labas rytas
Peperoni tikrai pelnytai uz tokia laboratorija ir tiek kadru gavai
Stikline nu niekad nebuciau pagalvojusi,kad taip stipriai gali but koreguota foto.
einu dar paziuresiu albuma
tiesa siandien gavau knyga SKAITMENINE FOTOGRAFIJA.DUNCAN EVANS
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 18, 09:50)
labas rytas
Stikline nu niekad nebuciau pagalvojusi,kad taip stipriai gali but koreguota foto.
Pakoreguotos spalvos, patamsintas fonas ir nuklonuoti nereikalingi pieno lašiukai tai kaip ir visai nedaug beje dirbant su pienu ant juodos medžiagos labai daug tų lašiukų tykšta smulkučių, juos tikrai reikia naikint. Plius po kelių bandymų ir medžiaga patampa vos ne balta
QUOTE(Stikline @ 2009 02 18, 08:57)
Pakoreguotos spalvos, patamsintas fonas ir nuklonuoti nereikalingi pieno lašiukai tai kaip ir visai nedaug beje dirbant su pienu ant juodos medžiagos labai daug tų lašiukų tykšta smulkučių, juos tikrai reikia naikint. Plius po kelių bandymų ir medžiaga patampa vos ne balta
O kaip tai padarei su PS?Kazkas jau rode pamoka,bet man nesigauna visai.As daziau su teptuku fona
Laba ryta.
Pukė, smagu,kad patinka.
Stikline, papasakok,kaip foną tamsinai?
Gaila,kad aš nenufotkinau,kaip mano "foto studija" atrodė.
Peperoni, o koks išlaikymas buvo, jei be blykstės fotkinai?Man tai be blykstės nė velnio nesigavo, viskas susiliedavo.
Pukė, smagu,kad patinka.
Stikline, papasakok,kaip foną tamsinai?
Gaila,kad aš nenufotkinau,kaip mano "foto studija" atrodė.
Peperoni, o koks išlaikymas buvo, jei be blykstės fotkinai?Man tai be blykstės nė velnio nesigavo, viskas susiliedavo.
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 18, 10:01)
O kaip tai padarei su PS?Kazkas jau rode pamoka,bet man nesigauna visai.As daziau su teptuku fona
Tiesą sakant viską daryt tikslingai nevisai moku, tai naudojuos ir levels ir curves ir shadows...keliais variantais, kol gaunasi tai, ko noriu O foną dar palyginau klonuodama, kad būtų juodas...ir teptuku berods šiek tiek teko naudotis Kokosą į tamsą "panardinau" su teptuku taipogi
Sveikinu Nugaletojas !
Jetus kokiu jus labaratoriju prisigamine buvot
Jetus kokiu jus labaratoriju prisigamine buvot
QUOTE(Stikline @ 2009 02 18, 08:24)
*Vakar nebespėjau parašyt, kad šitas rezultatas man labai mielas
**Tai visgi gerai, kad dedam anonimiškai foto
**Tai visgi gerai, kad dedam anonimiškai foto
*man taip pat buciau tikrai balsavus
**joa... is tikro man Coco jambo tiesiog pritruko balsu, o va tas sampanas ( )labai plokscias pasirode - t.y. bedirbant su PS ko gero nukentejo seseliai... nes tarkim orginale - taure tikrai neatrodo plokscia
----------
pamirsau ikelt exifa vakar...
va mano Surfingo duomenys :
Model: Canon EOS 350D Digital
Focal Length: 50 mm
F-Number: F/4
Exposure Time: 0.0012 sec. 1/800
Metering Mode: Multi-spot
Exposure Program: Manual
ISO Speed: 800
Flash Mode: Off
QUOTE(linole @ 2009 02 17, 23:19)
Maniskis Vakaras prie juros buvo kuriamas paprasciausiai:
mano favorite buvo pati paciausia is visu man
QUOTE(Stikline @ 2009 02 18, 08:24)
Tai visgi gerai, kad dedam anonimiškai foto
aha, nes turbut jau jus tai viena uz kitos tik rir balsuotumet, nors ir nepatiktu -dabar nors linksmiau komentarus skaityt
valetta, radau originala savo laimes asareliu -tai ikeliu i albuma
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 09:31)
mano favorite buvo pati paciausia is visu man
aha, ne sturbut jau jus tai viena uz kitos tik ri balsuotumet, nors ir nepatiktu -dabar nors linksmaiua komentarus skaityt
aha, ne sturbut jau jus tai viena uz kitos tik ri balsuotumet, nors ir nepatiktu -dabar nors linksmaiua komentarus skaityt
nu juokas juokais, bet Stiklines ne vienai foto nedaviau balu
Siaip tai norejau, kad laimetu "kai lyja laime", tikrai nuo pat pirmo zvilgsnio labai labai uzkabino
Ir vel gi nustebino Rustes izvalgumas Kai pasake apie drugeli mano taurej - net pati nusterau - nes net i galva nesove, kad jis ten yra... paziurejau - akurat yra
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 09:34)
nu juokas juokais, bet Stiklines ne vienai foto nedaviau balu
Ir vel gi nustebino Rustes izvalgumas Kai pasake apie drugeli mano taurej - net pati nusterau - nes net i galva nesove, kad jis ten yra... paziurejau - akurat yra
tai normalu , nes tikrai buvo daug foto labai geru ir i tema plius balsuoji (bent jau as) tai vos ne tos minutes nuotaikom ta prasme kita diena, gal siek tiek kitaip prabalsuotum ir niekad neziuriu, kiek uz ta foto balsuota -prabalsuoju ir tik tada
aha,del rustes as irgi -kai pasake -iziurejau drugeli
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 10:29)
va mano Surfingo duomenys :
Model: Canon EOS 350D Digital
Focal Length: 50 mm
F-Number: F/4
Exposure Time: 0.0012 sec. 1/800
Metering Mode: Multi-spot
Exposure Program: Manual
ISO Speed: 800
Flash Mode: Off
Dabar aišku, kodėl be blykstės gavosi Tau, nes iso 800.Pas mane jei ant 400 užkeli tai triukšmai vien.
QUOTE(lamella @ 2009 02 18, 09:39)
Dabar aišku, kodėl be blykstės gavosi Tau, nes iso 800.Pas mane jei ant 400 užkeli tai triukšmai vien.
Nu man paciai keista, kad va tokiam apsvietime praktiskai netriuksmavo fotikas... nes tikrai turiu kadru, kuriuose jau 400 matos triuksmo bet dazniausiai jis lenda prie kaitriniu lempuciu sviesos... matyt ta dienos svieso lempa vis delto veikia kaip naturalus apsvietimas...
Bonda - as irgi taip balsuoju - kaip ta minute atrodo - vieninteliu "kaip lyja laime" buvau uztikrinta iki galo, kad duosiu balsu