Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Sveikos

QUOTE(Peledike @ 2009 02 13, 14:53)
ok, galim dalintis  mirksiukas.gif  aš tada imu 9 pamoką, tau lieka 10-ta. gerai?

OK ok.gif

Peperoni, mestelk mums nuorodas pamokeliu, bandysim ir mudvi su Peledike versti. Beje 9 ir 10 nieks neeme g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 15:29)
nenuleisk ranku bigsmile.gif  bigsmile.gif gi tu ir primastyt moki bigsmile.gif  zinok,as si syki ir be padejeju ir be stovo sukaus..kazkas gavos unsure.gif tik idejos s -nes negausios jos pas mane arba utopines lotuliukas.gif

Man irgi niekas nepadeda, graiciau dar ir trugdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 13, 15:13)
svarbu prisivijai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
, Rustė kaip sekasi fotografuoti lasiukus  g.gif

idėjų yra, noro yra...fotikas jau nebenori klausyti... doh.gif doh.gif
Atsakyti
O kam rasyti, kad i pirma psl kitoj temoj itrauktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 13, 15:17)
Sveikos
OK ok.gif

Peperoni, mestelk mums nuorodas  pamokeliu, bandysim ir mudvi su Peledike versti. Beje 9 ir 10 nieks neeme g.gif
Man irgi niekas nepadeda, graiciau dar ir trugdo doh.gif

va cia visos yra - zr. desiniam sone :
http://www.morguefil...x.php/Classroom

lauksim vertimu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
meginos, klausykit, tikrai reikia uzdeti rasomu zinuciu limita karsta.gif nugi nespeju su jusu rasymo tempais biggrin.gif bliamba, draugei nuotrauka redagavau, paryskinau akis, padariau "makiaza", palyginau oda, praleidau gal bendroj sumoj apie 5 val prie nuotraukos, nusiunciau jai, o ji sako "neblogai, kaip matau tik akiu makiazas padarytas" doh.gif biggrin.gif vat tau ir pastangos kita vertus, maziau reiksia daugiau, jei visa kita nepastebima, bet aisku skirtumas pagal pradine nuotrauka yra, vadinasi padaryta neblogai. gaila neturiu leidimo nuotrauka rodyt
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 15:26)
idėjų yra, noro yra...fotikas jau nebenori klausyti... doh.gif  doh.gif

gal pavargo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 13, 15:55)
gal pavargo biggrin.gif

namų darbus padaryti privalės bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 15:57)
namų darbus padaryti privalės bash.gif

nu nekapok dar i gabalus lotuliukas.gif po ND galesi sukapot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 13, 15:49)
meginos, klausykit, tikrai reikia uzdeti rasomu zinuciu limita  karsta.gif  nugi nespeju su jusu rasymo tempais biggrin.gif bliamba, draugei nuotrauka redagavau, paryskinau akis, padariau "makiaza", palyginau oda, praleidau gal bendroj sumoj apie 5 val prie nuotraukos, nusiunciau jai, o ji sako "neblogai, kaip matau tik akiu makiazas padarytas" doh.gif  biggrin.gif vat tau ir pastangos kita vertus, maziau reiksia daugiau, jei visa kita nepastebima, bet aisku skirtumas pagal pradine nuotrauka yra, vadinasi padaryta neblogai. gaila neturiu leidimo nuotrauka rodyt

nusiusk ir orginala, labai gerai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 16:37)
va cia visos yra - zr. desiniam sone :
http://www.morguefil...x.php/Classroom

lauksim vertimu  thumbup.gif  wub.gif

Jamu 10 4u.gif Tik su terminu nepazadu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 13, 14:52)

iki kada balsavimas? aš tik pirmadienį grįšiu iš nidos...

antradieni dar balsuojam iki kazkada vakaro mirksiukas.gif as ir be antradienio turbut nebeilysiu unsure.gif
Atsakyti
oi, kaip idomu istorijas fotkinimo isgirst bigsmile.gif noresiu dar ir klausimu uzduot, kaip ta ar ana nufotkyt pavyko biggrin.gif
Atsakyti