Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Labutis !

Atlikau ir as savo pilietine pareiga ! smile.gif
Atsakyti
mano pana vėl su temperatūra (prieš 2 sav reanimacijos su plaučių uždegimu buvo, su zondais aparatais ir dusimo priepuoliais...)

nepykit jei biškį ir neatliksiu namų darbų...

pasirodys senų ko nors blush2.gif

Nemunas ties Druskininkais, medžiai kitame krante tai Meilės sala, geriau įsižiūrėjus matosi, kad sala, o krantas tolėliau.

user posted image
Atsakyti
Ruste, man Nemuno nuotraukoj truksta pirmo plano, tas vanduo taip staigiai prasideda
Atsakyti
na, Peperoni su ketvirtaja vieta 4u.gif

mes buvom parke, sakiau jau prifotkinsiu, bet doh.gif batarkes mirusios, ne zenklo nerodo, o ir atsargines dingusios kazkur doh.gif o tokiu graziu kroku buvo blush2.gif

As dar neturiu igudziu komentuoti ,bet Rustes paskutine atrodo atitinka trecdaliu taisykle ax.gif ir ireminta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 14:35)
O gal dar gali paaiškint kam tas objektyvas skirtas fotkint? biggrin.gif nes aš biški žalia biggrin.gif

labiau tinkamas mažesnėse patalpose, peizažams, daugiau laiko praleidžiant gamtoje. Jame yra kiek naujesnė stabilizavimo sistema, pakankamai plati ryškumo zona, dėl ko jį taip mėgsta gamtininkai peizažistai.
cia citata is vieno forumo rolleyes.gif

va dar gelyciu 4u.gif
pavasarine puokste
user posted image
beveik zibute
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 16:40)

va dar gelyciu  4u.gif

o sios foto irgi su 50D? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 17, 15:51)
o sios foto irgi su 50D?  bigsmile.gif

tikrai taip mirksiukas.gif vakar darytos rolleyes.gif ir kazkiek apdirbtos pries dedant cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 16:40)
labiau tinkamas mažesnėse patalpose, peizažams, daugiau laiko praleidžiant gamtoje. Jame yra kiek naujesnė stabilizavimo sistema, pakankamai plati ryškumo zona, dėl ko jį taip mėgsta gamtininkai peizažistai.
cia citata is vieno forumo rolleyes.gif

Jasno, ačiū smile.gif man gal toks irgi visai tiktų, peizažai žiūriu pastaruoju metu mane atakuoja biggrin.gif arba aš juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 16:54)
tikrai taip  mirksiukas.gif vakar darytos  rolleyes.gif ir kazkiek apdirbtos pries dedant cia  mirksiukas.gif

oioi... abejoju,kad as ilgai atsilaikysiu ,neissikeitus ant 50d ar 5d cool.gif laaabai man matosi skirtumas foto,nors ir jei tik su auto darei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 17, 16:06)
oioi... abejoju,kad as ilgai atsilaikysiu ,neissikeitus ant 50d ar 5d  cool.gif laaabai man matosi skirtumas foto,nors ir jei tik su auto darei mirksiukas.gif

Ir as sakau,kad reikia mesti rukyti ir nusipirkti uz sutaupytus pinigus nauja fotika lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergaitės.
uzvire cia diskusijos pas jus rolleyes.gif
Ruste aciu uz pamokyma del ''prabalsavau'' biggrin.gif rasiau ta zodi ir zinjau,kad jis ne toks turi buti,bet parasiau biggrin.gif
Del dukrytės tai labai gaila,kad jus kankina tokios sunkios ligos. verysad.gif
Del spamu tai nesutinku,kad maziau reiktu rasyt su visokiais sveikinimais...cia nesumuojamos zinutes todel as manau,kad mes cia nieko blogo nedarome..be to cia jau visos beveik kaip viena seima sedim lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 16, 19:46)
Belly, čia taip turi būt biggrin.gif užkėliau iso iki 800 su avytess pluginu. Ir dar pasižaidžiau šiek tiek, nžn kaip šitą variantą vertint  g.gif  rėžkit drąsiai biggrin.gif Iš pradžių patiko, dabar kuo toliau žiūriu, tuo labiau nebepatinka  lotuliukas.gif

user posted image
Beje, atsiprašau, kad šiandien nepakomentuosiu nė vienos foto, nes MB jau persiutęs, greit nebeprileis prie pc visai  doh.gif

man patinka sita foto wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 08:05)
Sveikinu dalyvavusias SM konkurse 4u.gif
Peperoni su-5 vieta
Ediper su 11-vieta
Armana su 31 vieta
Belly su 41 vieta
Lamella su 85 vieta
Saunuoles mergaites wub.gif

Lygtais visas suminejau blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif vel kazka praleidau verysad.gif
bet SVEIKINU LABAI VISAS 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar verta laikyti sias foto kompe unsure.gif ?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti