Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 17:54)
"horozontas kaip ir ne vietoje, patarkite, kur geriau kirpti?"

doh.gif blush2.gif matai, kaip as siandien skaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 18:54)
"horozontas kaip ir ne vietoje, patarkite, kur geriau kirpti?"

jetus,Ruste,tu ir be mokslu kokiu grozybiu prifotkinus ! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 16, 17:48)
Reikia virš nuotraukos paspausti mygtuką All sizes.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 16, 17:42)
oba, kaip pasikeite temele, pasipuose nuostabiom nuotraukytem  thumbup.gif

Reik pripazinti, kad Sapokliaka truputi paprotino skyreli blush2.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 02 16, 17:56)
blink.gif  bigsmile.gif o is kur/kaip suzinojai ?!  bigsmile.gif ir apie koki konkursa sneki?  biggrin.gif
WOW!!  wub.gif

Tuoj i A/Z parasysiu, kad cia nespamint biggrin.gif

Stiklines nuotrauka man patiko, tik lyg tokia truksmaujanti unsure.gif Ar cia man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 16, 18:00)
Reik pripazinti, kad Sapokliaka truputi paprotino skyreli  blush2.gif  biggrin.gif

ane? g.gif bet nieko naujo ir naudingo irgi nebuvo kol kas ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif

visada sm atsiranda kelianciu bangu -reikia nereikia cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Oho kiek nuotrauku blink.gif Nu as tada susilaikysiu ir nedesiu,nes bus perdaug.Einu kavos pasidaryti ir pakomentuosiu.Tiesa prabasavau ir as pagaliau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 16, 18:02)
ane? g.gif bet nieko naujo ir naudingo irgi nebuvo kol kas ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

As turejau omeny, kad ji buvo uzsiminus, kad per tema vos kelios nuotraukos buvo mirksiukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 18:11)
Laba diena 4u.gif Oho kiek nuotrauku blink.gif Nu as tada susilaikysiu ir nedesiu,nes bus perdaug.Einu kavos pasidaryti ir pakomentuosiu.Tiesa prabasavau ir as pagaliau. bigsmile.gif

Per daug nebus, dek 4u.gif
Atsakyti
Oho kiek vaizdu. bigsmile.gif
Nespesiu visu pakomentuoti, bet butinai noriu isskirti Stiklines lengva minimalistine melancholija. Saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
As dar idesiu... blush2.gif bet dabart jau pati pradedu matyti kur negerai, anksciau matau, akd kazkas ne taip , o kas ir negalejau pasakyti...
Galvojau, kad cia viena geriausiu nuotrauku, bet matau, kad fokusas ne ten...
user posted image

O sitoj nezinau... ryskumo truksta? nesuprantu, ar kompozicija g.gif
user posted image

O sita nuotaikai pakelti tongue.gif turbut reiktu apkarpyti, kad fono nesimatytu blush2.gif
user posted image

Man l.grazi Stiklines nuotrauka, bei su traukiniais gerai atrodo 4u.gif
Belly, ir man atrode, kad griuva, net pagalvojau ,akd netoli manes fotografuota, parduotuviu pavadinimus isiziurinejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 16, 18:22)
Man l.grazi Stiklines nuotrauka, bei su traukiniais gerai atrodo  4u.gif
Belly, ir man atrode, kad griuva, net pagalvojau ,akd netoli manes fotografuota, parduotuviu pavadinimus isiziurinejau  tongue.gif

as ne Londone gyvenu tongue.gif

Rico, pirmoj nuotraukoj fokusas i siena, man rodos smile.gif Kitu nekomentuosiu del aplinkos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 16 vasario 2009 - 18:38
QUOTE(Rico @ 2009 02 16, 19:22)
As dar idesiu...  blush2.gif bet dabart jau pati pradedu matyti kur negerai, anksciau matau, akd kazkas ne taip , o kas ir negalejau pasakyti...
Galvojau, kad cia viena geriausiu nuotrauku, bet matau, kad fokusas ne ten...

O sitoj nezinau... ryskumo truksta? nesuprantu, ar kompozicija  g.gif

O sita nuotaikai pakelti  tongue.gif turbut reiktu apkarpyti, kad fono nesimatytu  blush2.gif

Man l.grazi Stiklines nuotrauka, bei su traukiniais gerai atrodo  4u.gif
Belly, ir man atrode, kad griuva, net pagalvojau ,akd netoli manes fotografuota, parduotuviu pavadinimus isiziurinejau  tongue.gif

1.man atrodo sujudejus ar ranka,ar vaikiukas
2. t.p. veiduke(gal vel del judesio )truksta ryskumo
3. butu super,tik norisi daugiau apacios ir rankyciu... niu ir fonas gal per apkrautas
Atsakyti
Sveikos gyvos, 4u.gif

Su sventemis praejusiomis ir esamomis. 4u.gif 4u.gif

Nebespeju su jumis... Kelias dienas paplaukiojau kitose smarkiai uzvaldziusiose idejose, keleta dienu nesedejau prie interneto-ir nebesuprantu, kas vyksta nei konkursuose, nei temoje. biggrin.gif drinks_cheers.gif

Jau lasiuku lasiuku... Et, teks is naujo rinktis favoritus. bigsmile.gif Tiek nauju groziu prideta. wub.gif As su lasais siek tiek pasisiukslinau, beveik nieko nesukuriau... blush2.gif O 4 dienas mirkau Versmes sanatorijos baseinuose, kur buvo daaaaaug vandens, purslu, lasu... Uztat Sreko proceduroje atradau savo auto biggrin.gif , tik gaila kad salygu nusifotografuoti nebuvo... lotuliukas.gif

Dziaugiuosi, kad tiek daug pridejote nuotraukyciu. Pukes vaikucio nuotraukos ir spalvos wub.gif
O jau Peperoni kaaaaatinas... wub.gif

Almante, man irgi nesiseka su RAW. Pas mane persvietimu nebuna. Nors turiu pripazinti, kad raw fotografuotos nuotraukos atrodo sviesesnes, labiau perdegintos buna. Bet pas mane RAW labai triuksmus kazkodel tai meto... Bandziau tvarkyti su keliomis programomis, bet abejos gana muilina kokybe duoda kazkodel tai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 16 vasario 2009 - 18:53