Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(boruzka @ 2009 02 16, 14:17)

tai tada ne auto. Auto kai pati save fotografuoji 4u.gif

Sadi, man tamsokos tavo foto, ir kliuva, tas isdeges plotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:25)
tai tada ne auto. Auto kai pati save fotografuoji 4u.gif
Sadi, man tamsokos tavo foto, ir kliuva, tas isdeges plotas 4u.gif

supratau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie jusu vaikuciai grazus wub.gif Mergaites sakykit,ka norit,bet ikeltu nuotrauku kokybe nuo pirmu temu labai skiriasi ir i geraja puse bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 vasario 2009 - 22:27
Stikline ,labai patiko tavo minimalistinis peizazas 4u.gif

Pepperoni ir Pukes, portretukai patiko wub.gif tokie paprasti, mielu spalvu ir neapkrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 16, 19:02)
Reik pripazinti, kad Sapokliaka truputi paprotino skyreli  blush2.gif  biggrin.gif

As blogo nenorejau 4u.gif Dziaugiuosi, kad tema atsigavo mirksiukas.gif

Man labiausiai is visu ikeltu patiko stiklines peizazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 09:12)

Varnikų takas (netoli Trakų, laaabai rekomenduoju nuvažiuoti)

user posted image

labai grazi foto,tik gal kadruoti kitaip reiketu g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 16, 09:31)
Ačiū, merginos už kritiką ir pagyrimus blush2.gif

O šioje nuotraukytėje ar pakanka ryškumo?

user posted image

man cia ryskumo uztenka, bet spalvos,tai neaiskios g.gif

Papildyta:
dar ,kad nepamirst, berods Belly, labai traukiniai patiko ir pats nuotraukos apdirbimas 4u.gif
Atsakyti
Ir as noriu ka nors parodyti.Pastebejau,kad man patinka taip kadruoti geles.gal visai be reikalo? g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 16, 21:29)
Nu jau visos rodot ir man reik konsultacijos smile.gif

"Aš apsiausiu batukus ir ...."
user posted image

Ar labai skiriasi spalvos nuotraukose? Ar labai krenta į akis tas apšviestas plotas kairei nuotraukoj? Ar derinasi tarpusavyje nuotraukos? Į meną nepretenduoju, į vaiko albumą čia  ax.gif

apsviestas plotas tikrai krenta i akis unsure.gif dar - vaika is aukstai fotografuot negerai... pritupk biggrin.gif cia kas labiausiai krito i akis.

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 16, 22:28)
Pepperoni ir Pukes, portretukai patiko wub.gif  tokie paprasti, mielu spalvu ir neapkrauti 4u.gif

aciu wub.gif

Inesa, man gele per daug sone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 22:39)
Ir as noriu ka nors parodyti.Pastebejau,kad man patinka taip kadruoti geles.gal visai be reikalo? g.gif

o tu cia fotkinai ta gele sone ar tuos didziulius lapus vandenyje? beja, kur cia fotkinta? blush2.gif wub.gif gaila tik nerysku (pas mane ryskumo periodas ryskiai blush2.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 16, 22:51)
o tu cia fotkinai ta gele sone ar tuos didziulius lapus vandenyje? beja, kur cia fotkinta? blush2.gif  wub.gif  gaila tik nerysku (pas mane ryskumo periodas ryskiai blush2.gif  lotuliukas.gif )

Cia bandyta nufotkinti ir ta ir ta.Pacios pirmos dienos kai isigyjau fotika,tai brangi kaip prisiminimas,nes viena normali is kokiu 300.Cia Kauno botanikos sodas mirksiukas.gif
Atsakyti
man InesaS gelė be galo graži, tik irgi gal per daug šone blush2.gif

------------------

damba netoli mano tetos sodo.
kaip čia su horizontais?

user posted image
Atsakyti
[B]Ruste man atrodo,kad su horizontu cia viskas gerai.Tik man noretusi spalvu ryskesniu.Taip atsibodo tas amzinas ruduo,tai uztai ir norisi visko ryskaus doh.gif
Atsakyti