliu apacios, bet virsuje mirksiukas.gif kriaukleje apversta martinio taure, fonas roziu ziedlapiu vainikelis (sirbtinis blush2.gif , bet gana tikroviskos isvaizdos biggrin.gif , dar apdirbau fona su programom -tai visia neblogai gavos mano akim ax.gif ) ir paleidziamas krano srove atitinkamai -nu cia aju n bandymu rezultatas -kad daug lasiuku nestambiu gautus... o ta srove, kaip daugeliui atrode -ten taures kotas tongue.gif

kol nepasake kazkas, kad srove, tol jos ir nepamaciau -man ten buvo taures kotas ir viskas doh.gif lotuliukas.gif ka reiskia, kai zinai, kas yra kas mirksiukas.gif

exifa galiu parasyt ax.gif
SONY DSC h-50
zidinio nuotolis 9mm
f-5,6
islaikymas 1/50 s
ISO 200
blycas mirksiukas.gif

Atsakyti

parasei, ka ir as matau...  ax.gif  ta deme - tai trispalve biggrin.gif originale, matosi, kad ji kabo ant namo, bet ten dar iskaba tokia, kurios nei nukirpt, nei nuklonuot blyn...  unsure.gif  antra jo - eilinis namas smile.gif jis yra kazkoks kreivas.... g.gif
siaip nzn ar verta situos kadrus isvis laikyt...  g.gif  tik tiek, kad tai nauja patirtis - vaikstinet po vakarini Kauna (cia vadinasi vasario 16-osios vakaras - zmoniu reik paieskot su ziburiu...  blink.gif  doh.gif )... su zmogum, kuris daug daugiau ismano nei as...  blush2.gif

na tai noretus tada kad matytusi, jog tai veliava.
O del namo tai tada suprantu kodel man pasirode pasvyres. tongue.gif

Siaip netrinciau nieko, palikciau arhivui, ypac nama su gatves pavadinimu. 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiklinės nuotraukas iš karto atspėjau, labai man jos patiko, o su kokosu nuotraukytę įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio wub.gif
Ir laimės lašiukai supratau, kad Pelėdikės nuotraukytė, nes priminė jos stilių blush2.gif
O vat Peperoni nuotraukų atsekt nepavyko, ir tikrai nesitikėjau, kad Surfing bus Peperoni bigsmile.gif , nes prie šios nuotraukytės mačiau jos komentarą, o ji, pasirodo taip pėdas mėtė tongue.gif lotuliukas.gif
Peperoni, tavo laboratorija įspūdinga bigsmile.gif Aš irgi bandžiau įkurti mini laboratoriją virtuvėje. Tai po mano bandymų virtuvė buvo beveik apsemta blink.gif , šaldytuvas nutaškytas raudonai, juodai, mėlynai tongue.gif Kiekvienai idėjai įgyvendint išfotkindavau po 200 kadrų, o idėjų buvo daug, tik deja, ne visas išėjo įgyvendint smile.gif O kurias išėjo, irgi ne visai taip, kaip tikukėjausi cool.gif
Jeigu kam įdomu sukėliau čiakeletą labiau vykusių kadrų.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 09:34)
Ir vel gi nustebino Rustes izvalgumas  blink.gif  wub.gif  Kai pasake apie drugeli mano taurej - net pati nusterau - nes net i galva nesove, kad jis ten yra...  wub.gif  paziurejau - akurat yra  blink.gif  wub.gif

smagu, kad nustebino smile.gif
jau supratau, kad daug ką aš matau kitaip, tik reikia tuo matymu pasinaudoti smile.gif

einu albumą pažiūrėti ko pridėjote į originalus smile.gif
Atsakyti
Stengiaus maskuotis sikart kaip tik galejau lotuliukas.gif ale vis tiek ne visus apmoviau biggrin.gif

Biski Armana, kad ideju turejo blink.gif thumbup.gif wub.gif nu super!

Valetta man tas kelkrastis patinka wub.gif su viena is pazengusiuju, tik retai besilanko - Puriena6 - mes pazistamos is kito skyrelio...

Nu bet, kad ten taures kotas - gyvenime nebuciau pagalvojus blink.gif lotuliukas.gif

Sudejau savo Surfingo klonus cia smile.gif

turiu va dar toki suvenyrini vaiduokli... biggrin.gif

user posted image

o kaip jums sitas variantas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 12:32
Sukuriau Nauja tema
Atsakyti