Sveikinam su tokiais pasiekimais konkurse
Ir as dziaugiuosi, kad surinkom tiek balsu galvojau bus l. gerai, jei gausim 1-2
Epider l.jauki nuotraukyte ir Peperoni- idile
QUOTE(Peledike @ 2009 02 14, 13:49)
nes pamatęs fotiką mano rankose atlekia pažiūrėti kaip ten iš kitos pusės atrodo
man sako, pajodyk savo djaugą savaitgalį fotkinau su 50uku, patiko vyras pažadėjo nupirkt, o aš kad išmoksiu fotkint pažadėjau
lašelių dar neįvertinau, lėksiu tuoj.
labai gražių foto prikėlėt. labiausiai man Pukes portretukai patiko. labai švarios nuotraukos
laba dienele aciu uz sveikijimus Sveikinu visas, kas dalyvavot Ale Ediper nustebino net neitariau, kad jos foto...
snd uzsikasus darbeliais - tai uzsuksiu vakare daug neprikalbekit
snd uzsikasus darbeliais - tai uzsuksiu vakare daug neprikalbekit
Siaubas...koks nuotraukų kiekis
Peledike - man norisi daugiau erdvės mašinoms...šiaip momentas gerulis
Peperoni - pirmoj foto viskas tvarkoj, antroj trūksta rankutės
Armana - labai neblogai antroj erdvės viršuje.
Belly - abiejose foto akys neryškios. Aš tau pasiūlyčiau bėgt laukan ir prie šviesos fotografuot be blico, gaudyt, bandyt, ieškot tinkamų kompozicijų. Na nesižiūri su integruota blykste tie vaikai nors tu ką...
Puke - puiku, nuostabu
Duoma - mano širžiai pirmoji, bet kažkas čia ne visai taip beje ir ryškumo trūksta. Antroji šiuo atveju geriausiai tiktų manau, tik pakarpyt bandyt.
Lamella - viskas būtų čiki, bet fonas...mano darbiniam kompe kažkokiais plėmais nusėtas
Armanos dar viena foto su lialium...erdvės!
Edevos rožė per tamsi, norisi šviesesnės, ryškesnės.
Belly miesto foto...būtų visai nieko...alia perkrautas man vaizdas...to medžio visai nereikėtų ir krypsta viskas, tiesint.
Valetta - pirmoj nepatinka kompozicija, apačioj gėlytės nukirptos vidurinės foto nematau. Paskutiniai atspindžiai tikrai kažkas tokio įdomaus tik gal pašviesinčiau.
Sadi kažkas su spalvos negerai plius išdegimai.
inesaS - kadruotė man nea Per daug objektų.
Beje visų lialius galiu pagirt
Rico nžn ar dabartines foto dėjo ar ankstesnes. Norėčiau pamatyt dabartinius bandymus po visų teorijų ir be blykstės.
Rustės foto iš senų laikų nekomentuosiu, lauksiu naujų bandymų
Peledike - man norisi daugiau erdvės mašinoms...šiaip momentas gerulis
Peperoni - pirmoj foto viskas tvarkoj, antroj trūksta rankutės
Armana - labai neblogai antroj erdvės viršuje.
Belly - abiejose foto akys neryškios. Aš tau pasiūlyčiau bėgt laukan ir prie šviesos fotografuot be blico, gaudyt, bandyt, ieškot tinkamų kompozicijų. Na nesižiūri su integruota blykste tie vaikai nors tu ką...
Puke - puiku, nuostabu
Duoma - mano širžiai pirmoji, bet kažkas čia ne visai taip beje ir ryškumo trūksta. Antroji šiuo atveju geriausiai tiktų manau, tik pakarpyt bandyt.
Lamella - viskas būtų čiki, bet fonas...mano darbiniam kompe kažkokiais plėmais nusėtas
Armanos dar viena foto su lialium...erdvės!
Edevos rožė per tamsi, norisi šviesesnės, ryškesnės.
Belly miesto foto...būtų visai nieko...alia perkrautas man vaizdas...to medžio visai nereikėtų ir krypsta viskas, tiesint.
Valetta - pirmoj nepatinka kompozicija, apačioj gėlytės nukirptos vidurinės foto nematau. Paskutiniai atspindžiai tikrai kažkas tokio įdomaus tik gal pašviesinčiau.
Sadi kažkas su spalvos negerai plius išdegimai.
inesaS - kadruotė man nea Per daug objektų.
Beje visų lialius galiu pagirt
Rico nžn ar dabartines foto dėjo ar ankstesnes. Norėčiau pamatyt dabartinius bandymus po visų teorijų ir be blykstės.
Rustės foto iš senų laikų nekomentuosiu, lauksiu naujų bandymų
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 11:19)
vienodai balu surinkome
Aha
Stikline, taip kažką pridirbau.
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:35)
dar ,kad nepamirst, berods Belly, labai traukiniai patiko ir pats nuotraukos apdirbimas
Ne mano
QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 08:05)
Sveikinu dalyvavusias SM konkurse
Peperoni su-5 vieta
Ediper su 11-vieta
Armana su 31 vieta
Belly su 41 vieta
Lamella su 85 vieta
Saunuoles mergaites
Lygtais visas suminejau
Peperoni su-5 vieta
Ediper su 11-vieta
Armana su 31 vieta
Belly su 41 vieta
Lamella su 85 vieta
Saunuoles mergaites
Lygtais visas suminejau
Aciu, begu ziuret kas ten kaip ten...
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 11:58)
Tai lauke as jos niekad nejungiu, mokausi laukiu siltesniu dieneliu
Aciu uz pastebejima, man atrode ryskios
Bandziau tiesint, bet nieko nesigaus, manau, nes ten viskas ant kalniuko...
Boruzka, man grazu. Labai
Boruzka, ryškumas man patinka ir mergytės poza, tik norėčiau kad mergaitė būtų dešinėj, o kairėj būtų vietos kur jos žvilgsnis nueina. o plaukučiai kaip žvilga
uffff su lašais nusiplūkiau. šaunuoliai. gražių kadrų prigaudėt.
uffff su lašais nusiplūkiau. šaunuoliai. gražių kadrų prigaudėt.
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 17, 11:37)
savaitgalį fotkinau su 50uku, patiko vyras pažadėjo nupirkt, o aš kad išmoksiu fotkint pažadėjau
gerai susitaret parodyk ka prifotkinai
QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 11:58)
dekui uz nuomone ta pirmoji, tai bele kokia ir gavosi, kad tik geles parodyt vidurine tai buvo sita
o man tamsinti norisi trecia dar labiau bet tada saule labai isdeginta gaunasi
dekui ir kitoms uz pastebetas mano foto
QUOTE(lamella @ 2009 02 17, 12:08)
Boruzka sutinku ka pasake zmogiukas, erdves desinej reikia, o jau plauku grozis net i akytes demesis tik veliau nueina
kuri ten atsakinga uz musu ND rezultatus Sadi knieti labai labai
QUOTE(boruzka @ 2009 02 17, 12:33)
va sitoje foto bandziau ant blykstes deti ta folija man vistiek nepatiko
O jau mergaitės grožis Plauskučiai kokie blizgantys, akytės kaip perliukai
Bet nuotraukytė man nelabai patinka, nes trūksta erdvės žvilgsniui ir norėtųsi matyti rankytes ryškias
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 13:12)
fotoaparatas namie, bet kai sukelsiu į kompą neaišku ar liks ką rodyt