Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Sveikutes 4u.gif Sumeciau orgilalus i albuma.Smulkiau parasyti kaip ir kas galesiu veliau,nes pramiegojau i darba doh.gif lotuliukas.gif
Vakar su vyru abu net isizioja apziurinejom nuotrauku orginalus ir kaip jos buvo daromos l thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 18 vasario 2009 - 09:54
Aj...man dar labai malonu, kad buvo mano kokosą įsimylėjusių wub.gif labai gera skaityt tokius komentarus iš tiesų... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif

Tikiuos nieks nesupyks, jei parodysiu kokių kadrų su vandeniu turėjau blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Vandens malūnėlis (šešėliai baisūs, bet kadangi žinojau kad neviešinsiu jos tai nieko ir nedariau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 09:42)
vieninteliu "kaip lyja laime" buvau uztikrinta iki galo, kad duosiu balsu  rolleyes.gif

kaip as 'vakarui prie juros' mirksiukas.gif nes buna -pamatai ir viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 17, 21:19)
Mane domina spaNguoles rutuliuko isgavimo technologija  bigsmile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 17, 21:50)
Spanguole - išduok tą apvalumo paslaptį  wub.gif

Labai smagu kad kažką sudomino mano lašiukas bigsmile.gif , bet jokios paslapties nėra ir nieko ypatingo. Lašėjo sau vanduo ramiai, buvau padėjus peilį ir karolius, pavadinamas turėjo būti "pirato lobis" ar pan. bet deja nieko gero nesigavo, (norėjau kad peilis perpjautų tą lašiuką), tada apverčiau peilį neaštrai pusę į viršų ir toliau pleškinau, karoliai liko fone doh.gif , ir vienas kadras toks gavosi apvalus
va originalas blush2.gif ,
user posted image

Bet peperoni kokia laboratorija blink.gif , nenuostabu kad toks geras rezultatas thumbup.gif .

O čia perliuko originalas doh.gif balta baltai kur dairais unsure.gif
user posted image

Einu pas vaiką, vos leido biški pabūti prie kompo, kosėja, temp. galvojau kad pas gyd. reiktų nueiti, ypač paskaičius anglijos mamyčių temą sad.gif unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 18 vasario 2009 - 10:03
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visų darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Stikline, nu nematau aš tavo originalų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 18, 11:16)
Stikline, nu nematau aš tavo originalų  unsure.gif

Sudėsiu į public.fotki smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(nengamo @ 2009 02 18, 10:16)
Stikline, nu nematau aš tavo originalų  unsure.gif

atversk atgal kelis temos psl. mirksiukas.gif
va ir Stikline parase rolleyes.gif
Atsakyti
Idejau ir a savo originalus. blush2.gif Na bet tikrai kaip skyriasi nuo galutinio varianto blink.gif

Tai ka kimbam i jausmus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 18, 11:35)
Idejau ir a savo originalus.  blush2.gif  Na bet tikrai kaip skyriasi nuo galutinio varianto  blink.gif

Tai ka kimbam i jausmus.  g.gif

Aš Jausmam visai idėjų neturiu.Gal reiks praleist šią tema. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 18, 10:44)
Aš Jausmam visai idėjų neturiu.Gal reiks praleist šią tema. doh.gif

na dar yra laiko, gal kas ateis i galva mirksiukas.gif
Mano mintys buvo susije su zvakem, bet ziuriu jau igyvendinta. Tai as kaip visada paskutine diena kanors sumastysiu. blush2.gif
Papildyta:
Parodysiu dar viena kuria nedejau blush2.gif

Lauk is cia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 18 vasario 2009 - 10:57
SVEIKINU NUGALĖTOJUS 4u.gif kad Surfing Peperoni bus aš irgi atspėjau, labai jau preciziškai padaryta, o pamačiusi laboratoriją ir nenustebau biggrin.gif

iš tiesų tai sveikinu visus dalyvavusius, nes yra fantastiškų foto drinks_cheers.gif
Atsakyti