Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

ui, kiek nuotraukų, kaip daba visas pakomentuoti.

Ruste, gundai su tuo Varnikų taku bigsmile.gif reiks apsilankyti, kai viskas sužaliuos, nes rudens labai ilgai laukti tektų. ten kaip suprantu pelkėje jis, ane? savaitgaliais galima ten lankytis? į normalias pelkes (Čepkelius, Kamanas ir pan.) leidžia tik su darbuotojais, kurie dirba darbo dienom verysad.gif

Stikline, man pirmas variantas labai labai. apdirbimas vietoj ir gerai atliktas. antram stulpas išryškėja.

Lamella, apie dūmus jau merginos viską pasakė, pritariu joms. nebeturiu namuose ką fotografuoti, trubūt įsisuksiu ir aš į dūmus bigsmile.gif

Edeva, nelabai ta rožė... bet jei ji vis dar pas tave, pakankink ją bigsmile.gif vystančios gėlės gali būti labai fotogeniškos bigsmile.gif

Belly, labai daug visko toj gatvės foto, ir kreivumas kliūva..

Valetta, pavasarinių gėlyčių apačios labai labai trūksta, o atspindys thumbup.gif man patinka, neturiu prie ko prikibti.

Peperoni, peizažiuke ir aš kirpčiau tą upę, kaip kažkas jau minėjo.

Sadi, kliūna tas išdegimas, ir su spalvytėm nelabai... bet mintis man patinka, ir ypač dera ta foto kur kojytė batuku apauta wub.gif

InesaS, labai daug visko tavo foto, žvilgsnis klaidžioja, o gėlytė per daug prie krašto unsure.gif

turbūt kažką praleidau, atsiprašau blush2.gif bet širdis džiaugiasi, kai tiek nuotraukų temoj thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 13:12)
vidurine tai buvo sita  unsure.gif

va kas tas duetas buvo bigsmile.gif visai gražu, tik man gal norėtųsi laisvą erdvę matyti ne kairėje, o dešinėje. daba tas ilgasis padalija kadrą ir kairė labai tuščia atrodo, be informacijos. o jei ta erdvė būtų šalia to trumpojo, gal neatrodytų taip tuščia. na bet čia tik mano pamąstymas, nežinau kaip būtų turėtų būti pagal kompozicijos taisykles.
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 17, 11:37)
man sako, pajodyk savo djaugą  biggrin.gif savaitgalį fotkinau su 50uku, patiko  thumbup.gif vyras pažadėjo nupirkt, o aš kad išmoksiu fotkint pažadėjau  tongue.gif

labai gražių foto prikėlėt. labiausiai man Pukes portretukai patiko. labai švarios nuotraukos  4u.gif

paskaiciau pas pazengusias, kad ne vienai 50-ukai sugedo g.gif ir objektyvai 1,4 ar 1,8 blush2.gif diafragmos pradejo nebeveikt automatinis fokusas ir rankinis... zodziu g.gif

aciu uz pagyras nuotraukoms, dar yra kur stengtis doh.gif noreciau kokio reflktoriuko, koki sketuko lotuliukas.gif namie studija isirengt biggrin.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 17, 12:33)
va sitoje foto bandziau ant blykstes deti ta folija  g.gif  man vistiek nepatiko  schmoll.gif

user posted image

mergyte kokia grazuole bigsmile.gif wub.gif gaila, zvilgsniui vietos neliko.

o Jausmu albumas kaip pildosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 17, 13:49)
Ruste, gundai su tuo Varnikų taku  bigsmile.gif  reiks apsilankyti, kai viskas sužaliuos, nes rudens labai ilgai laukti tektų. ten kaip suprantu pelkėje jis, ane? savaitgaliais galima ten lankytis? į normalias pelkes (Čepkelius, Kamanas ir pan.) leidžia tik su darbuotojais, kurie dirba darbo dienom  verysad.gif

paprastas parkas smile.gif

http://www.tmu.lt/re...rniku_takas.htm va info, ir net su foto.
visur takeliai, ežeras yra, informacijos daug.
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 14:12)
dekui uz nuomone  4u.gif ta pirmoji, tai bele kokia ir gavosi, kad tik geles parodyt  rolleyes.gif vidurine tai buvo sita  unsure.gif

o man tamsinti norisi trecia dar labiau  unsure.gif bet tada saule labai isdeginta gaunasi  unsure.gif
dekui ir kitoms uz pastebetas mano foto  4u.gif
biggrin.gif

