Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(wite @ 2009 02 17, 20:32)
Kaipgi aš be techninių ir klausimų ne į temą... Bet, gal kas esat susikalibravę savo monitorius? Man visdėlto reikėtų, nes nuotraukas spausdinuosi pati..

aš irgi labai norėčiau tą padaryt. Gurskio (berods) knygoj kažkas užsiminta, bet neradau pas save nustatymų tokių doh.gif o kiek teko skaityt visur rašo kad reik spec įtaiso "voriuko". pažengusieji prieš kelias dienas kaip tik šnekėjo.

Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labai laukiu prisipažinimų kas kieno ir paskui uždavinėsiu techninius klausimus kas ir kaip ax.gif nes darbai tai LABAi LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
bet manau prisipazinti reikia ne forume o albume, juk taip patogiau butu smile.gif
Atsakyti
O orginalus ir vel rodysim?Man tai butu idomu pasiziureti ax.gif
Atsakyti
Uzlekiau tik pasakyt, kad Surfingas mano blush2.gif uz kokios valandeles prisijungsiu - papasakosiu placiau... ax.gif

Sveikinimai nugaletojui - dar nemaciau kas... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 20:40)

aš už ir tik už tai,kad rodytumeme oroginalus.man labai idomu kokius stebuklus daro PS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 17, 20:46)
Uzlekiau tik pasakyt, kad Surfingas mano  blush2.gif  uz kokios valandeles prisijungsiu - papasakosiu placiau... ax.gif
Sveikinimai nugaletojui - dar nemaciau kas...  blush2.gif  doh.gif

Valioooo!Taip ir galvojau ax.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti

Sveikinimai nugalėtojoms ir dalyvavusiems !!!

Smagiai prie lašų praleidau laiką !!!
Atsakyti
o as nezinau, ar turiu originalus unsure.gif doh.gif nes per tris kompus tada dariau doh.gif ai, bet gal labai nemusit blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 20:40)

as irgi galvoju kad nebloga mintis butu smile.gif
Atsakyti
Sadi,net uz 2 tavo foto atidaviau balsus bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū visoms už komentarus ir balsus mano nuotraukoms 4u.gif labai ačiū už įvertinimą, viena iš jų užėmė trečią vietą. ...kai laime lyja... aš tikiuosi, kad kai pas mane palis tikra laime ir aš turėsiu savo rankose veidrodinį fotoaparatą, pavyks man šitą kadrą patobulinti. man pačiai jis labai labai patinka ir kartu turiu jam šiokių tokių priekaištų, kurių nesugebėjau pataisyti. pataisymus atidėjau geresniems laikams ax.gif

taip pat sveikinu 1-os ir 2-os vietos laimėtojas (-us), (-ą). ir žinoma, visus dalyvavusius šiuose ND, nes pats dalyvavimas jau savotiškas laimėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif , labai gražios, įspūdingos foto thumbup.gif . Aš nors balsų negavau, bet nors neliko nepastebėtos foto thumbup.gif , o tai man geriausia įvertinimas (na kol kas žinoma biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 17 vasario 2009 - 20:55