Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 20:33)
kur tu cia tokiu randi?  blink.gif
nu tu tikrai pezaziste biggrin.gif labai superinis vaizdelis...  ax.gif  as turbut kirpciau grubiai - dali tu pusu ir apacioj tuos krumus...  blush2.gif  pabandyk paeksperimentuot wink.gif

čia tas pats Varnikų takas smile.gif

dėl peizažų tai genai lenda blush2.gif
Atsakyti
Stiklines peizas man primine viena turima kadra... ax.gif smile.gif

user posted image

ar labai i pievas? biggrin.gif
Atsakyti
Peperoni, o kodėl taip šviesiai? čia apdorojimas toks, ar užmanymas?

pas tetę garaže tongue.gif (Martynas)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 20:56)
Stiklines peizas man primine viena turima kadra...  ax.gif  smile.gif

ar labai i pievas? biggrin.gif

Man perdaug linijų - krūmai, upės vienas krantas, kitas krantas, namukai ir dangus... Bet šiaip kerulis kadras smile.gif toks senovinis
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 20:59)
Peperoni, o kodėl taip šviesiai? čia apdorojimas toks, ar užmanymas?

cia naturalus apdorojimas - puga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 16, 21:06)
Man perdaug linijų - krūmai, upės vienas krantas, kitas krantas, namukai ir dangus... Bet šiaip kerulis kadras smile.gif toks senovinis

nu vat jauciu reik kirpt apacia, ane? g.gif

o taip geriau? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 vasario 2009 - 21:25
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 21:56)
Stiklines peizas man primine viena turima kadra...  ax.gif  smile.gif

Man kaip minimalizmo mėgėjai šiek tiek daugoka visko smile.gif bet neblogai neblogai smile.gif (ištaikiau momentą prie pc prisėst lotuliukas.gif ) beje bandysiu pasigamint savo bent keletą foto..pažėsiu kaip ant popieriaus atrodo smile.gif
Atsakyti
Nu jau visos rodot ir man reik konsultacijos smile.gif

"Aš apsiausiu batukus ir ...."
user posted image

Ar labai skiriasi spalvos nuotraukose? Ar labai krenta į akis tas apšviestas plotas kairei nuotraukoj? Ar derinasi tarpusavyje nuotraukos? Į meną nepretenduoju, į vaiko albumą čia ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 21:11)
o taip geriau?  g.gif

man dabar lyg blankesnis kadras g.gif neliko tokio įspūdžio. Jaučiu reik palikt ilgą tik apačią pakirpus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 16, 18:13)
As turejau omeny, kad ji buvo uzsiminus, kad per tema vos kelios nuotraukos buvo  mirksiukas.gif

kada ka gali det, jei lasai galvoj ir ne tik tongue.gif lotuliukas.gif

o as norejau pasakyt, kad tos a la blevyzgos tirkai duoda nemazai thumbup.gif tiek nuorodos, tiek pamokos, kaip ta ar ana su PS padaryt ir t.t. wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 16, 19:46)
Iš pradžių patiko, dabar kuo toliau žiūriu, tuo labiau nebepatinka  lotuliukas.gif

siaip tai man per maza foto -kad galeciau kazka 'pasikabinet' blush2.gif tongue.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 16, 20:03)

pavasaris  bigsmile.gif

kur jau cia tas pavasaris ?bigsmile.gif

Atsakyti
o as keliu i kritikos albuma pirmaji auto blush2.gif tai pirmasis bandymas susitvarkyti su fonu ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 16, 22:03)
o as keliu i kritikos albuma pirmaji auto  blush2.gif tai pirmasis bandymas susitvarkyti su fonu ir t.t...

ten tu ar tavo drauge? ax.gif blush2.gif nes jei auto..as suprantu, kad pati save fotkini? ar as ne taip suprantu? blush2.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 16, 22:12)
ten tu ar tavo drauge? ax.gif  blush2.gif nes jei auto..as suprantu, kad pati save fotkini? ar as ne taip suprantu? blush2.gif  g.gif  mirksiukas.gif

drauge g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 16, 22:12)
ten tu ar tavo drauge? ax.gif  blush2.gif nes jei auto..as suprantu, kad pati save fotkini? ar as ne taip suprantu? blush2.gif  g.gif  mirksiukas.gif

As irgi taip supratu ax.gif
Atsakyti