Visai fainuolė šita....tik man fono norėtųsi mažiau intensyvaus. O dėl tų atspindžių ir pati nesu tikra biggrin.gif parašiau kaip atrodė, o pašviesinus gal visai ir beryšio būtų, čia jau reiktų bandyt smile.gif o tu čia su naujuoju canon 50d? Koks objektyvas primink smile.gif
Atsakyti
apie pelkes prakalbot blush2.gif tai zinoit, yra ir Kaune, netoli Dubravos wub.gif labai ten grazu -noreciau ir kitu metu laiku nuvaziuot mirksiukas.gif cia is pernai fotke ax.gif

user posted image

Papildyta:

o va sitaiop kazi galima kadruot? ar labai jau centre ta tako pradzia? g.gif noriu ateiciai zinot blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 vasario 2009 - 14:06
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 14:03)
Visai fainuolė šita....tik man fono norėtųsi mažiau intensyvaus. O dėl tų atspindžių ir pati nesu tikra biggrin.gif parašiau kaip atrodė, o pašviesinus gal visai ir beryšio būtų, čia jau reiktų bandyt smile.gif  o tu čia su naujuoju canon 50d? Koks objektyvas primink smile.gif

aha su naujuoju, bet sakau, cia su auto(voll automatic-vok.k) fotkinta, nes kur su M ar kitu rezimu, tai triniau lauk doh.gif reikia laiko susidraugavimui doh.gif atsispausdinau vakar instrukcijos (40d) 197psl. tai skaitinejuos rolleyes.gif
17-85mm f4-5.6 IS USM 4u.gif

Peledike, dekui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Bonda, aš manau, kad pagal situaciją galima takus ir centruoti. tavo pateiktoj nuotraukoj galbūt buvo galima pritūpti ir suoliukus įkomponuoti pagal trečdalių taisyklę (teoriškai turėtų pavykti, nežinau kaip praktiškai biggrin.gif ).

ech, neturiu ką namuose fotografuoti, o ir laiko nelabai unsure.gif atsinešu ir aš pavasarinę foto sutaršymui ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 15:10)
aha su naujuoju, bet sakau, cia su auto(voll automatic-vok.k) fotkinta, nes kur su M ar kitu rezimu, tai triniau lauk  doh.gif reikia laiko susidraugavimui  doh.gif atsispausdinau vakar instrukcijos (40d) 197psl. tai skaitinejuos  rolleyes.gif
17-85mm f4-5.6 IS USM  4u.gif

O gal dar gali paaiškint kam tas objektyvas skirtas fotkint? biggrin.gif nes aš biški žalia biggrin.gif
Atsakyti
Prabalsavau šiaip taip karsta.gif

Pelėdike, man fokusas per žemai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 17, 14:34)
Bonda, aš manau, kad pagal situaciją galima takus ir centruoti. tavo pateiktoj nuotraukoj galbūt buvo galima pritūpti ir suoliukus įkomponuoti pagal trečdalių taisyklę (teoriškai turėtų pavykti, nežinau kaip praktiškai  biggrin.gif ).

na nebent grizus atgal ten kada vel tongue.gif mirksiukas.gif arba apacia pakirpt g.gif
aciu mirksiukas.gif

kur cia pavasari nugvelbei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 17, 14:34)
ech, neturiu ką namuose fotografuoti, o ir laiko nelabai  unsure.gif  atsinešu ir aš pavasarinę foto sutaršymui  ax.gif

Ech kaip laukiu pavasario, gėlyčių, žalumo, visa ko prabudimo wub.gif . Pelėdike, čia su savo nuotraukyte įnešei truputėlį pavasario. Taip gera pasidarė pagalvojus, kad pavasaris jau ne už kalnų.
Nuotraukytė man patinka, tik prisikabinsiu prie apatinio nukirsto žiedelio, visgi norėtųsi jį matyti visą ax.gif
Atsakyti
Peledike, neblogai smile.gif Tik tos gėlytės dešinėj tikrai visos norisi... ir tą šakiuką būčiau patraukusi, kuris skiria gėlytes. nors vėlgi...žiūrint koks darbo pavadinimas smile.gif na ir gal vooos vos daugiau apačios...
Atsakyti