Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 22:59)
O bože 600 kadrų....tikrai tau reik pirmą vietą atiduot biggrin.gif Aš turėjau irgi keletą sumanymų, tačiau vienas neišdegė, mečiau tą reikalą po keletos kadrų. O tavasis surfingas man priminė internete žiūrėtas foto smile.gif  apšvietimas iš apačios spėju smile.gif norėjau daryti kažką panašaus, bet MB neprikalbinau padėt, o pati neturėjau medžiagų imtis, todėl atidėjau iki vasaros...sakiau tikrai bandysu smile.gif plius idėja su batu nuplaukė, nes galvojau kaip nufotografuot apie savaitę  lotuliukas.gif  taigi visdėlto reikia greit fotografuot savo idėjas biggrin.gif  beje pienas liejosi pas mane virtuvėj laisvai  thumbup.gif

O tu dabar įsivaizduok, jeigu reikėtų lašus fotkinti į juostą. Bankrotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 17, 22:08)
O tu dabar įsivaizduok, jeigu reikėtų lašus fotkinti į juostą. Bankrotas  doh.gif

va va - as apie tai daug galvojau biggrin.gif tikrai bankrutuociau tokiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 23:06)
va taip atrode mano laboratorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu va ! Čia man patinka ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 17, 22:11)
Nu va ! Čia man patinka !  thumbup.gif

kas, laboratorija patinka? biggrin.gif biggrin.gif

Stikline - dabar tu papasakok - man baisiai idomu, kaip tu juodam fone ta padarei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 23:06)
blogiausia yra tai, kad taip ir nesusidraugavau su blykste...  unsure.gif  sitie visi kadrai daryti be blykstes, fotografuota serijom... vien at tinkamo nustatymu parinkimo (ypatingai sunku buvo tinkama fokusa ir sviesos kieki nureguliuot) isfotkinau turbut pora simtu kadru... doh.gif  o paskui jau grazaus kritimo ieskojau...  biggrin.gif

O pasirodo galima ir be blykstės puikiai nufotografuot smile.gif
Jėtau dabar užsikabliavau tą savo norimą kadrą padaryt, bet be vasaros tai be šansų doh.gif

QUOTE(olo @ 2009 02 17, 23:08)
O tu dabar įsivaizduok, jeigu reikėtų lašus fotkinti į juostą. Bankrotas  doh.gif

O kaži ar fotkina kas su juosta lašus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 21:41)

Bonda, o kaip tu padarei tas laimes asareles  g.gif  ax.gif

ryt parodysiu ax.gif neturiu sitam kompe doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 22:06)

nu sakes blink.gif thumbup.gif
o fotkinai is rankos ar nuo stovo? ax.gif

QUOTE(olo @ 2009 02 17, 22:08)

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 17, 22:16)
o fotkinai is rankos ar nuo stovo? ax.gif

nuo stovo... ax.gif
be stovo butu buve be sansu... unsure.gif
Atsakyti
stikline, o tu apie savo coco papasakok wub.gif
Atsakyti
Peperoni, nieko sau pasidarbavai, nesupratau kurioje vietoje folija dejai?
As viena kadra irgi vasarai pasilikau. Pasmane pries langus pastatytas labai fainas senovinis kranas, bet kaip bebutu gaila, dabar ziema vanduo uzsuktas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 20:30)
O as noriu visoms padekoti kurios ivertino mano nuotraukas 4u.gif Esu labai,labai laiminga wub.gif Aciu jums labai,uz tai kad padedat mokintis 4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif aciu balsavusioms ir ne tik wub.gif Sveikinimai laimetojoms ir dalyvavusioms!

Tikiu, kad liejosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

kaip idomu butu pamatyt visu laboratorijas wub.gif biggrin.gif

lamella, tavo akmenukai man wub.gif wub.gif wub.gif lb patinka wub.gif

Inesa, koki ten fotika skandinai biggrin.gif
Atsakyti

eina sau, čia tai tikra laboratorija thumbup.gif

Aš tai kabinau citrinas ant virbalo lempą prie gartraukio prikonstravus lotuliukas.gif tiek vargo įdėjau ir nieko negavau gero doh.gif lotuliukas.gif tik MB sukiojantį pirštą prie smilkinio lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
ir fotiku skandintoja tongue.gif inesaS pasisakyk blush2.gif kaip darei? ax.gif ir begantys lasiukai, kaip gavos tas 'begimas' bigsmile.gif ?

spanguole -kaip tas lasas-rutulys gavos? blink.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 17, 22:23)
Aš tai kabinau citrinas ant virbalo lempą prie gartraukio prikonstravus  lotuliukas.gif tiek vargo įdėjau ir nieko negavau gero  doh.gif  lotuliukas.gif tik MB sukiojantį pirštą prie smilkinio  lotuliukas.gif

eik tu sau blink.gif nu saunuoles thumbup.gif thumbup.gif ne negalvojau, kad taip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 vasario 2009 - 22:28