Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 18, 10:00)
tada apverčiau peilį neaštrai pusę į viršų ir toliau pleškinau, karoliai liko fone  doh.gif , ir vienas kadras toks gavosi apvalus
va originalas  blush2.gif ,

bet vis tiek pacio laso dydis -ispudingas blink.gif thumbup.gif is ko cia lasinai -is krano? g.gif thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 02 18, 10:44)
Aš Jausmam visai idėjų neturiu.Gal reiks praleist šią tema. doh.gif

drinks_cheers.gif as ir kol kas doh.gif ir nuotaika visai nejausmams doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 vasario 2009 - 11:00
QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 11:56)
na dar yra laiko, gal kas ateis i galva  mirksiukas.gif
Mano mintys buvo susije su zvakem, bet ziuriu jau igyvendinta. Tai as kaip visada paskutine diena kanors sumastysiu.  blush2.gif
Papildyta:
Parodysiu dar viena kuria nedejau blush2.gif

Lauk is cia

user posted image

Pastebėjau tavo foto, bet matyt nesusigulėjo, vistik reikai laiko , nes kiekvieną kartą užėjus vis kitaip pamatai ...
Atsakyti
perziurejau dar savo bandymus, tai radau panasu burbula kaip spaNguoles, bet kokybes 0.

user posted image
Atsakyti
As vel su kadrais kritikai... ax.gif

user posted image

user posted image

sutarsykit biggrin.gif
Atsakyti
wauu, jusu istorijos ir laboratorijos nerealios blink.gif SVEIKINU NUGALEJOTAS drinks_cheers.gif siaip galvojau kad orchidejos bus Peperoni, pasirodo klydau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 11:02)
Pastebėjau tavo foto, bet matyt nesusigulėjo, vistik reikai laiko , nes kiekvieną kartą užėjus vis kitaip pamatai ...

drinks_cheers.gif nesusigulejo, nes pati zinau, kad paskutine minute dejau tongue.gif
as nepergyvenu, svarbiausia, kad kaiko ismokau kankindama tuos lasiukus. 4u.gif
Atsakyti
Peperoni, nera kaip tarsyt biggrin.gif nebent pirmoj fotkej gal kiek apacios daugoka (mano nuomone)
Atsakyti
aš buvau šita idėjusi ir prisipazinsiu,kad istryniau ,nes labai jau triuksmai matesi
user posted image
apie šita foto ir kalbėjau,kad vienodai su kažkuria padarėme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 11:03)
As vel su kadrais kritikai...  ax.gif

sutarsykit biggrin.gif

pirmoje siek tiek ta demele trukdo man desiniam beveik kampe, ir saligatvio siek tiek perdaug...
o antroje namas atrodo siek tiek pasvyres...i desine. (bet palyginus su remelio krastu kaip ir ne), na man tiesiog eilinis namas tamsoje blush2.gif (prasau nesupikti tik)
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif šaunuolės mergaitės, nerealiai pavarot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 11:13)
pirmoje siek tiek ta demele trukdo man desiniam beveik kampe, ir saligatvio siek tiek perdaug...
o antroje namas atrodo siek tiek pasvyres...i desine. (bet palyginus su remelio krastu kaip ir ne), na man tiesiog eilinis namas tamsoje  blush2.gif (prasau nesupikti tik)

nu gal baik jau biggrin.gif

parasei, ka ir as matau... ax.gif ta deme - tai trispalve biggrin.gif originale, matosi, kad ji kabo ant namo, bet ten dar iskaba tokia, kurios nei nukirpt, nei nuklonuot blyn... unsure.gif antra jo - eilinis namas smile.gif jis yra kazkoks kreivas.... g.gif
siaip nzn ar verta situos kadrus isvis laikyt... g.gif tik tiek, kad tai nauja patirtis - vaikstinet po vakarini Kauna (cia vadinasi vasario 16-osios vakaras - zmoniu reik paieskot su ziburiu... blink.gif doh.gif )... su zmogum, kuris daug daugiau ismano nei as... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 11:27
sveikinimai nugaletojoms. 4u.gif nuotraukos tikrai vertos ivertinimu.

parodau ir as viena nuotrauka, kuri pretendavo i ND.
user posted image
Atsakyti