Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

labas rytas
Peperoni tikrai pelnytai uz tokia laboratorija ir tiek kadru gavai blink.gif 4u.gif
Stikline nu niekad nebuciau pagalvojusi,kad taip stipriai gali but koreguota foto.
einu dar paziuresiu albuma
tiesa siandien gavau knyga SKAITMENINE FOTOGRAFIJA.DUNCAN EVANS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 18, 09:50)
labas rytas

Stikline nu niekad nebuciau pagalvojusi,kad taip stipriai gali but koreguota foto.

Pakoreguotos spalvos, patamsintas fonas ir nuklonuoti nereikalingi pieno lašiukai smile.gif tai kaip ir visai nedaug biggrin.gif beje dirbant su pienu ant juodos medžiagos labai daug tų lašiukų tykšta smulkučių, juos tikrai reikia naikint. Plius po kelių bandymų ir medžiaga patampa vos ne balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 18, 08:57)
Pakoreguotos spalvos, patamsintas fonas ir nuklonuoti nereikalingi pieno lašiukai smile.gif tai kaip ir visai nedaug biggrin.gif  beje dirbant su pienu ant juodos medžiagos labai daug tų lašiukų tykšta smulkučių, juos tikrai reikia naikint.  Plius po kelių bandymų ir medžiaga patampa vos ne balta  biggrin.gif

O kaip tai padarei su PS?Kazkas jau rode pamoka,bet man nesigauna visai.As daziau su teptuku fona
Atsakyti
Laba ryta. 4u.gif

Pukė, smagu,kad patinka. smile.gif
Stikline, papasakok,kaip foną tamsinai? g.gif
Gaila,kad aš nenufotkinau,kaip mano "foto studija" atrodė. biggrin.gif
Peperoni, o koks išlaikymas buvo, jei be blykstės fotkinai?Man tai be blykstės nė velnio nesigavo, viskas susiliedavo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 18, 10:01)
O kaip tai padarei su PS?Kazkas jau rode pamoka,bet man nesigauna visai.As daziau su teptuku fona

Tiesą sakant viską daryt tikslingai nevisai moku, tai naudojuos ir levels ir curves ir shadows...keliais variantais, kol gaunasi tai, ko noriu rolleyes.gif O foną dar palyginau klonuodama, kad būtų juodas...ir teptuku berods šiek tiek teko naudotis smile.gif Kokosą į tamsą "panardinau" su teptuku taipogi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 18 vasario 2009 - 09:14
Sveikinu Nugaletojas !
Jetus kokiu jus labaratoriju prisigamine buvot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 18, 08:24)
*Vakar nebespėjau parašyt, kad šitas rezultatas man labai mielas  wub.gif
**Tai visgi gerai, kad dedam anonimiškai foto biggrin.gif

*man taip pat drinks_cheers.gif buciau tikrai balsavus thumbup.gif

**joa... biggrin.gif is tikro man Coco jambo tiesiog pritruko balsu, o va tas sampanas ( biggrin.gif )labai plokscias pasirode - t.y. bedirbant su PS ko gero nukentejo seseliai... g.gif nes tarkim orginale - taure tikrai neatrodo plokscia g.gif
----------
pamirsau ikelt exifa vakar... doh.gif

va mano Surfingo duomenys biggrin.gif :

Model: Canon EOS 350D Digital
Focal Length: 50 mm
F-Number: F/4
Exposure Time: 0.0012 sec. 1/800
Metering Mode: Multi-spot
Exposure Program: Manual
ISO Speed: 800
Flash Mode: Off
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 17, 23:19)
Maniskis Vakaras prie juros buvo kuriamas paprasciausiai:

mano favorite buvo ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pati paciausia is visu man wub.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 18, 08:24)
Tai visgi gerai, kad dedam anonimiškai foto biggrin.gif

aha, nes turbut jau jus tai viena uz kitos tik rir balsuotumet, nors ir nepatiktu -dabar nors linksmiau komentarus skaityt tongue.gif lotuliukas.gif

valetta, radau originala savo laimes asareliu -tai ikeliu i albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 vasario 2009 - 09:35
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 09:31)
mano favorite buvo ax.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pati paciausia is visu man wub.gif
aha, ne sturbut jau jus tai viena uz kitos tik ri balsuotumet, nors ir nepatiktu -dabar nors linksmaiua komentarus skaityt tongue.gif  lotuliukas.gif

nu juokas juokais, bet Stiklines ne vienai foto nedaviau balu lotuliukas.gif blush2.gif

Siaip tai norejau, kad laimetu "kai lyja laime", tikrai thumbup.gif nuo pat pirmo zvilgsnio labai labai uzkabino wub.gif

Ir vel gi nustebino Rustes izvalgumas blink.gif wub.gif Kai pasake apie drugeli mano taurej - net pati nusterau - nes net i galva nesove, kad jis ten yra... wub.gif paziurejau - akurat yra blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 09:36
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 09:34)
nu juokas juokais, bet Stiklines ne vienai foto nedaviau balu  lotuliukas.gif  blush2.gif 

Ir vel gi nustebino Rustes izvalgumas  blink.gif  wub.gif  Kai pasake apie drugeli mano taurej - net pati nusterau - nes net i galva nesove, kad jis ten yra...  wub.gif  paziurejau - akurat yra  blink.gif  wub.gif

tai normalu mirksiukas.gif , nes tikrai buvo daug foto labai geru ir i tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif plius balsuoji (bent jau as) tai vos ne tos minutes nuotaikom mirksiukas.gif ta prasme kita diena, gal siek tiek kitaip prabalsuotum mirksiukas.gif ir niekad neziuriu, kiek uz ta foto balsuota -prabalsuoju ir tik tada tongue.gif

aha,del rustes drinks_cheers.gif wub.gif as irgi -kai pasake -iziurejau drugeli wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 vasario 2009 - 09:40
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 10:29)

va mano Surfingo duomenys biggrin.gif :

Model:    Canon EOS 350D Digital
Focal Length:    50 mm
F-Number:    F/4
Exposure Time:    0.0012 sec. 1/800
Metering Mode:    Multi-spot
Exposure Program:    Manual
ISO Speed:    800
Flash Mode:    Off

Dabar aišku, kodėl be blykstės gavosi Tau, nes iso 800.Pas mane jei ant 400 užkeli tai triukšmai vien. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 18, 09:39)
Dabar aišku, kodėl be blykstės gavosi Tau, nes iso 800.Pas mane jei ant 400 užkeli tai  triukšmai vien. smile.gif

Nu man paciai keista, kad va tokiam apsvietime praktiskai netriuksmavo fotikas... g.gif nes tikrai turiu kadru, kuriuose jau 400 matos triuksmo ax.gif bet dazniausiai jis lenda prie kaitriniu lempuciu sviesos... matyt ta dienos svieso lempa vis delto veikia kaip naturalus apsvietimas... g.gif

Bonda - as irgi taip balsuoju - kaip ta minute atrodo - vieninteliu "kaip lyja laime" buvau uztikrinta iki galo, kad duosiu balsu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 09:43