Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Valioooooooooooooo clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Sveikinu wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveikinimai dideliausi nugaletojom thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir dekoju uz balsus savo foto "Aukstyn" rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirasykit po nuotraukom albume,nes labai jau idomu kuri kiekno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 21:18)
thumbup.gif sveikinimai dideliausi nugaletojom thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir dekoju uz balsus savo foto "Aukstyn"  rolleyes.gif

Mes vėl vienodai taškų surinkom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 17, 20:21)
Mes vėl vienodai taškų surinkom. biggrin.gif

geras laugh.gif

tikrai greiciau bekit pasirasinet po foto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuoles.
Prisipazinsiu, sunki man buvo si tema. Daug nervu istase, bet tiek ir gavau 0 balsu biggrin.gif
Zinau, kad nieko doro neprifotkinau blush2.gif
Atsakyti
sveikinu nuotraukas nugaletojas, dar butu gerai suzinot ju autores smile.gif laimejo ne mano favorites bet taipogi tikrai demesio vertos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
O as noriu visoms padekoti kurios ivertino mano nuotraukas 4u.gif Esu labai,labai laiminga wub.gif Aciu jums labai,uz tai kad padedat mokintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 17, 19:28)
Mano kiaušinukai.  biggrin.gif

oi lotuliukas.gif ir man nuotaika pakelei thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 17, 20:04)
ND TEMA "LAŠAI LAŠIUKAI" REZULTATAI

ale, sadi, kad punktuali thumbup.gif dekui uz skaiciavimus tau mirksiukas.gif

sveikinu nugaletojus thumbup.gif wub.gif wub.gif

aciuks, kam mano foto patiko ar pastebejo wub.gif wub.gif nes tikrai nedejau net vilciu, kad koki bala gausiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 vasario 2009 - 20:34
FINIŠAS!!!!!!

Taip seniai čia buvau, tik į albumą kartais nulysdavau ir įkėliau konkursines nuotraukas. Išties dėkui vienintelei Peperoni, kuri ir įvertino tuo 1 balu. Išties, kai pamačiau, džiaugiaus, nes praeitame konkurse negavau nieko..

O tuo metu, kai čia nebuvau, irgi buvau "mirtinai užsifotografuvis". Niekam ne paslaptis, kad savaitgalį vyko knygo mugė, kur ir aš tuėjau didžios garbės apsilankyti. Nusipirkau ir išgirtąją (nėra ji tiek verta.....) S. Kelbio knygą, papigiaiskai nusipirkau porą FOTO žurnalo numerių. Ir visą tą laiką, kai nebuvau čia, sėdėjau pirmose pažengusiųjų temose. Jau kiek visko susižinojau...

Kas dar dėl lašiukų konkurso. Dabar pasakysiu čia, vėliau pasirašysiu ten, nes galiu nesuspėti, kad mano buvo nuotrauka Paragausiu.... Tai mano katė pradėjo gert iš krano. Daugelis tą turėjo bent jau nuspėti iš mano Avataro, kur ir yra ta pati mano kacainė. (kaip sunku buvo komentaruose rašyt katinas, kai jau pripratau visus katinus vadint katėm lotuliukas.gif )

Kaipgi aš be techninių ir klausimų ne į temą... Bet, gal kas esat susikalibravę savo monitorius? Man visdėlto reikėtų, nes nuotraukas spausdinuosi pati..

Prirašiau tiek daug, o taip ir nepasveikinau garbingųjų nugalėtojų.
SVEIKINU, MERGINOS!!!!! Darbai tikrai to verti!!!!!
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojams!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as vos pati i kelnes neprilasinau kai pamaciau,kad gavau balu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano pomidoriukai,adomo obuolys ir boksininkas
Labai aciu uz komentarus ir ivertinimus wub.gif wub.gif
Atsakyti