Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(RamuteS @ 2009 02 17, 22:22)
Peperoni, nieko sau pasidarbavai, nesupratau kurioje vietoje folija dejai?

folija ant grindu - nes jau bijojau, kad parketas atsokines lotuliukas.gif doh.gif matos toj foto sike tiek, tuo paciu siek tiek atsvaitu nuo jos buvo... ax.gif

Tikrai InesaS - turbut labiausiai mane nustebinusi sitam konkurse thumbup.gif wub.gif Tai koki ten fotika susiutus nuskandinai? lotuliukas.gif

Sadi - geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 vasario 2009 - 22:27
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 23:13)
Stikline - dabar tu papasakok - man baisiai idomu, kaip tu juodam fone ta padarei? g.gif

O aš su šviesa kaip tik nesusidraugavau biggrin.gif iš pradžių fotkinau ant stalviršio virtuvėj, kur iš kairės buvo liuminescencinė lempa,bet kažkaip beryšio gavosi, tai visai išjungiau, kadangi virtuvė sujungta su kambariu, tik nedidelė siena skiria, tai šviesa sklido tik iš kambario, labai nedidelė. Visa esmė blykstėj. Iš pradžių fotkinau nepridengus blykstės- blogai. Tuomet užklijavau lipnia juostele, skirta apklijuoti daiktams dažant biggrin.gif Paaukojau savo apyrankę iš medinių dalelių, mėtymui į pieną biggrin.gif

šompano originalas:
user posted image

Kokosas:
user posted image

Abiejose foto gan stipriai jaučiamas darbas PS, todėl beryšio šiek tiek...norėtųsi, kad būtų daugiau natūr produkt visgi ax.gif

Beje, man labai įdomu kaip buvo padaryta foto "Kai persipildo kantrybės taurė", nes mąstėm su MB kaip čia, kas čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 17 vasario 2009 - 22:32
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 22:28)
Abiejose foto gan stipriai jaučiamas darbas PS, todėl beryšio šiek tiek...norėtųsi, kad būtų daugiau natūr produkt visgi  ax.gif

žinok ir aš mėčiausi dėl PS - ar ne perdaug..... doh.gif prisimenu kaip pas pažengusias skaitydavau - "nieko nedaryta, tik pastūmdžiau levelius ir patampiau curves". bet kai pamačiau kokius stebuklus tai daro su nuotraukom bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Mano dar dvi nekonkursinės smile.gif

šita kirpta stipriai, tai kokybės trūksta doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 17 vasario 2009 - 22:32
Ir nori pasakyt, kad ta juostele taip suveike blink.gif eik tu sau.... bigsmile.gif nu reiks dar man kada su ja pazaist.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 22:28)
Beje, man labai įdomu kaip buvo padaryta foto "Kai persipildo kantrybės taurė", nes mąstėm su MB kaip čia, kas čia biggrin.gif

neperšlampama "ceratinė" paklodė kriaukej, ankstesnių bandymų metu sudaužyta taurė ir iš puoduko staigiu judesiu pilamas vanduo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 23:33)
Ir nori pasakyt, kad ta juostele taip suveike  blink.gif  eik tu sau....  bigsmile.gif  nu reiks dar man kada su ja pazaist.... g.gif

Na matai nuo lašiukų antroj foto ypač jaučiami šešėliai ar kaip juos pavadint...tai va tokios nesąmonės...Na bet nėra to, ko PS nepanaikintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 22:36)
Na matai nuo lašiukų antroj foto ypač jaučiami šešėliai ar kaip juos pavadint...tai va tokios nesąmonės...Na bet nėra to, ko PS nepanaikintų biggrin.gif

Nu tikrai neblogai tu cia padirbejai thumbup.gif

as savo originala idejau i albuma... ale nelabai ten kokio skirtumo ir yr... ax.gif tik apkarpyta, ir vietom paklonuoti lasiukai... ax.gif
Atsakyti
laboratorijos thumbup.gif ir istorijos thumbup.gif

Peperoni, nelabai įsivaizduoju, kaip be blykstės išsivertei blink.gif bet, pasirodo, įmanoma. reikės dar ekserimentuoti, nes ta blykstė man žiauriai nervus gadino doh.gif

Sadi, žinok pas mane sumažinti tie kreivi veidrodžiai, turiu tik tokius, kokie į fotki įdėti. tad jei nori iš ten ir gali paimti mirksiukas.gif kažkodėl aš juos prieš keldama į internetą sumažinau ir išsaugojau, turbūt iš įpročio doh.gif originalą turiu nemažintą, bet paprastai man antrą kartą nebesigauna sutvarkyti foto taip kaip pirmą doh.gif smagu, kad patiko smile.gif aš pati juos įsimylėjau po to, kai tu man tų abejonių pasėjai ir privertei įsižiūrėti įdėmiau į ją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 17, 22:39)
Sadi, žinok pas mane sumažinti tie kreivi veidrodžiai, turiu tik tokius, kokie į fotki įdėti. tad jei nori iš ten ir gali paimti  mirksiukas.gif  kažkodėl aš juos prieš keldama į internetą sumažinau ir išsaugojau, turbūt iš įpročio  doh.gif  originalą turiu nemažintą, bet paprastai man antrą kartą nebesigauna sutvarkyti foto taip kaip pirmą  doh.gif  smagu, kad patiko  smile.gif  aš pati juos įsimylėjau po to, kai tu man tų abejonių pasėjai ir privertei įsižiūrėti įdėmiau į ją  mirksiukas.gif

