Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Sveikinam su tokiais pasiekimais konkurse wub.gif
Ir as dziaugiuosi, kad surinkom tiek balsu blush2.gif galvojau bus l. gerai, jei gausim 1-2 blush2.gif
Epider l.jauki nuotraukyte wub.gif ir Peperoni- idile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 14, 13:49)
nes pamatęs fotiką mano rankose atlekia pažiūrėti kaip ten iš kitos pusės atrodo  doh.gif

man sako, pajodyk savo djaugą biggrin.gif savaitgalį fotkinau su 50uku, patiko thumbup.gif vyras pažadėjo nupirkt, o aš kad išmoksiu fotkint pažadėjau tongue.gif

lašelių dar neįvertinau, lėksiu tuoj.

labai gražių foto prikėlėt. labiausiai man Pukes portretukai patiko. labai švarios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
laba dienele smile.gif aciu uz sveikijimus biggrin.gif Sveikinu visas, kas dalyvavot 4u.gif Ale Ediper nustebino wub.gif net neitariau, kad jos foto... blush2.gif

snd uzsikasus darbeliais - tai uzsuksiu vakare smile.gif daug neprikalbekit nono.gif
Atsakyti
Siaubas...koks nuotraukų kiekis blink.gif

Peledike - man norisi daugiau erdvės mašinoms...šiaip momentas gerulis smile.gif

Peperoni - pirmoj foto viskas tvarkoj, antroj trūksta rankutės wink.gif

Armana - labai neblogai thumbup.gif antroj erdvės viršuje.

Belly - abiejose foto akys neryškios. Aš tau pasiūlyčiau bėgt laukan ir prie šviesos fotografuot be blico, gaudyt, bandyt, ieškot tinkamų kompozicijų. Na nesižiūri su integruota blykste tie vaikai nors tu ką...

Puke - puiku, nuostabu wub.gif thumbup.gif

Duoma - mano širžiai pirmoji, bet kažkas čia ne visai taip g.gif beje ir ryškumo trūksta. Antroji šiuo atveju geriausiai tiktų manau, tik pakarpyt bandyt.

Lamella - viskas būtų čiki, bet fonas...mano darbiniam kompe kažkokiais plėmais nusėtas g.gif

Armanos dar viena foto su lialium...erdvės!

Edevos rožė per tamsi, norisi šviesesnės, ryškesnės.

Belly miesto foto...būtų visai nieko...alia perkrautas man vaizdas...to medžio visai nereikėtų ir krypsta viskas, tiesint.

Valetta - pirmoj nepatinka kompozicija, apačioj gėlytės nukirptos schmoll.gif vidurinės foto nematau. Paskutiniai atspindžiai tikrai kažkas tokio įdomaus smile.gif tik gal pašviesinčiau.

Sadi kažkas su spalvos negerai g.gif plius išdegimai.

inesaS - kadruotė man nea schmoll.gif Per daug objektų.

Beje visų lialius galiu pagirt wink.gif

Rico nžn ar dabartines foto dėjo ar ankstesnes. Norėčiau pamatyt dabartinius bandymus po visų teorijų ir be blykstės.

Rustės foto iš senų laikų nekomentuosiu, lauksiu naujų bandymų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 17 vasario 2009 - 12:06
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 11:19)
vienodai balu surinkome  bigsmile.gif

Aha biggrin.gif
Stikline, taip kažką pridirbau. blush2.gif
Atsakyti
va sitoje foto bandziau ant blykstes deti ta folija g.gif man vistiek nepatiko schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:35)
dar ,kad nepamirst, berods Belly, labai traukiniai patiko ir pats nuotraukos apdirbimas 4u.gif

Ne mano ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 17, 08:05)
Sveikinu dalyvavusias SM konkurse 4u.gif
Peperoni su-5 vieta
Ediper su 11-vieta
Armana su 31 vieta
Belly su 41 vieta
Lamella su 85 vieta
Saunuoles mergaites wub.gif

Lygtais visas suminejau blush2.gif

Aciu, begu ziuret kas ten kaip ten...

QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 11:58)
Belly - abiejose foto akys neryškios. Aš tau pasiūlyčiau bėgt laukan ir prie šviesos fotografuot be blico, gaudyt, bandyt, ieškot tinkamų kompozicijų. Na nesižiūri su integruota blykste tie vaikai nors tu ką...

Belly miesto foto...būtų visai nieko...alia perkrautas man vaizdas...to medžio visai nereikėtų ir krypsta viskas, tiesint.

Tai lauke as jos niekad nejungiu, mokausi biggrin.gif laukiu siltesniu dieneliu mirksiukas.gif
Aciu uz pastebejima, man atrode ryskios doh.gif

Bandziau tiesint, bet nieko nesigaus, manau, nes ten viskas ant kalniuko...

Boruzka, man grazu. Labai wub.gif
Atsakyti
Boruzka, ryškumas man patinka ir mergytės poza, tik norėčiau kad mergaitė būtų dešinėj, o kairėj būtų vietos kur jos žvilgsnis nueina. o plaukučiai kaip žvilga thumbup.gif

uffff su lašais nusiplūkiau. šaunuoliai. gražių kadrų prigaudėt.
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 17, 11:37)
savaitgalį fotkinau su 50uku, patiko  thumbup.gif vyras pažadėjo nupirkt, o aš kad išmoksiu fotkint pažadėjau  tongue.gif

gerai susitaret biggrin.gif parodyk ka prifotkinai mirksiukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 17, 11:58)
Valetta - pirmoj nepatinka kompozicija, apačioj gėlytės nukirptos  schmoll.gif  vidurinės foto nematau. Paskutiniai atspindžiai tikrai kažkas tokio įdomaus smile.gif tik gal pašviesinčiau.

dekui uz nuomone 4u.gif ta pirmoji, tai bele kokia ir gavosi, kad tik geles parodyt rolleyes.gif vidurine tai buvo sita unsure.gif
user posted image
o man tamsinti norisi trecia dar labiau unsure.gif bet tada saule labai isdeginta gaunasi unsure.gif
dekui ir kitoms uz pastebetas mano foto 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2009 02 17, 12:08)

biggrin.gif

Boruzka sutinku ka pasake zmogiukas, erdves desinej reikia, o jau plauku grozis wub.gif net i akytes demesis tik veliau nueina unsure.gif

kuri ten atsakinga uz musu ND rezultatus g.gif biggrin.gif Sadi ax.gif knieti labai labai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 17 vasario 2009 - 13:14
QUOTE(boruzka @ 2009 02 17, 12:33)
va sitoje foto bandziau ant blykstes deti ta folija  g.gif  man vistiek nepatiko  schmoll.gif

O jau mergaitės grožis wub.gif Plauskučiai kokie blizgantys, akytės kaip perliukai ax.gif
Bet nuotraukytė man nelabai patinka, nes trūksta erdvės žvilgsniui ir norėtųsi matyti rankytes ryškias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 17, 13:12)
gerai susitaret  biggrin.gif parodyk ka prifotkinai  mirksiukas.gif

fotoaparatas namie, bet kai sukelsiu į kompą neaišku ar liks ką rodyt biggrin.gif
Atsakyti
kad zvilgsniui truksta erdves zinau ... ir labai gaila, kad nieko negaliu padaryt verysad.gif plaukuciai blizga ,nes tik tik is po maudyniu rolleyes.gif

labai aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 17 vasario 2009 - 13:35