Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Dėkoju ir aš visoms už komentarus mano nuotraukoms !
Smagumėlis kad patiko !
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 20:46)
Uzlekiau tik pasakyt, kad Surfingas mano  blush2.gif  uz kokios valandeles prisijungsiu - papasakosiu placiau... ax.gif
Sveikinimai nugaletojui - dar nemaciau kas...  blush2.gif  doh.gif

Aš ir čia ir SM konkurse balsavau už tavo foto thumbup.gif (jau tie nameliai tai man fantastiški wub.gif ),
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas! Taip pat labai sveikinu visas dalyves su puikiais rezultatais! thumbup.gif

Ka gi, papasakosiu zadeta savo laseliu fotografavimo istorija. doh.gif

Fotosesijai turejau is viso valanda (su didele rizika valandai susitraukti iki 20 min.). biggrin.gif Pradine ideja buvo nufotografuoti apelsino skiltele taip, kad ji persisviestu, ir matytusi visa struktura. Taigi, greitai pjausciau apelsinus ir mandarinus ir rinkau grazios stukturos skiltele. Pasistaciau staline lempa (tokia, kur didelis pusburbulis ant pagrindo guli), pamerkiau skiltele i vandeni, pasiemiau fotika. Fotikas desinej, skiltele su kaire vis mirkau i vandeni ir dedu prie lempos. doh.gif Kad ranka nedrebetu, stengiuosi priglausti prie lempos. Jei per daug priglaudziu – lasiukas ne nuvarva, o nubega per lempa. Vel valyk lempa. blink.gif Stai geriausias rezultatas:

user posted image

Kaip matote, nelabai kas. schmoll.gif Su ryskumu blogai, bet toks jau mano pigus vienintelis objektyvas – labai i makro neina, jei tik arciau pabandai, tuoj nefokusuoja. verysad.gif Staigiai sumetu ideja fotografuoti pries langa, ne pries lempa. Tada bus galima fotkinti su blicu (pries tai buvo be blico, nes siekiau, kad persisviestu), atsiras pavirsiaus blizgumas, priduos nuotraukai gaivumo. bigsmile.gif Nesuosi visas priemones prie lango. Lasinu. Vandens laselis labai jau bloznai atrodo... g.gif Tada darau taip – desinej fotikas, su kaire issaudziu ant skilteles apelsino sulciu, staigiai keliu pries langa ir fotografuoju, kol nenubego visos sultys. doh.gif Aisku, rankos fotografuojant juda kiekviena savo trajektorija. doh.gif
Chm, ne kas. Apie ryskuma jau nekalbu. schmoll.gif Dar negraziai lasiukas atsispindi lange, o uz lango esanti namo siena duoda negrazia, visai ne i tema spalva. verysad.gif Bet vieno pagauto lasiuko forma labai patiko:

user posted image

Ka gi, staigiai susiorganizuoju popieriaus lapa kaip fona. Ka cia padaryti, kad vel gauti toki pat lasiuka? g.gif Visi bandymai bevaisiai. Sugalvoju pasidaryti tampresni skysti – greitai kaitinu medu, skiedziu vandeniu, mirkau skiltele ir fotografuoju. Prastai su fonu – blykste meta dideli negrazu seseli po skiltele ir lasiuku. Bandau pakreipti fotika sonu – irgi prastai. Ka gi, belieka apversti fotika aukstyn kojom. Bet tada fotografavimo mygtukas ne toj pusej. Imu apversta fotika i kaire, siaip ne taip nutaikau, kad pirstas pasiektu mygtuka, su desine mirkau ir kilnoju skiltele. Persikreipus kiek galiu bandau ziureti pro akute, kas vyksta. doh.gif Aiskiai matau, kad abi rankos juda i savo puses. Bandau, bandau, bandau. Stop – pasibaige baterija, kuri yra nauja, ir krauti teks bent 12 val. doh.gif lotuliukas.gif Fotosesija baigta. Rezultatas akies neziugina, bet sieloj svente del idomaus ir pamokancio proceso. biggrin.gif

user posted image

Aciu idejos autorems, albumo administratorems, visoms idejinems nerealiai kurybingoms fotografems, komentatorems, atsakinetojoms i klausimus ir kitoms mieloms kolegems! aciuks.gif Smagu buti su jumis! 4u.gif

Atsakyti
Na ką...šompano visiems biggrin.gif

user posted image

Nors ir aš kažkotais nesijaučiu verta kaip Peperoni aną sykį blush2.gif

Beje taip ir maniau, kad Peperonei daviau velnių dėl surfingo komentaruose biggrin.gif sąžinė net užgraužė mane doh.gif Sveikinu visas, visos foto išskirtinės, visos nepakartojamos ir įspūdingos 4u.gif Tai jūsų didelis žingsnis pirmyn smile.gif
Atsakyti
nu va -isaiskejo autorai nugaletoju wub.gif Stikline, peperoni ir Peledike wub.gif wub.gif saunuoliu saunuoles thumbup.gif ir labai lygiavertes varzoves -vis tik, per viena baleli tik wub.gif thumbup.gif

