Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 14:48)
as pirmajam balsavime pradzioj remiaus jausmais... paskui nusprendziau, kad tokioj gausoj foto - reik kazkaip atsirinkt, atsirusiuot, nes tu traukianciu aki ir kelianciu jausmus pasidare pernelyg daug biggrin.gif  tai tada prioritetas buvo tai, kaip foto atsako i tema ir idejos originalumas... tada kokybe... o tada jau visa kita... bet vis tiek daugiausia balu daviau Stiklinei, nes ta foto (netgi pacia pirma - juodesne) isimylejau is pirmo zvilgsnio  wub.gif

Jop...šie balsavimai įtariu sunkūs man bus biggrin.gif Yra tikrai neblogų foto... įtariu šį kartą gal labiau į techninę pusę žiūrėsiu g.gif bet vistiek pirma vieta jausmams biggrin.gif
Atsakyti
O aš fotkindama tuos nelemtus lašus, norėjau suteikt šviesai atspalvį, užklijavau ant lempos iš vaikų žaidimo skaidrią plastmasę, o jin pyp...pyyyyp išsilydė doh.gif dabar turiu arba naują žaidimą pirkt, o jis nepigus ir dėl kelių detalių visai nenoriu, arba turiu sugalvoti kaip tas detales pagaminti tai daba turiu galvos skausmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 14:29)
nenuleisk ranku bigsmile.gif  bigsmile.gif gi tu ir primastyt moki bigsmile.gif  zinok,as si syki ir be padejeju ir be stovo sukaus..kazkas gavos unsure.gif tik idejos s -nes negausios jos pas mane arba utopines lotuliukas.gif

nenuleidziu. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 14:30)
kai baigsis balsavimas, gal papasakosiu anekdotine istorija, kaip as fotografavau be padejeju ir stovu...  biggrin.gif

cia turbut ne viena turi koki sposa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tai net acta balzamiko varvinau, kol vyras atejo paklaust, ko cia taip uzsmirdinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 14:36)
nenuleidziu.  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 13, 15:36)
O aš fotkindama tuos nelemtus lašus, norėjau suteikt šviesai atspalvį, užklijavau ant lempos iš vaikų žaidimo skaidrią plastmasę, o jin pyp...pyyyyp  išsilydė  doh.gif  dabar turiu arba naują žaidimą pirkt, o jis nepigus ir dėl kelių detalių visai nenoriu, arba turiu sugalvoti kaip tas detales pagaminti tai daba turiu galvos skausmo  rolleyes.gif

Pasirodo dar ir su nuostoliais buvo fotosesijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 14:27)
Radau būdą be printscreen  4u.gif  Ant paveiksliuko tame psl su rodyklėmis kai rodo reikia paspausti dešinį pelės klaviša , save as .... (užsisaugot),o atsidarius worde straipsnį tiesiog paspaust ant paveiksliuko (kuris dar be tų visų rodykliu), po to insert picture, pasirinkti tą naująjį užsaugotą ir psio. Viskas savo vietoj. Gal taip kažkam bus paprasčiau. (just in case, jei kas nežinojo, nes aš tai dabar visai atsitiktinai pabandžiau ir pavyko)  4u.gif

saunuole, kad radai thumbup.gif as tai vargau su tuo prins screen doh.gif biggrin.gif

kai baigsis balsavimas, gal papasakosiu anekdotine istorija, kaip as fotografavau be padejeju ir stovu...  biggrin.gif

jo jo - as irgi turesiu ka papasakot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 14:40)

as tai net acta balzamiko varvinau, kol vyras atejo paklaust, ko cia taip uzsmirdinau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man atrodo kad daug kas jau turi istoriju su lasiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuoj skelbsim nauja konkursa "Geriausias anekdotas apie buitini fotografavima" lotuliukas.gif
Atsakyti
jojo skandinau pomidorus vonioj kol vaikas maudėsi tai vienoj foto pomidoras ir jo užpakalis biggrin.gif

iki kada balsavimas? aš tik pirmadienį grįšiu iš nidos...
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 14:27)
ner padejeju, reikia stovo. dar galvoju gal kaip nors dar kazkas pavyks. (dar gi turim kelias dienas). o ir kokybe vis  schmoll.gif , triuksmai, triuksmai. verysad.gif

liamuna aš asmeniškai visus ND darau be jokios pagalvos.visiskai viena.Su muiline,be stovo,be pultelio ir pan.nu bet stengiuosi gi..o be to kai darai viena tai jau tikrai tavo vienos darbas skaitosi. 4u.gif

o as galesiu papasakoti kiek ir ko isnaudojau tiems lasam doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 02 13, 14:34)
Aš ir be padejėjų ir be stovo, bet kažką bandžiau. doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 13, 14:36)
O aš fotkindama tuos nelemtus lašus, norėjau suteikt šviesai atspalvį, užklijavau ant lempos iš vaikų žaidimo skaidrią plastmasę, o jin pyp...pyyyyp  išsilydė  doh.gif  dabar turiu arba naują žaidimą pirkt, o jis nepigus ir dėl kelių detalių visai nenoriu, arba turiu sugalvoti kaip tas detales pagaminti tai daba turiu galvos skausmo  rolleyes.gif

nu va unsure.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 14:40)
Pasirodo dar ir su nuostoliais buvo fotosesijų  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
vos prisivijau jus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 13, 15:12)
vos prisivijau jus  doh.gif

svarbu prisivijai bigsmile.gif lotuliukas.gif
, Rustė kaip sekasi fotografuoti lasiukus g.gif
Atsakyti