pk, bandysiu pasiimt iš ten mirksiukas.gif patinka ji man baisiais smile.gif

Peperoni - o tai tau užteko šviesos nuo vienos lempos? koks išlaikymas uždėtas? Bliamba pas mane kažkokios neteisingos lempos - per tamsu vistiek doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Dar turiu kazkur 28 daugmaz paykusius splash'us toj taurej biggrin.gif tai va juos sudesiu gal ryt i albuma - labai fainu formu tas vanduo gali isgaut wub.gif

su braskem irgi turiu daaaaug kadru... biggrin.gif doh.gif pasirodo internetas balta+raudona derini kazkaip sunkiai priima, ir kad ir kiek besistengciau - pc pas mane atrodo gerai - nete susilieja... gun_bandana.gif
plius tos braskes saldytos gi buvo - tai 5 kadrai maximum ir is ju kose - nes kaskart reikejo jas plaut arba sluostyt nuo to pieno.... doh.gif reiks vasara dar pabandyt su svieziom braskem - gal visgi nebus taip sudetinga.. g.gif
dabar supratau, kodel reklamose jie naudoja plastmasines braskes... laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 17, 22:49)
pk, bandysiu pasiimt iš ten  mirksiukas.gif patinka ji man baisiais smile.gif

Peperoni - o tai tau užteko šviesos nuo vienos lempos? koks išlaikymas uždėtas? Bliamba pas mane kažkokios neteisingos lempos - per tamsu vistiek  doh.gif  verysad.gif

nu zinok uzteko... vienintele lempa - tai va ta dienos sviesos (ar kokia cia jinai skaitos g.gif ) tikrai gerai sviecia ir visada man pravercia fotografavimui... ir tos merginos su gelem - su ja darytos... jau svarstau galimybe isigyti dar viena... g.gif

aisku dukra nelabai buvo patenkinta, kad pamokas reik tamsoj ruost... blush2.gif
Papildyta:
Nu viskas merginos - keliauju miegot cool.gif Dar turiu pamokele Edevos isversta, bet idesiu jau tik rytoj... blush2.gif
snd kazkaip labai uzimta diena pasitaike... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 vasario 2009 - 22:50
Sveikinimai nugaletojoms!!! 4u.gif

Taip pat noriu pasidziaugti uz visus dalyvavusius. 4u.gif Na, jau kiausiniai buvo super, o lasu grozis ir ivairove tai is vis pritrenke. wub.gif

Aciu uz gerus mano nuotraukos ivertinimus. Sikart pasikakojau, beveik neidejau darbo i kuryba. blush2.gif Tesugebejau tik viena normalesne isspausti. O procesas tikrai buvo vertas darbo ir kurybos. Nes tema labai idomi, itraukianti. drinks_cheers.gif

Jusu kurybos istorijos tai thumbup.gif

Maniskis Vakaras prie juros buvo kuriamas paprasciausiai: vonia, juoda medziaga, puse apelsino ir dusas. Sia nuotrauka dejau tam, nes paciai labai patiko ne tiek laseliai, tiek tas atspindys nuo apelsino ant pabegusio vandens. Primine saulelydi juroje, todel taip ir pavadinau.

Daugiau - buvo bandymu su citrinos metymais i vandens stikline, kurio nedejau, nes nevykes. Sunkiausia buvo susisinchronizuoti su fotiku: nustatau taimeri, uzsidega 0, o tada dar turiu suskaiciuoti iki 2 ir ties 2 palesti citrinos riekele. Jei paskaiciuoju per greitai ar is auksciau -nespeju. Artba is vis citrina nepataiko i stikline... doh.gif
Veliau buvo bandymas pilti vandeni ivairiomis srovemis. Bet irgi nevyke kadrai, isskyrus netiketas formas, kurias kazkada rodziausi. biggrin.gif

Sakiau, vasara irgi bandysiu metyti braskes ar kitas uogas. Labai patiko ta mintis. Dar kada nors bandysiu padaryti karuna-ko taip ir nesugebejau per konkursa. blush2.gif
Blyn, reiktu bauda uz tinginyste ivesti... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 17, 22:05)
Stai geriausias rezultatas:

user posted image

Vakar nebespėjau parašyt, kad šitas rezultatas man labai mielas wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 22:31)
man dabar geda, kad tau nedaviau balu.... blush2.gif

Tai visgi gerai, kad dedam anonimiškai foto biggrin.gif
Atsakyti