Labutis !
Atlikau ir as savo pilietine pareiga !
mano pana vėl su temperatūra (prieš 2 sav reanimacijos su plaučių uždegimu buvo, su zondais aparatais ir dusimo priepuoliais...)
nepykit jei biškį ir neatliksiu namų darbų...
pasirodys senų ko nors
Nemunas ties Druskininkais, medžiai kitame krante tai Meilės sala, geriau įsižiūrėjus matosi, kad sala, o krantas tolėliau.
nepykit jei biškį ir neatliksiu namų darbų...
pasirodys senų ko nors
Nemunas ties Druskininkais, medžiai kitame krante tai Meilės sala, geriau įsižiūrėjus matosi, kad sala, o krantas tolėliau.
Ruste, man Nemuno nuotraukoj truksta pirmo plano, tas vanduo taip staigiai prasideda
na, Peperoni su ketvirtaja vieta
mes buvom parke, sakiau jau prifotkinsiu, bet batarkes mirusios, ne zenklo nerodo, o ir atsargines dingusios kazkur o tokiu graziu kroku buvo
As dar neturiu igudziu komentuoti ,bet Rustes paskutine atrodo atitinka trecdaliu taisykle ir ireminta
mes buvom parke, sakiau jau prifotkinsiu, bet batarkes mirusios, ne zenklo nerodo, o ir atsargines dingusios kazkur o tokiu graziu kroku buvo
As dar neturiu igudziu komentuoti ,bet Rustes paskutine atrodo atitinka trecdaliu taisykle ir ireminta
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 14:35)
O gal dar gali paaiškint kam tas objektyvas skirtas fotkint? nes aš biški žalia
labiau tinkamas mažesnėse patalpose, peizažams, daugiau laiko praleidžiant gamtoje. Jame yra kiek naujesnė stabilizavimo sistema, pakankamai plati ryškumo zona, dėl ko jį taip mėgsta gamtininkai peizažistai.
cia citata is vieno forumo
va dar gelyciu
pavasarine puokste
beveik zibute
QUOTE(ediper @ 2009 02 17, 15:51)
o sios foto irgi su 50D?
tikrai taip vakar darytos ir kazkiek apdirbtos pries dedant cia
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 16:40)
labiau tinkamas mažesnėse patalpose, peizažams, daugiau laiko praleidžiant gamtoje. Jame yra kiek naujesnė stabilizavimo sistema, pakankamai plati ryškumo zona, dėl ko jį taip mėgsta gamtininkai peizažistai.
Jasno, ačiū man gal toks irgi visai tiktų, peizažai žiūriu pastaruoju metu mane atakuoja arba aš juos
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 16:54)
tikrai taip vakar darytos ir kazkiek apdirbtos pries dedant cia
oioi... abejoju,kad as ilgai atsilaikysiu ,neissikeitus ant 50d ar 5d laaabai man matosi skirtumas foto,nors ir jei tik su auto darei
QUOTE(ediper @ 2009 02 17, 16:06)
oioi... abejoju,kad as ilgai atsilaikysiu ,neissikeitus ant 50d ar 5d laaabai man matosi skirtumas foto,nors ir jei tik su auto darei
Ir as sakau,kad reikia mesti rukyti ir nusipirkti uz sutaupytus pinigus nauja fotika
labas mergaitės.
uzvire cia diskusijos pas jus
Ruste aciu uz pamokyma del ''prabalsavau'' rasiau ta zodi ir zinjau,kad jis ne toks turi buti,bet parasiau
Del dukrytės tai labai gaila,kad jus kankina tokios sunkios ligos.
Del spamu tai nesutinku,kad maziau reiktu rasyt su visokiais sveikinimais...cia nesumuojamos zinutes todel as manau,kad mes cia nieko blogo nedarome..be to cia jau visos beveik kaip viena seima sedim
man patinka sita foto
vel kazka praleidau
bet SVEIKINU LABAI VISAS
uzvire cia diskusijos pas jus
Ruste aciu uz pamokyma del ''prabalsavau'' rasiau ta zodi ir zinjau,kad jis ne toks turi buti,bet parasiau
Del dukrytės tai labai gaila,kad jus kankina tokios sunkios ligos.
Del spamu tai nesutinku,kad maziau reiktu rasyt su visokiais sveikinimais...cia nesumuojamos zinutes todel as manau,kad mes cia nieko blogo nedarome..be to cia jau visos beveik kaip viena seima sedim
QUOTE(Stikline @ 2009 02 16, 19:46)
Belly, čia taip turi būt užkėliau iso iki 800 su avytess pluginu. Ir dar pasižaidžiau šiek tiek, nžn kaip šitą variantą vertint rėžkit drąsiai Iš pradžių patiko, dabar kuo toliau žiūriu, tuo labiau nebepatinka
Beje, atsiprašau, kad šiandien nepakomentuosiu nė vienos foto, nes MB jau persiutęs, greit nebeprileis prie pc visai
Beje, atsiprašau, kad šiandien nepakomentuosiu nė vienos foto, nes MB jau persiutęs, greit nebeprileis prie pc visai
man patinka sita foto
QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 08:05)
Sveikinu dalyvavusias SM konkurse
Peperoni su-5 vieta
Ediper su 11-vieta
Armana su 31 vieta
Belly su 41 vieta
Lamella su 85 vieta
Saunuoles mergaites
Lygtais visas suminejau
Peperoni su-5 vieta
Ediper su 11-vieta
Armana su 31 vieta
Belly su 41 vieta
Lamella su 85 vieta
Saunuoles mergaites
Lygtais visas suminejau
vel kazka praleidau
bet SVEIKINU LABAI VISAS
Kaip manot, ar verta laikyti sias foto kompe ?