Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

sveikos, tik dabar prisėdau smile.gif
mačiau kas laimėjo, einu žiūrėti komentarų...
kieno žioplos nuotraukos, pasirašyti gal nebūtina...ir taip aišku, kad mano blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sakykit o kodel kelintas kartas jau nuotrauku vieta susikeicia albume?
Atsakyti
tai sveikinu Stikline, Peperoni ir Peledike thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bonda, o kaip tu padarei tas laimes asareles g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 17, 21:38)
peperoni, o prie stai idetos braskes wub.gif  ne tavo buvo? jei ne -prisipazinkit -kieno biggrin.gif  wub.gif

Mano mano - visos braskes mano buvo biggrin.gif doh.gif blush2.gif

Turiu baisia daug klausimu visiems, bet gal palauksiu, kol visi pasirasys... g.gif

daug daug labai sauniu foto sitam konkurse buvo thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 vasario 2009 - 21:48
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 17, 21:41)

tai dabar pagal uzimta vieta sudeliota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 20:51)
Sadi,net uz 2 tavo foto atidaviau balsus  bigsmile.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Ta su mandarinu tai labai norėta foto smile.gif Kaip Anasko rašė kai kirba galvoj vaizdas ir būna labai gera kai jį pagaliau pagauni smile.gif Tai ir mano mintis buvo išgaut tą reklaminį ryškų vandenį smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 17, 21:19)
buvo mano mintis tokia panasi kaip nuotrauka su sampanu tik as dejau viena ant kitos stiklines, bet is tos idejos nekas gavosi, tai ir meciau ta suamnyma..

aha, taures ir aš norėjau tipo sudaužiamos dvi taurės ir tykšta šampanas. Kaip viena jų sudužo, gavosi visai nebloga kitokia nuotrauka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 02 17, 21:41)

aš pagalvojau kad būtų įdomu surušiuot jas pagal gautus balsus smile.gif

Spanguole - išduok tą apvalumo paslaptį wub.gif

Peledike - o galima kreivus veidrodžius gaut? blush2.gif an tsienos nėra kur kabint, bent ant desktopo užsidėt labai norėčiau. Tokia limpanti nuotrauka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 21:49)
tai dabar pagal uzimta vieta sudeliota  rolleyes.gif

blush2.gif dabar jau supratau, negalvojau kad jas galima kaitaliot albume.
Saunuole Sadi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 22:31)
prie sito kadro dirbau tiiiiiiek daug - kad sikart tikrai jauciuos to verta...  blush2.gif bet per ta dideli darba tiesiog prazioplinau ta kreivuma...  blush2.gif 

gal ryt parodysiu, kaip procesas vyko - nes nespejau dar fotkiu sutvarkyt...  blush2.gif  bet siai foto sunaudojau apie 600 kadru....  doh.gif  blush2.gif

O bože 600 kadrų....tikrai tau reik pirmą vietą atiduot biggrin.gif Aš turėjau irgi keletą sumanymų, tačiau vienas neišdegė, mečiau tą reikalą po keletos kadrų. O tavasis surfingas man priminė internete žiūrėtas foto smile.gif apšvietimas iš apačios spėju smile.gif norėjau daryti kažką panašaus, bet MB neprikalbinau padėt, o pati neturėjau medžiagų imtis, todėl atidėjau iki vasaros...sakiau tikrai bandysu smile.gif plius idėja su batu nuplaukė, nes galvojau kaip nufotografuot apie savaitę lotuliukas.gif taigi visdėlto reikia greit fotografuot savo idėjas biggrin.gif beje pienas liejosi pas mane virtuvėj laisvai thumbup.gif
Atsakyti
man labai idomu kaip Valetta fotografavo ''Aukstyn''
Atsakyti
Taip ir galvojau, kad surfingas Peperoni. thumbup.gif
"Kai lyja laime" galvojau,kad Stiklinės, bet apsirikau. biggrin.gif
O ta kur su batu maniau, kad Duomos. biggrin.gif
Atsakyti
Tikiu, kad liejosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

va taip atrode mano laboratorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Is apacios sviete staline lempa, stiklas - is sekcijos istraukta lentyna, po apacia folija ir du bliudai biggrin.gif vienam bliude idetas prozektorius, kuris sviete tiesiai is apacios i taures kojele, kad suteiktu ta melyna svytejima... biggrin.gif

blogiausia yra tai, kad taip ir nesusidraugavau su blykste... unsure.gif sitie visi kadrai daryti be blykstes, fotografuota serijom... vien at tinkamo nustatymu parinkimo (ypatingai sunku buvo tinkama fokusa ir sviesos kieki nureguliuot) isfotkinau turbut pora simtu kadru... doh.gif o paskui jau grazaus kritimo ieskojau... biggrin.gif

o ten po kede matosi pagrindinis instrumentas po fotiko - butelis su vandeniu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 vasario 2009 - 22:09
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 17, 22:02)
man labai idomu kaip Valetta fotografavo ''Aukstyn''

labai paprastai, virs zalios lekstutes duso antgalis(nzn kaip vadinasi unsure.gif ) blush2.gif idesiu rytoj originala, matysis mirksiukas.gif

labos 4u.gif

blink.gif Peperoni, tikrai pelnytai uzsidirbai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 17 vasario 2009 - 22:12