Valioooooooooooooo
Sveikinu
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 21:18)
sveikinimai dideliausi nugaletojom ir dekoju uz balsus savo foto "Aukstyn"
Mes vėl vienodai taškų surinkom.
QUOTE(lamella @ 2009 02 17, 20:21)
Mes vėl vienodai taškų surinkom.
geras
tikrai greiciau bekit pasirasinet po foto
Sveikinimai nugaletojoms Saunuoles.
Prisipazinsiu, sunki man buvo si tema. Daug nervu istase, bet tiek ir gavau 0 balsu
Zinau, kad nieko doro neprifotkinau
Prisipazinsiu, sunki man buvo si tema. Daug nervu istase, bet tiek ir gavau 0 balsu
Zinau, kad nieko doro neprifotkinau
sveikinu nuotraukas nugaletojas, dar butu gerai suzinot ju autores laimejo ne mano favorites bet taipogi tikrai demesio vertos nuotraukos
QUOTE(Duoma @ 2009 02 17, 19:28)
oi ir man nuotaika pakelei
QUOTE(Sadi @ 2009 02 17, 20:04)
ale, sadi, kad punktuali dekui uz skaiciavimus tau
sveikinu nugaletojus
aciuks, kam mano foto patiko ar pastebejo nes tikrai nedejau net vilciu, kad koki bala gausiu
FINIŠAS!!!!!!
Taip seniai čia buvau, tik į albumą kartais nulysdavau ir įkėliau konkursines nuotraukas. Išties dėkui vienintelei Peperoni, kuri ir įvertino tuo 1 balu. Išties, kai pamačiau, džiaugiaus, nes praeitame konkurse negavau nieko..
O tuo metu, kai čia nebuvau, irgi buvau "mirtinai užsifotografuvis". Niekam ne paslaptis, kad savaitgalį vyko knygo mugė, kur ir aš tuėjau didžios garbės apsilankyti. Nusipirkau ir išgirtąją (nėra ji tiek verta.....) S. Kelbio knygą, papigiaiskai nusipirkau porą FOTO žurnalo numerių. Ir visą tą laiką, kai nebuvau čia, sėdėjau pirmose pažengusiųjų temose. Jau kiek visko susižinojau...
Kas dar dėl lašiukų konkurso. Dabar pasakysiu čia, vėliau pasirašysiu ten, nes galiu nesuspėti, kad mano buvo nuotrauka Paragausiu.... Tai mano katė pradėjo gert iš krano. Daugelis tą turėjo bent jau nuspėti iš mano Avataro, kur ir yra ta pati mano kacainė. (kaip sunku buvo komentaruose rašyt katinas, kai jau pripratau visus katinus vadint katėm )
Kaipgi aš be techninių ir klausimų ne į temą... Bet, gal kas esat susikalibravę savo monitorius? Man visdėlto reikėtų, nes nuotraukas spausdinuosi pati..
Prirašiau tiek daug, o taip ir nepasveikinau garbingųjų nugalėtojų.
SVEIKINU, MERGINOS!!!!! Darbai tikrai to verti!!!!!
Taip seniai čia buvau, tik į albumą kartais nulysdavau ir įkėliau konkursines nuotraukas. Išties dėkui vienintelei Peperoni, kuri ir įvertino tuo 1 balu. Išties, kai pamačiau, džiaugiaus, nes praeitame konkurse negavau nieko..
O tuo metu, kai čia nebuvau, irgi buvau "mirtinai užsifotografuvis". Niekam ne paslaptis, kad savaitgalį vyko knygo mugė, kur ir aš tuėjau didžios garbės apsilankyti. Nusipirkau ir išgirtąją (nėra ji tiek verta.....) S. Kelbio knygą, papigiaiskai nusipirkau porą FOTO žurnalo numerių. Ir visą tą laiką, kai nebuvau čia, sėdėjau pirmose pažengusiųjų temose. Jau kiek visko susižinojau...
Kas dar dėl lašiukų konkurso. Dabar pasakysiu čia, vėliau pasirašysiu ten, nes galiu nesuspėti, kad mano buvo nuotrauka Paragausiu.... Tai mano katė pradėjo gert iš krano. Daugelis tą turėjo bent jau nuspėti iš mano Avataro, kur ir yra ta pati mano kacainė. (kaip sunku buvo komentaruose rašyt katinas, kai jau pripratau visus katinus vadint katėm )
Kaipgi aš be techninių ir klausimų ne į temą... Bet, gal kas esat susikalibravę savo monitorius? Man visdėlto reikėtų, nes nuotraukas spausdinuosi pati..
Prirašiau tiek daug, o taip ir nepasveikinau garbingųjų nugalėtojų.
SVEIKINU, MERGINOS!!!!! Darbai tikrai to verti!!!!!
Sveikinimai nugalėtojams!!!
o as vos pati i kelnes neprilasinau kai pamaciau,kad gavau balu
mano pomidoriukai,adomo obuolys ir boksininkas
Labai aciu uz komentarus ir ivertinimus
mano pomidoriukai,adomo obuolys ir boksininkas
Labai aciu uz komentarus ir ivertinimus