Ruste, gundai su tuo Varnikų taku reiks apsilankyti, kai viskas sužaliuos, nes rudens labai ilgai laukti tektų. ten kaip suprantu pelkėje jis, ane? savaitgaliais galima ten lankytis? į normalias pelkes (Čepkelius, Kamanas ir pan.) leidžia tik su darbuotojais, kurie dirba darbo dienom
Stikline, man pirmas variantas labai labai. apdirbimas vietoj ir gerai atliktas. antram stulpas išryškėja.
Lamella, apie dūmus jau merginos viską pasakė, pritariu joms. nebeturiu namuose ką fotografuoti, trubūt įsisuksiu ir aš į dūmus
Edeva, nelabai ta rožė... bet jei ji vis dar pas tave, pakankink ją vystančios gėlės gali būti labai fotogeniškos
Belly, labai daug visko toj gatvės foto, ir kreivumas kliūva..
Valetta, pavasarinių gėlyčių apačios labai labai trūksta, o atspindys man patinka, neturiu prie ko prikibti.
Peperoni, peizažiuke ir aš kirpčiau tą upę, kaip kažkas jau minėjo.
Sadi, kliūna tas išdegimas, ir su spalvytėm nelabai... bet mintis man patinka, ir ypač dera ta foto kur kojytė batuku apauta
InesaS, labai daug visko tavo foto, žvilgsnis klaidžioja, o gėlytė per daug prie krašto
turbūt kažką praleidau, atsiprašau bet širdis džiaugiasi, kai tiek nuotraukų temoj
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 13:12)
vidurine tai buvo sita
va kas tas duetas buvo visai gražu, tik man gal norėtųsi laisvą erdvę matyti ne kairėje, o dešinėje. daba tas ilgasis padalija kadrą ir kairė labai tuščia atrodo, be informacijos. o jei ta erdvė būtų šalia to trumpojo, gal neatrodytų taip tuščia. na bet čia tik mano pamąstymas, nežinau kaip būtų turėtų būti pagal kompozicijos taisykles.