RamuteS, papasakok apie savo susiraizgiusius wub.gif kaip ten isgavai toki vaizdeli? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 vasario 2009 - 21:17
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 21:10)
Na ką...šompano visiems  biggrin.gif

user posted image
Nors ir aš kažkotais nesijaučiu verta kaip Peperoni aną sykį  blush2.gif
Beje taip ir maniau, kad Peperonei daviau velnių dėl surfingo komentaruose  biggrin.gif  sąžinė net užgraužė mane  doh.gif  Sveikinu visas, visos foto išskirtinės, visos nepakartojamos ir įspūdingos  4u.gif  Tai jūsų didelis žingsnis pirmyn smile.gif

buvo mano mintis tokia panasi kaip nuotrauka su sampanu tik as dejau viena ant kitos stiklines, bet is tos idejos nekas gavosi, tai ir meciau ta suamnyma..

Nors mano nuotraukos irgi negavo balu, bet esu patenkinta savim , nes bandziau ir labiau pazinau savo fotika.

Didziausi sveikinimai nugaletojams. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane domina spaNguoles rutuliuko isgavimo technologija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 17, 21:19)
buvo mano mintis tokia panasi kaip nuotrauka su sampanu tik as dejau viena ant kitos stiklines, bet is tos idejos nekas gavosi, tai ir meciau ta suamnyma..

bigsmile.gif ir as tokia bandziau drinks_cheers.gif bet po pabandymo tauriu pagailo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 21:10)
Na ką...šompano visiems 

Sveikinu su pirmaja vieta 4u.gif bigsmile.gif man dabar geda, kad tau nedaviau balu.... blush2.gif

hihihi.gif atspejai kam davei velniu? biggrin.gif

ilga istorija su tais velniais buvo biggrin.gif

gaila, kad ten ner smailu tam fotki - tai ner kaip emocijas parodyt, paskui pati paskaiciau savo parasyma ir galvoju - jei man taip atsakytu - as irgi duociau velniu biggrin.gif
prie sito kadro dirbau tiiiiiiek daug - kad sikart tikrai jauciuos to verta... blush2.gif bet per ta dideli darba tiesiog prazioplinau ta kreivuma... blush2.gif

kai pamate Lamella - pamaciau ir as - dar specialiai nuejau pamatuot, ar tikrai ten kreiva... kai pamaciau 0.5 laipsnio, ranka jau nebekilo taisyt - nubraukiant visus komentarus ir dedant is naujo - juk pora dienu buvo like iki konkurso galo... blush2.gif

gal ryt parodysiu, kaip procesas vyko - nes nespejau dar fotkiu sutvarkyt... blush2.gif bet siai foto sunaudojau apie 600 kadru.... doh.gif blush2.gif

prie viso to dargi 2 savaites vargau su tom braskem lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif sunaudojau visas saldiklio atsargas, islaisciau nn kiek pieno ir grietineles.... doh.gif ir vis tiek suds gavos..... verysad.gif velgi gal ryt papasakosiu placiau, su kokiom bedoms susiduriau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 17, 21:17)
nu va -isaiskejo autorai nugaletoju wub.gif Stikline, peperoni ir Peledike wub.gif  wub.gif saunuoliu saunuoles thumbup.gif  ir labai lygiavertes varzoves -vis tik, per viena baleli tik wub.gif  thumbup.gif
RamuteS, papasakok apie savo susiraizgiusius wub.gif kaip ten isgavai toki vaizdeli? mirksiukas.gif

Sveikinimai nugaletojoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As ir be galo dziaugiaus gavus net 4 balus, tikrai to nesitikejau, nes nuotrauka tikrai nekvepia kokybe.
Deja turiu jus nuvilt, nes tas sroveles isgavau ne as, ten labai ispudingas fontanas prekybos centre blush2.gif . nuotrauka prarado daug kokybes nes reikejo zumint ir del nevykusio fono reikejo nemazai kirpt, nors ir tai vaziavau jau velai vakare kai nebebuvo zmoniu. Tos sroves labai graziai sokineja nutrukdamos, deja to momento ryskaus nepavyko isgaut verysad.gif
O nuotraukoje Lyja, vanduo bega is filtro i akvariuma biggrin.gif
Su sampano taurem ir as bandziau deja nevykusiai verysad.gif
Papildyta:
O kur dedam originalus, gal i tapati kur ir kiausiniu albuma?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 17, 21:35)

O kur dedam originalus, gal i tapati kur ir kiausiniu albuma?

I ta pati, i ta pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
peperoni, o prie stai idetos braskes wub.gif ne tavo buvo? jei ne -prisipazinkit -kieno biggrin.gif wub.gif
Atsakyti